لینک download برنامه memtewak it در پست اول این تاپیکنقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک download برنامه memtewak it در پست اول این تاپیکنقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز من نیاز به راهنمایی دارم البته شاید بی ارتباط به این موضوع باشه اما چون نتونستم تایپیک جدید ایجاد کنم اینجا پست دادم به هر حال ببخشید
اما سوال:من 8 گیگ رم جی اسکیل مدل ripjaws x دارم و برای استفاده از واترکولینگ نیاز به برداشتن هیت سینک رم دارم کسی از دوستان هست که این کارو انجام داده باشه و منم راهنمایی کنه که بهترین روش و کم خطر ترین کدوم هست ؟ممنونم
کسی تا حالا این کارو انجاک نداده؟؟
تاپیک زیر را نگاه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط moli_ahmad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهترین روش این هست که با سشوار کمی گرم کنید ولی در کل احتمال خراب شدن رم هست ریسک بزرگی هست
ولی جالبه امین میگه با خنک کردن !!!!!؟؟؟!!!!
من خودم 20 تا رم heatsink باز کردم بدون هیچی ، با دست باز کردم :d
ولی با دقت و حوسله که خراب نشه
سلام چرا برا من اینجوریه؟
دوست عزیزم ، اینکه برای شما چرا اینطوری هست و بنده نمیدونم اما پیغام ارور حاکی از ناپایداری RAM سیستم شما است ، در بایوس مادربورد تنظیمات رم ، فرکانس ، اورکلاک ، تایمینگ را به حالت اولیه رم خودتون برگردونید و دوباره برنامه را تست کنید ، و حتما برنامه را run as administrator اجرا کنید@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia& [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Varand [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درسته واراند عزیز با دقت و حوصله زیاد میشه با سشوار هیتسینک رو جدا کرد. اما یک مشکلی که هست اینکه حافظه هایی که مدتی کار کرده اند (مثلا یک یا دو سال یا بیشتر) رو نمیشه با سشوار باز کرد. چون احتمال جدا شدن چیپ از روی برد بسیار بالاست. اینکه امین عزیز گفتن با خنک کردن دقیقا به این خاطر هست. چون چیپها بعد از چندین بار گرم شدن و سرد شدن خاصیت چسبندگی بالایی رو با ترمال پد هیتسینک ایجاد میکنن.
بنظر بنده هم برای جدا کردن هیتسینک حافظه های دست دوم و کارکرده میشه از روش سرد کردن چیپها استفاده کرد.
حافظه های نو هم همونطور که شما فرمودید با سشوار یا با دقت و آرامی بدون سشوار اینکار رو میشه انجام داد.
@};-
من قبالا دوتا رم 1 گیگی پاتریوت داشتم چند سالیه دوتا رم 4 گیگ کروشیر گذاشتم (خدارو شکر قبلیا رو هنوز نگه داشتم)تو این چند سال هنگ های وحشتناک جوری که ریستارد لازم باشه داشتم بیشتر وقتیه بازی میکنم کارای سنگین میکنم
به این نتیجه رسیدم رم با مادربورد مشکل داره قبل از اینکه اپدیت بایوس مادربوردو پیشناهاد بدید میتونید راهنمایی کنید تنظیمارت رم از طریق بایوس عوض کنم یا اورکلاکشون کنم تا به امید اینکه با هم کنار بیاند
مدل دقیق رم ها + shot از Mem Tweak itنقل قول:
همچین مشکلی با رم های
2400mhz 2x4GB
2 patriot viper ii xtream diviton
با مادربورد های Gigabyte
با corsair vengeace pro 2000 cl 10 1.5v 3x4GB با p67 ها مواجه شده ایم
آیا hyper pi 32m پاس می شود ؟؟ و اگر نه 16m و 8m چطور؟
ابتدا باید حد stability را به دست بیاورید
زئوس عزیزنقل قول:
ایکاش مدل مادربرد رو هم ذکر می کردید. این مشکل می تونه از موارد متعددی باشه که شما باید پله پله جلو برید تا مشکل نمایان بشه.
بشرط اینکه همه قطعات سالم باشن، بنظر میاد که به مموری کنترلر سیستم شما فشار وارد میشه. مطمئن بشید که مادربرد شما از ظرفیت بالای حافظه ها پشتیبانی میکنه.
با اورکلاک کردن فشار بر مموری کنترلر بیشتر میشه و نمیتونه کمکی به رفع مشکل بکنه.
وارد بایوس بشید و در بخش حافظه ها، فرکانس و تایمینگهای حافظه ها رو بصورت دستی ست کنید. ولتاژ حافظه ها رو هم بصورت دستی بر روی ولتاژ دیفالت حافظه که روی برچسب اطلاعات حافظه نوشته، قرار بدید.
اگر حدس بنده درست باشه و اگر مشکل رفع نشد در مرحله بعد می تونید با افزایش بسیار اندک ولتاژ کنترلر مموری نتیجه رو ببینید.
نتیجه اقدامات بهمراه اطلاعات دقیق سیستمتون رو در همین تاپیک اعلام کنید تا دوستان بیشتر راهنماییتون کنند.
@};-