|
بودجه؟
سایر مشخصات سیستم؟
|
قیمت این دو مدل فکر نکنم اختلاف زیادی داشته باشه.البته قیمت دقیق و مطمئن هم ندارم.
قطعات هنوز خریده نشدند ولی CPU در حد I3 یا پنتیوم خواهد بود.کارت گرافیک لازم ندارم.قطعه دیگه ای هم اگه لازم هست بپرسید تا بگم.
|
شما قصد خرید سیستم کامل داری؟
|
بله ولی قطعات دیگه رو فعلا کاری ندارم
|
H81 BTC به قیمت 220 پیشنهاد میشه
|
دوست عزیز تو رنج 160 هزار تومان تا 170 هزار تومان بهترین گزینه H81-MHP2 بایوستار هست که مدار تغذیه قدرتمندتری نسبت به الایت داره
انتظارات مهم:خروجی HDMI.قابلیت کنترل دور فنهای 4 پین و 3 پین پردازنده و کیس به صورت مجزا.مقاومت خوب در برابر گرما.پورت USB3 برای جلوی کیس.ورودی و خروجیهای کامل برای میکروفون و هدفون یا هدست و وبکم برای جلوی کیس.بایوس با تنظیمات روان و خوب
اهل اورکلاک و گیم و کار با نرم افزارهای مهندسی و حرفه ای هم نیستم.پردازنده ای هم که میخام استفاده کنم از سری I3 یا پنتیوم خواهد بود.
فرق واضحی که بین btc Pro و MHP2 دیدم اینه که اولی ATX و دومی Micro ATX هست.آیا این تفاوت هم مهمه؟کیس من مید تاور هست و از هر دو پشتیبانی میکنه.
|
شما اگه می تونید مبلغ بیشتری پرداخت کنید مادربرد ASrock H81 BTC Pro خریداری کنید.
|
Amin_CaraGT2 (20th May 2015),magiteq (20th May 2015),sadeh (20th May 2015)
میتونم پرداخت کنم ولی من انتظاراتم رو نوشتم.اگه بایواستار یا حتی الایت انتظارات من رو کامل جواب میدن اولویتم با مادربرد ارزونتر هست ولی اگه فقط ازراک برای من مناسبتره خوب ازراک رو انتخاب میکنم
|