کسی تا حالا این کارو انجاک نداده؟؟
کسی تا حالا این کارو انجاک نداده؟؟
|
|||||||
سلام چرا برا من اینجوریه؟
ویرایش توسط Agent 47 : 9th December 2013 در ساعت 02:45 PM دلیل: نبودن تصویر در آپلود سنتر تصاویر ( رعایت فرمایید)
|
|||||||
دوست عزیزم ، اینکه برای شما چرا اینطوری هست و بنده نمیدونم اما پیغام ارور حاکی از ناپایداری RAM سیستم شما است ، در بایوس مادربورد تنظیمات رم ، فرکانس ، اورکلاک ، تایمینگ را به حالت اولیه رم خودتون برگردونید و دوباره برنامه را تست کنید ، و حتما برنامه را run as administrator اجرا کنید![]()
|
|||||||
Artemis (9th December 2013),Behnam_2337 (9th December 2013),Blue Rose (9th December 2013),magiteq (9th December 2013),SETIZEN (10th December 2013)
من قبالا دوتا رم 1 گیگی پاتریوت داشتم چند سالیه دوتا رم 4 گیگ کروشیر گذاشتم (خدارو شکر قبلیا رو هنوز نگه داشتم)تو این چند سال هنگ های وحشتناک جوری که ریستارد لازم باشه داشتم بیشتر وقتیه بازی میکنم کارای سنگین میکنم
به این نتیجه رسیدم رم با مادربورد مشکل داره قبل از اینکه اپدیت بایوس مادربوردو پیشناهاد بدید میتونید راهنمایی کنید تنظیمارت رم از طریق بایوس عوض کنم یا اورکلاکشون کنم تا به امید اینکه با هم کنار بیاند
|
|||||||
مدل دقیق رم ها + shot از Mem Tweak it
همچین مشکلی با رم های
2400mhz 2x4GB
2 patriot viper ii xtream diviton
با مادربورد های Gigabyte
با corsair vengeace pro 2000 cl 10 1.5v 3x4GB با p67 ها مواجه شده ایم
آیا hyper pi 32m پاس می شود ؟؟ و اگر نه 16m و 8m چطور؟
ابتدا باید حد stability را به دست بیاورید
|
|||||||
زئوس عزیز
ایکاش مدل مادربرد رو هم ذکر می کردید. این مشکل می تونه از موارد متعددی باشه که شما باید پله پله جلو برید تا مشکل نمایان بشه.
بشرط اینکه همه قطعات سالم باشن، بنظر میاد که به مموری کنترلر سیستم شما فشار وارد میشه. مطمئن بشید که مادربرد شما از ظرفیت بالای حافظه ها پشتیبانی میکنه.
با اورکلاک کردن فشار بر مموری کنترلر بیشتر میشه و نمیتونه کمکی به رفع مشکل بکنه.
وارد بایوس بشید و در بخش حافظه ها، فرکانس و تایمینگهای حافظه ها رو بصورت دستی ست کنید. ولتاژ حافظه ها رو هم بصورت دستی بر روی ولتاژ دیفالت حافظه که روی برچسب اطلاعات حافظه نوشته، قرار بدید.
اگر حدس بنده درست باشه و اگر مشکل رفع نشد در مرحله بعد می تونید با افزایش بسیار اندک ولتاژ کنترلر مموری نتیجه رو ببینید.
نتیجه اقدامات بهمراه اطلاعات دقیق سیستمتون رو در همین تاپیک اعلام کنید تا دوستان بیشتر راهنماییتون کنند.
![]()
|
|||||||
ذکات علم و دانش، آموختن آن به دیگران است.
قوانین و اساسنامه وبسایت تخصصی اورکلاکینگ هیروز
ok
مادربوردGA-EP45T-DS3R
رم corsair vengeance
حجم هردو رو هم 8 گیگ
فرکانس 1600
تامینگ 9-9-9-24
ولتاژ رم 1.5
[Only registered and activated users can see links. ]ئوس عزیز
ایکاش مدل مادربرد رو هم ذکر می کردید. این مشکل می تونه از موارد متعددی باشه که شما باید پله پله جلو برید تا مشکل نمایان بشه.
بشرط اینکه همه قطعات سالم باشن، بنظر میاد که به مموری کنترلر سیستم شما فشار وارد میشه. مطمئن بشید که مادربرد شما از ظرفیت بالای حافظه ها پشتیبانی میکنه.
با اورکلاک کردن فشار بر مموری کنترلر بیشتر میشه و نمیتونه کمکی به رفع مشکل بکنه.
وارد بایوس بشید و در بخش حافظه ها، فرکانس و تایمینگهای حافظه ها رو بصورت دستی ست کنید. ولتاژ حافظه ها رو هم بصورت دستی بر روی ولتاژ دیفالت حافظه که روی برچسب اطلاعات حافظه نوشته، قرار بدید.
اگر حدس بنده درست باشه و اگر مشکل رفع نشد در مرحله بعد می تونید با افزایش بسیار اندک ولتاژ کنترلر مموری نتیجه رو ببینید.
نتیجه اقدامات بهمراه اطلاعات دقیق سیستمتون رو در همین تاپیک اعلام کنید تا دوستان بیشتر راهنماییتون کنند.
[Only registered and activated users can see links. ]
و یه قسمت دیگه بایوس
ترجیح میدم این مشکل بدون تعویض حافظه حل بشه خوبه دو سه قطعه سیستممو میخوام عوض کنم رم ها جزو لیست من نیستند
اگه لیتک دو نرم افزاری که ذکر کردید بدید ممنون میشم بعد تستارو میگذارممدل دقیق رم ها + shot از Mem Tweak it
همچین مشکلی با رم های
2400mhz 2x4GB
2 patriot viper ii xtream diviton
با مادربورد های Gigabyte
با corsair vengeace pro 2000 cl 10 1.5v 3x4GB با p67 ها مواجه شده ایم
آیا hyper pi 32m پاس می شود ؟؟ و اگر نه 16m و 8m چطور؟
ابتدا باید حد stability را به دست بیاورید
خط اخر متوجه نشدم
........................
ممنون از دوستان از پاسخشون
ویرایش توسط zeus : 11th December 2013 در ساعت 04:39 PM دلیل: عکسایی از بایوس مادربورد
|
|||||||
morteza.p (17th December 2013)
|
|||||||
تست hyper pi رو 32 قرار دادم بدون هنگ رد کرد این ایراد جوریه همیشه خودشو نشون نمیده بعضی موقع ها هر چند دقیقه سیستم هنگ میکنه یا صفحه ابی مرگ بعضی موقع ها چند هفته یک بار ولی تو بازی بعد از یه مدت بازی خودشو نشون میده
|
|||||||
اگه Hyper pi 32m پاس شده مشکل خاصی در رم نمی بینم ولی با همچین مشکلی در چیپ های samsung که امین (central_core) داشت مواجه شدیم مواقعی پیش می آید که بعد از ساعت ها کار کرد محیط case و heatsink رم ها گرم می شود شروع به unstable شدن می شد البته ما از 2133 به 2400 over شده تست می گرفتیم
همچنین در chip های hynix تامینگ های اصلی یعنی tRDRD و tWRWR به دما حساس بودن
باید تشخیص بدی که از گرمای محیط رم این مشکل پیش می آید یا کلی به صورت ramdom هست
اگه از گرما باشه بنا به نوع جیپ اگر Samsung باشد باید فرکانس را کاهش دهید به فرض به جای 1600 شما 1550~1575 می گذارید و اگر hynix باشد تا جایی که bios اجازه بده میشه تامینگ ها را باز کرد و در در کل اگه رمی با گرما اضافه نتونه XMP stable باشه بهتره بفروشید![]()
|
|||||||