سلام محمد جان ، من بازم اومدم چند تا سوال اخلاقی و غیر اخلاقی بپرسم.. : دی
با اجازه دوستان و آشنایان
1-اگه در هر مکان و هر جایی که هستی یه دختر بهت چشمک بزنه چیکار میکنی ( یا بخواد بهت شماره بده )!؟؟؟
کم نمیارم و هول نمیشم، حتی شاید شماره رو هم بگیرم و بعدش بندازم دور (جلوی خوتدش که ببینه) نمیدونم باید ببینم موقعیت چه جوری دقیقا
2-از کیسه حموم استفاده میکنی یا لیف؟؟؟...روشور هم میزنی ( سپید آب)؟؟
بچه بودم گاهی استفاده میکردم. ولی الان دیگه نه (بدم نمیاد استفاده کنم). فعلا همون لیف.
3-اگه توی مترو باشی بشینی روی صندلی بعد روبروت یه د..ا..ف باشه و اون لحظه متوجه بشی خشتک شلوارت پاره شده چیکار میکنی؟
اگر مطمئن بشم که اون هم دیده، ایستگاه بعد پیاده میشم
4-گاو یا خر؟؟؟
گاو
5-در زمینه مونیتور LG یا SAMSUNG و یا AOC ..????
LG
6-کال آف دیوتی یا بتلفیلد؟
هیچ کدومو بازی نکردم
7-هنوز نوار کاست داری؟
دارم
8-راستی آخرش مکس پین و بازی کردی؟
نه دیگه DVD دومش خراب بود
9-یادم هست برای 15 دقیقه همدیگرو دیدیم از اون لحظه چی یادت هست؟
یادمه خیلی منتظر شدم، تا مهدی اومد شما هم اومدی. همه شو کامل یادمه. نمیدونم چرا فکر میکنم شما داشتی با تعجب به من نگاه میکردی. چرا؟
10-فوتبال دوست داری؟ چی تیمی و میپسندی ( البته اروپایی )
دوست دارم. بارسلونا
11-اگه یهو یکی توی خیابان یا محل عمومی بزنه زیر گوشت چیکار میکنی؟ ( حالا به هر دلیلی)
منم میزنم زیره گوشش
12-اگه امر..یکا به کشور ما حمله کنه ، فکر میکنی کی جلوی آرنولد و میگیره ؟
13-چرا تخم مرغ فحش نیست اما تخم سگ فحش هست؟؟؟؟
تخم مرغ؟ تخم مرغ اگه منظور از تخم اون تخم باشه، چون مرغ تخم نداره پس منظور همون تخم مرغه که همه میدونیم و البته میخوریم!
برای همین کسی ذهنش سمت اون تخم نمیره. اما سگ چون تخم داره و از اون تخم های خوردنی نمیزاره! همه یک برداشت رو ندارن.
(چه تخم تـ.ـخـ.ـمـ.ـی شد اینجا
)
14-امسال پس.ته خوردی؟
خوردم
15-پراید یا لامبورگینی؟
دوو اسپرو
16-Titan یا 7990؟
titan
17-منظورت از آواتارت چیه؟
قشنگ نیست؟ چشه؟
18-سگ یا گربه؟؟...گربه سگ چطوره؟
گربه سگ
19-آیا کارهای رضا یزدانی و گوش دادی؟ اگه گوش ندادی توصیه میکنم دو آلبوم آخریشو تهیه کنی!!!
یزدانی کدوم دقیقا. فقط دو سه تاشونو میشناسم. یکی فرزین که بنده خدا گیجو منگ میزنه
. یکی هم هست که شبیه دختراست. موهاش سیاه سفیده و فکر کنم بلند (تبلیغ کنسرتشو صفحه آخر همشهری میزنه معمولا) یکی هم عقیلی که تلویزیون این چند روزه زیاد نشونش میده
20-تو هم یادت هست در یخچال و آروم میبستی تا ببینی چرا چراغش خاموش میشه و کی این اتفاق میوفته؟
یادمه. خیلی حال میداد
مخلصیم محمد جان
همچنین