قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

mahak-charity

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 40
Like Tree16Likes

موضوع: == تست انواع کارت گرافیک در بازی Just Cause 3 ==

Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    نام واقعی
    Behzad
    تشکر شده 14,918 بار در 2,102 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.

== تست انواع کارت گرافیک در بازی Just Cause 3 ==

به نام خدا

=====================

=====================

=========================

============================

==============================

وب سایت GameGPU به تازگی تستی از بازی مشهور Just Cause 3 منتشر کرده است این بازی اکشن با استفاده از کارت های گرافیکی دو شرکت AMD و Nvidia همراه با استفاده از جدیدترین Driver ها منتشر شده بروی سیستم عامل جدید محبوب Windows 10 X64 ، این بازی که شدیدا برای Nvidia بهینه شده است با استفاده از موتور بهینه شده Avalanche Engine 3.0 همراه با تکنیک انحصاری Nvidia برای این بازی WaveWorks که باعث افزایش Visual در بازی می شود این بازی براساس API DirectX 11 مورد بررسی قرار گرفته است تست های صورت گرفته از این بازی در سه وضوح تصویر 4K و Quad HD در اخر هم Full HD می باشد کاربران می توانند از این بازی بروی سه سیستم عامل 7 / 8.1 / 10 نیز استفاده نمایند.

ابتدا عرض کنم که این بازی از ویژگی های اشغال Game Works بهره می برد یعنی عنوان Bundle Nvidia محسوب می شود، این بازی شدیدا GPU محور هستش ارائه درایور ها بروی کارایی بازی شدیدا تاثیر گذار خواهد بود مخصوصا برای Nvidia چقدر بازی به لطف اشغال Game Works بهینه شده است کارت گرافیک مثل GTX 780 TI در وضوح تصویر Full HD بالاتر از R9 295 X2 و یا در تست Quad HD همین کارت گرافیک از R9 290X قوی تر ظاهر شده است.

==========================

========================

تست پردازنده ها

ویرایش توسط TERRORIST : 1st December 2015 در ساعت 06:16 PM
    Olesius, mamad67 and mohammad72 like this.

Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular

2. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

magiteq (2nd December 2015),mamad67 (3rd December 2015),mohammad72 (2nd December 2015),Olesius (6th December 2015),SaeedSYS (1st December 2015)

OCH Member
    mamad67 آواتار ها
    نام واقعی
    محمد
    تشکر شده 1,369 بار در 178 پست
    mamad67 آنلاین نیست.
    2 تا تست هست میذارم ربطی به تاپیک نداره چون دوستان میذارن من کاملش خواستم کنم
    اما متاسفانه کارت های جدید amd توش نیست و سری 200 هست

[Only registered and activated users can see links. ]

[Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط mamad67 : 3rd December 2015 در ساعت 12:58 AM

Motherboard : ASUS K53TK M.B Processor : AMD A6 3420M
    Main Memory : DDR3 1333 4 G.B Graphics Card : AMD Radeon HD 7670M Dual Graphic
    Cooling Power Supply

4. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از mamad67 تشکر کرده است:

TERRORIST (3rd December 2015)

Game Assistant
    VFSDF آواتار ها
    نام واقعی
    VahiD
    تشکر شده 6,671 بار در 869 پست
    VFSDF آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamad67 نمایش پست ها
    نمونش خودم خیلی وسوسه شدم nVIDIA داشته باشم اما این موضوع به روز نکشیده GFORCE داشتن من باز رفتم سراغ Radeon.

اتفاقا همه میدونن من خودم زمانی که تو هات اورکلاک بودم ( متاسفانه به دلیل داشتن 5870 ) فن دو اتیشه amd بودم . ولی خوب بر تعصب بیجا خودم غلبه کردمو رفتم سمت nvidia
    و وقتی کارت گرافیک nvidia تجربه کردم به اشتباه خودم پی بردم . به شما هم توصیه میکنم تعصبو کنار بزاری و با دید باز واقعیتو ببینی . برای یکبار تجربه کردن بد نیست .

........

هرکسی بنابه سلیقه خودش میتونه بره دنبال برند مورد علاقش و این اصلا چیز مهمی نیست . ( مسئله شخصیه )

اما وقتی یه کاربر تو یه فروم عمومی اطلاعات غلط بده , دیگران گمراه کنه , مرتب فرافکنی کنه ( پیش خودشم فکر کنه چقدر کارش درسته )
    این غلطه و باید جلوش گرفته بشه

کسی که نمیدونه کار توسعه دهنده بازی چیه .از مراحل پورت بازی سر در نمیاره . بهتره سکوت کنه تا اینکه به اشتباه و باور غلط خودش بخواد مشکل بندازه گردن انویدیا.
    شاید دوتا کاربر تازه وارد به اشتباه حرف طرفو باور کنن ولی دیگه قرار نیست هرچیزی به ذهنش میرسه سریع تراوش کنه.
    ویرایش توسط VFSDF : 3rd December 2015 در ساعت 01:00 AM

Motherboard : ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 Processor : Intel® Core™ i7 12700K
    Main Memory : G.SKILL TridentZ Gold Royal Series DDR4 32GB CL16 Graphics Card : NVIDIA GeForce GTX 1080 GALAX HOF 8GB GDDR5X
    Cooling : DEEPCOOL Castle 360 EX Power Supply : Corsair HX850i 80 Plus Platinum
    PC GAMER
    Always in Next Gen

6. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از VFSDF تشکر کرده اند:

amirsss (3rd December 2015),asdaf (3rd December 2015),P_A_Y_A_M (3rd December 2015),Veyron (3rd December 2015)

OCH Member
    mamad67 آواتار ها
    نام واقعی
    محمد
    mamad67 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط VFSDF نمایش پست ها
    اتفاقا همه میدونن من خودم زمانی که تو هات اورکلاک بودم ( متاسفانه به دلیل داشتن 5870 ) فن دو اتیشه amd بودم . ولی خوب بر تعصب بیجا خودم غلبه کردمو رفتم سمت nvidia
    و وقتی کارت گرافیک nvidia تجربه کردم دودستی زدم تو سرم به اشتباه خودم پی بردم . به شما هم توصیه میکنم تعصبو کنار بزاری و با دید باز واقعیتو ببینی .
    .
    شاید شما اشتباه کنی عزیز ناراحت نشی عزیز اما چون شما 5870 داشتی رفتی480 یا 570 خریدی بنا نمیشه شما داری درست فکر میکنید باقی اشتباه.

اتفاقا من ابتدا nVIDIA باز بودم از RIVA تا TNT2 داشتم اولین سری Gforce 256 به بالا mx 400 و 5500 و هر مدلی که فکر کنی داشتم و از سری 3000 و مخصوصا 4000 به سمت AMD کشیده شدم برای سیستم خودم, اما اکثر گرافیک های Gforce تست کردم نمیشه گفت بلا تشبیح nVIDIA بهتره یا AMD چون هر کدوم نکات مثبت خودشون دارن و کاربر بر اساس نیاز و سلیقه خودش انتخاب میکنه

حالا چون من gforce 8800 فروختم hd 4890 خریدم هرکی nvidia داره رو اشتباه کننده محض بدونم و واقعیت دست منه؟ این فکرو از خودت دور کن عزیز
    ویرایش توسط mamad67 : 3rd December 2015 در ساعت 01:13 AM

Cooling Power Supply

8. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از mamad67 تشکر کرده اند:

amirsss (3rd December 2015),asdaf (3rd December 2015),TERRORIST (3rd December 2015)

OCH Member
    Veyron آواتار ها
    تشکر شده 2,004 بار در 379 پست
    Veyron آنلاین نیست.
    البته من از کاربرایی که 2 تا 7770 رو کراس میکنن به خاطر خط بلندتر فریم ریت به ازای از دست دادن smooth بودن با اینکه از مدت ها پیش داد زده میشد Crossو sli به خاطر AFR خداوندگار استاتر هستن انتظاری ندارم . کلا اون قشر که قابل بحث کردن نیستن

اما در مورد این تاپیک های بنچمارک های اخیر - دقیقا الان در 3 ماه اخیر تقریبا 7 تا 8 عنوان اومده که هر یک به شکلی از فاصله 2x تا درصد ناچیز amd به شکل محسوسی عقب تر از حریف بوده . حتی عنوان star wars battle front هم که عناوین خوده خود amd محسوب میشد هم جز 4k انویدیا در کلاک دیفالت هم بشدت سریعتر بوده ( تست ارائه شده توسط یکی از عشاق نه من ) . هر بار هم بهانه و عنوان کردن پیراهن های مختلف عثمان سعی در توجیح همه اینها بودن . در AOTS همکه عنوان قسم خورده DX12 برند AMD بود هم باز با اخرین درایور انویدیا شکست از آن برند خود فروش شد . ( عنوانی که سرش گریه میکردن برادران عاشق برند خود فروش)

فقط اینجا مسئله ای که هست اینه که محصولات انویدیا از توانایی کمی از کارت هاشون استفاده میکنن . این یک حقیقت هست . اگر قرار به استفاده از توانایی با WATER COOL باشه واقعا چیزی در این حد میبینیم :

عکس به علت سنگین بودن [Only registered and activated users can see links. ]

انصافا همین هم قابلیت اورکلاک بالایی داره . انصافا پتانسیل کارت CUT DOWN شده انویدیا یک نسل از AMD جلوتره . با این همه هنوز هم مصرفش از رقیب کمتره ( با وجود اختلاف 2X )

باور کنید اینارو جلوی جلبک های دریایی هم بزارید میتونه یه تحلیل ازش در بیاره . نیازی به عوض کردن نظر انسانی نیست . یعنی اینقدر سخته فهمش ؟

تست Rainbow six siege هم که بایکوت شد - اخرین شاهکار زدن های برند عشاق
    ویرایش توسط Veyron : 3rd December 2015 در ساعت 01:45 AM

Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

10. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از Veyron تشکر کرده اند:

asdaf (3rd December 2015),P_A_Y_A_M (3rd December 2015),VFSDF (3rd December 2015)

OCH Member
    mamad67 آواتار ها
    نام واقعی
    محمد
    mamad67 آنلاین نیست.
    سلام پیام بازرگانی خودم هنوز همون 480 داری عوضش نکردی؟ خودت دسته بالا نگیر که کی قابل بحث هست کی نیست میخوری زمین.

حالا شما ی تاپیک جدا بزن در مورد تمام توان کارتا اونجا افرادی که باهات قابل بحثن میان باحات بحث میکنن تاپیک های دیگه رو خراب نکن خواهشن
    ویرایش توسط mamad67 : 3rd December 2015 در ساعت 01:51 AM

Cooling Power Supply

Game Assistant
    VFSDF آواتار ها
    نام واقعی
    VahiD
    تشکر شده 6,671 بار در 869 پست
    VFSDF آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamad67 نمایش پست ها
    سلام پیام بازرگانی خودم هنوز همون 480 داری عوضش نکردی؟ خودت دسته بالا نگیر که کی قابل بحث هست کی نیست میخوری زمین.

حالا شما ی تاپیک جدا بزن در مورد تمام توان کارتا اونجا افرادی که باهات قابل بحثن میان باحات بحث میکنن تاپیک های دیگه رو خراب نکن خواهشن
    ناراحت نشی عزیز ولی من این نوع صحبت کردنو دوست ندارم

اول باید ببینیم هدف از بحث کردن چیه ؟ اگه موضوع فن بازی تیکه انداختن باشه . خوب بحثش جداس کلا تاپیک جدی گرفته نمیشه

اما اگه واقعا میتونی خلاف صحبتهای veyron ثابت کنی ممنون میشم رفرنس منبع معتبر ارائه بدی خلاف صحبتهای ایشون ثابت بشه

من سالهاست PC GAMER هستم ( برای من برند مهم نیست ) برای من مهم اینه 1 : کارت گرافیکم ساپورت نرم افزاری خوبی داشته باشه 2: فریم تایم پایدار ( بدون لگ استاتر های عذاب اور ) با بالاترین جزئیات HIGH SETTING تو اکثر بازیها داشته باشم
    حرارت و میزان مصرف کارت گرافیکم هم در هنگام بازی کردن بسیار کم باشه.

اگر واقعا بتونی اثبات کنی تو این موارد AMD از NVIDIA بهتره من همینجا جلو همه بهت قول میدم انتخاب اول من برای خرید کارت گرافیک AMD باشه

ولی اگه نتونستی اثبات کنی پیشنهاد منو قبول کن فن بازی بزار کنار برو سمت محصول با کیفیت تر پولتو دور نریز .

کما اینکه تا اینجای کار اکثر بازیهایی که منتشر شدن NVIDIA عملکرد بسیار بهتری داشته

دیگه من واقعا نمیدونم شما چطوری میخواین این موضوع رد کنی چشماتو نو رو واقعیت تا کی ببندین.
    ویرایش توسط VFSDF : 3rd December 2015 در ساعت 03:45 AM

Motherboard : ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 Processor : Intel® Core™ i7 12700K
    Main Memory : G.SKILL TridentZ Gold Royal Series DDR4 32GB CL16 Graphics Card : NVIDIA GeForce GTX 1080 GALAX HOF 8GB GDDR5X
    Cooling : DEEPCOOL Castle 360 EX Power Supply : Corsair HX850i 80 Plus Platinum
    PC GAMER
    Always in Next Gen

13. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از VFSDF تشکر کرده اند:

P_A_Y_A_M (4th December 2015),Veyron (3rd December 2015)

OCH Member
    mamad67 آواتار ها
    نام واقعی
    محمد
    mamad67 آنلاین نیست.
    من حرفی ندارم عزیز نظر شما هم قابل احترام اصلا nVIDIA بهتری شرکت در کل کهکشان راه شیری من حرفم اینه نصف پستایی که در این تاپیک زده شده اصلا ربطی به داستان نداره شما یا آقای veyron ی تاپیک جدا بزن در مورد فن آوری های برتر nVIDIA یا هر چیز دیگه مطمعن باش منم شرکت میکنم توش

هر تاپیکی من دیدم بهزاد در مورد هر گیمی زده کارت AMD بهتر عمل کرده یا بدتر توش جنجال به پا شده منم ی سرچ بزنم تو نت ان تا بنچمارک کپی پیست میکنم Radeon بهتر عمل کرده اما جز خراب کردن تاپیک هیچ کاری نمیکنه

شما ی تاپیک جدا بزن داخلش به همه ثابت کن gFORCE بهتره باور کن این مشکلاتم پیش نمیاد
    ویرایش توسط mamad67 : 3rd December 2015 در ساعت 11:37 AM

Cooling Power Supply

OCH Member
    Veyron آواتار ها
    تشکر شده 2,004 بار در 379 پست
    Veyron آنلاین نیست.
    توی تاپیک های بنچمارک های 7 یا 8 بازی اخیر به ترتیب :
    1-ANNO 2205
    2-MGS V
    3-FALL OUT 4
    4- JUST CAUS 3
    5- Assasin syndicate
    6- ranbow six sieg
    7- fable
    8- mad max

از amd هم فقط
    1- star wars battlefront
    2- ashes of the singularity

تمامی عناوین انویدا به شکل جالبی به جز ranbow six و anno همگی open world هستند - کلی تکنیک جدید بهشون اضافه شده که میتونن غیر فعال بشن - همگی آشغالن از نظر عشاق بی شمار - مثلا همین just caus یک تکنیک استثنایی به نام WAVE WORK بهش اضافه شده که بشدت اب هارو طبیعی و بنیان افکن کرده اما ایجاد کننده تاپیک حتی اشاره هم بهش نکرده .

NVIDIA WAVEWORKS

فقط گفته شده : این بازی که بشدت انویدیا هست - آشغال گیم ورک - فلان ورک و .....

اخرش که چی ؟ توی چند عنوان خودتونو گول میزندید ؟ AMD در STAR WARS BATTLE FRONT چه بسته تکنیکی خاصی به DICE عرضه کرده برای طبیعی تر شدن ؟ فقط باندل کرده ؟

در عنوان ASHES OF SINGULARITY هم که نتیجه همکاری تنگا تنگ AMD شده این :

خود بازی که بشدت استاتر داره نسبت به باقی بازی ها اما کارت GTX 960 به مراتب نرم تر وبهتر از کارت قوی تر خود AMD یعنی R9 380X عمل کرده - کارت انویدیا جز MICRO STUTTER اصلا STUTTER کلی نزده اما 380X بالای 20-30بار STUTTER زده بعضی ها به 70 میلی ثانیه هم رسیدن . عنوان AOTS خود AMD .

اثبات سفیدی ماست برای کسانی که اسرار به سیاه بودن اون دارن کار محالی هست . نیازی هم نیست . فقط من توی هر تاپیک یاد آور میشم کمتر به خودتون دروغ بگید . کمتر - همین
    ویرایش توسط Veyron : 3rd December 2015 در ساعت 01:15 PM

Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

16. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Veyron تشکر کرده اند:

P_A_Y_A_M (4th December 2015),VFSDF (3rd December 2015)

Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    نام واقعی
    Behzad
    تشکر شده 14,918 بار در 2,102 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.
    بچه ها اروم دعوا که نداریم خیلی خوبه بحث ها فنی و در راستای تاپیک و کارتهای گرافیک صورت بگیره، ابولفضل بهتر نیستش در مورد عنوان تاپیک صحبت کنید نه این که برید بازی Ashes صحبت کنید هیچ ارتباطی به موضوع نداره اتفاقا تاپیک زدم در مورد این بازی صحبت کردم جوابی بهت دادم که خودت می دونی چی شد و چرا Pcgamehardware از سخت افزار غیر رفرنس استفاده کرده بود در این بازی استفاده شده اونم چی EVGA GTX 980 TI SSC plus که 20 الی 22 درصد قوی تر از رفرنس هستش و تست دیگه ای گذاشتم از سایت فامیل Nvidia گذاشتم ثابت شد نمونه اشم بازی Fable Legends این Stutter ها در همون بازی

مقایسه بین GTX 960 از رده خارج با R9 380 توی موتور بازی که UE4 شدیدا بهینه شده باری nVIDIA هستش

Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular

18. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

golabettruter (3rd December 2015),SASANOC (3rd December 2015)

OCH Member
    momo000000 آواتار ها
    تشکر شده 1,032 بار در 167 پست
    momo000000 آنلاین نیست.
    با سلام
    اقایون من الان کارت R9 380 دارم دارم افسردگی میگرم چرا 960 نگرفتم
    چرا اینجوری دارید R9 380 رو نابود میکنید ، خب ما هم دل داریم همون قدر که برای 380 هزینه کردم میتونستم برای 960 هزینه کنم
    مگه حالا دو تا تیک تو بازی بیشتر یا کمتر بزنه چی میشه ، مگه قرار آپولو بفرسته تو مدار که اگه تیک بزنه تو مدار زمین قرار نگیره
    دیگه زیادی ریز بین شدن به موضوع هم باعث فن شدن بیجا میشه اونم بصورت ناخواسته
    این تست های پایین رو ببینید 960 حتی به 380 معمولی نمیرسه چه برسه به 380X ک با درایور درست درمون سایتها نتونستن تستش کنن
    حداقل اگه 960 قویتر و بهتر بود توی یکی از رزولیشن ها بهتر عمل میکرد ، TechPowerUP با این همه سابقه و اعتبار که نمیاد بنچ الکی بزاره تو سایتش یخورده کلی تر نگاه کنید نه جزئی تر
    و در آخر
    این نیز بگذرد
    [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]

Motherboard : BIOSTAR H81MHP2 Processor : Intel Core i3-4330
    Main Memory : APACER 2*4 1600 CL8 Graphics Card : GIGABYTE R9 380 WINDFORCE 2X 2GB / Intel HD4600
    Cooling : AIR Cooler Sunbeam Core Contact Freezer 120 Power Supply : Green 750W OC 80Pluse Gold

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع