الان دیگه نمیشه استفاده از key رو ریست کرد ( یه بار مصرف شده:d )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raiden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی ترایل ریست میشه یعنی 30 روز 30 روز تمدید میکنی:)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دیگه نمیشه استفاده از key رو ریست کرد ( یه بار مصرف شده:d )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raiden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی ترایل ریست میشه یعنی 30 روز 30 روز تمدید میکنی:)
امیر جان چرا از کسپر اسکی استفاده میکنی؟نقل قول:
این نرم افزار یکم سخت ک-----ر--------ک میشه.
من بهت آوست رو پیشنهاد میدم که خیلی خیلی راحت ک----ر-----ک میشه.درست مثل IDM !:d
اینم لینک دانلود همراه با فعال ساز:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا حسین ولی براش key هم در آوردن، من حتی دانلودشون کردم. فکر کنم یه راه در رویی براش اختراع کرده باشن. کلا روسی و ایرانی جماعت معمولا اینطور اقدامات ناشایست شرکتها نظیر این اقدام kaspersky رو بی جواب نمیذارن و یه راهی واسه دور زدن پیدا میکنن. :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
علی جان یکی اینکه سالهاست کسپر استفاده میکنم، یکی هم اینکه به نظرم قویترین نرم افزار همینه اون یکیا رو هم آزمایش کردم ولی در عمل دیدم ویروسها، تروجانها و حمله هایی که کسپر تشخیص میده رو اون یکی ها تشخیص نمیدن یا حداقل به پای این نمیرسن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظرم خیلی خوب میشه که یه تاپیک ایجاد بشه در مورد بحث و تبادل نظر راجع به بسته های امنیتی اینترنت، فکر میکنم به خیلیا از جمله خود من تو انتخاب بهترین گزینه کمک میکنه. :)
نقل قول:
Kaspersky دردسر زیاد داره، مخصوصا اگه از نسخه غیر اورژینال بخواهی استفاده کنی، به قول دوستمون علی جان ، الان بی دردسر ترین انتی ویروس برای استفاده (( به غیر از نسخه ای اورژینال )) انتی ویروس Avast هستش که واقعا پیشنهاد میشه .
امیر جان با نظر اقا بهزاد عزیز موافقم.:)نقل قول:
ولی واقعا آوست درسته به پای کسپراسکی نمیرسه ولی در عمل هم چیزی ازش کم نداره.
من 4 ساله دارم ازش استفاده میکنم.
تو این مدت فقط یک بار PC ویروسی شده که اونم از بی احتیاطی خودم بوده که توی یه سایت که داشتم بایوس مخصوص اورکلاک برا بودم پیدا می کردم آنتی ویروسم رو خاموش کرده بودم
یه دفعه یه صفحه ظاهر شد که گفت توی درایو C ویروس هست میخوای پاکش کنی ؟که منم گفتم آره بعد اون PC به دست ویروس افتاد ولی با نرم افزار بوت آوست شناسی شد و از بین رفت!
اینم یه لینک خوب برا مقایسه آنتی ویروس ها:
توی این لینک معلومه که آوست توی همه نمودار ها خوب عمل کرده ولی کسپر توی یه نمودار ضعیفه توی یه نموداردیگه از همه بهتره.;)
تعادل قدرتی نداره ولی آوست توی همه نمودار ها نمی گم عالیه ولی خوب عمل کرده.
علی جان متاسفانه هیچ کدوم از لینکهایی که دادی رو نتونستم ببینم! وقتی به اون آدرس میرم کسپر اجازه ورود نمیده و میگه سایت محتوی ویروس و فیشینگ هستش، وقتی هم که تایید کردم با ریسک خودم میخوام بازش کنم به محض اینکه وارد سایت شد حدود 40-50 تا پیغام گزارش تروجان و فیشینگ url داد، نمیدونم شاید اینم خودش یه اثباتی برای قدرت کسپر باشه. در هر حال خیلی دوست داشتم اون مقایسه آنتی ویروسا رو ببینم. از جای دیگه لینک داری؟
امیر جان برا اینه که دو شرکت محترم کسپراسکی و ناد 32 این سایت رو فیلتر کردن.
تروجانش کجا بودش.:)
این سایت تو دنیا معروفه.
برای اینکه بتونی ببینیش برو به قسمت تنظیمات کسپر دقیق یادم نیست.
باید بری یه جایی که آدرس سایت رو بهش اد کنی تا اون سایت رو بررسی نکنه.
اگرم نتونستی ببینی برو به تاپیک زیر و از اونجا استفاده کنن.
دوستان بررسی جدید آنتی ویروس ها در این لینک:
در حال حاظر برای 2014 دیگه فایل کلید پشتیبانی نمیشه ( شاید بعدا بشه:دی )نقل قول:
باید دنبال س.ریال باشی ( OEM Key )
یا این که از Trial Reset استفاده کنی و 30 روز 30 روز تمدید کنی.:)
فایل های کلید رو 2013 کار میکنند;)
یه سریا پیدا کردم واسه 158 روز فعال و آپدیتش کردم. بعد 5 ماهم باز خدا بزرگه. :d