دوستان همونطور که در اخبار خواندید اینتل قرار بود پردازنده ارزان قیمتی را به مناسب 20 سالگی پردازنده های پنتیوم عرضه کند که همانند i7 و i5 سری k از قابلیت اورکلاک بالا برخوردار باشد
امروز این پردازنده عرضه شد و احتمالا تمام رکوردها 2 هسته ای شکسته میشود !!!
رسیدن به فرکانس 6.8Ghz !!!
[Only registered and activated users can see links. ]
همچنین کنترلر رم این پردانزده هیچ محدودیتی ندارد و به راحتی در فرکانس های بالا استیبل میشود
استیبلی رم در فرکانس 2800 مگاهرتز
قیمت این cpu رقم بسیار ناچیز 72 دلار در نظر گرفته شده (یک سوم قیمت ارزانترین پردازنده سری k) که در ایران قیمتی حدود 230 هزار تومان خواهد داشت که واقعا عالی است
درضمن دوستان مادربودهای h81 بنده تست کردم و در اوج ناباوری متوجه شدم که این چیپ ارزان قابلیت اورکلاک دارد ! هم اکنون 5 مادربورد h81 در بازار با قیمت زیر 200 هزار تومان وجود دارد
چون احتمالا ورلد رکوردهای زیادی به دست این پردازنده شکسته میشود گفتم یک تاپیک اختصاصی داشته باشه خوبه که از امتیازاتش بیشترین بهره ببریم حتی در تست های 03 05 06 هم میشه به خوبی از قدرت بالا و قیمت مناسبش استفاده کرد
جالبتر اینکه اصلاحات صورت گرفته روی 4790k روی این پردازنده هم صورت گرفته
این پردازنده با فن استوک به راحتی به 4600 مگاهرتز و با یک فن خوب به بالای 5 گیگاهرتزم اورکلاک میشه
.
نکته مهم : جعبه این cpu کاملا با تمام پردازنده های هسول و 1150 متفاوت هست جعبه سمت راست نمونه باکس این پردازنده هست که عدد 20 روی اون درج شده یعنی همون به مناسبت 20 سالگی برند پنتیوم اینتل