|
|||||||
بودجه؟
سایر مشخصات سیستم؟
|
|||||||
قیمت این دو مدل فکر نکنم اختلاف زیادی داشته باشه.البته قیمت دقیق و مطمئن هم ندارم.
قطعات هنوز خریده نشدند ولی CPU در حد I3 یا پنتیوم خواهد بود.کارت گرافیک لازم ندارم.قطعه دیگه ای هم اگه لازم هست بپرسید تا بگم.
|
|||||||
شما قصد خرید سیستم کامل داری؟
|
|||||||
بله ولی قطعات دیگه رو فعلا کاری ندارم
|
|||||||
H81 BTC به قیمت 220 پیشنهاد میشه
|
|||||||
دوست عزیز تو رنج 160 هزار تومان تا 170 هزار تومان بهترین گزینه H81-MHP2 بایوستار هست که مدار تغذیه قدرتمندتری نسبت به الایت داره
آقا امین بین H81-MHP2 و btc Pro با توجه به اختلاف قیمت و انتظاراتی که من دارم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
انتظارات مهم:خروجی HDMI.قابلیت کنترل دور فنهای 4 پین و 3 پین پردازنده و کیس به صورت مجزا.مقاومت خوب در برابر گرما.پورت USB3 برای جلوی کیس.ورودی و خروجیهای کامل برای میکروفون و هدفون یا هدست و وبکم برای جلوی کیس.بایوس با تنظیمات روان و خوب
اهل اورکلاک و گیم و کار با نرم افزارهای مهندسی و حرفه ای هم نیستم.پردازنده ای هم که میخام استفاده کنم از سری I3 یا پنتیوم خواهد بود.
فرق واضحی که بین btc Pro و MHP2 دیدم اینه که اولی ATX و دومی Micro ATX هست.آیا این تفاوت هم مهمه؟کیس من مید تاور هست و از هر دو پشتیبانی میکنه.
|
|||||||
اتفاقا علاقه زیادی به صدا ندارمو صرفا جهت در دسترس بودن میخاستم این پورتها و ورودی و خروجی هایی که ممکنه باهاشون سر و کار داشته باشم جلوی کیس باشند.از صدای onboard استفاده میکنم
راستی انتظارات بالا از دید شما یعنی چی؟بفرمایید شاید منم چنین انتظاراتی باید داشته باشم ولی اطلاع ندارم
|
|||||||
Amin_CaraGT2 (20th May 2015)