اگر صفحه ابی ظاهر شد یا سیستم کرش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط hldvlpln [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر صفحه ابی ظاهر شد یا سیستم کرش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط hldvlpln [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دو تا سوال دارم.
یکی اینکه دوستان میتونن مبدلی رو معرفی کنن که فرمت fla رو به mp3 تبدیل کنه؟ (flac نیست...همون fla هست)
خودم xilisoft audio converter رو دانلود کردم...جواب داد ولی اسم آهنگ ها خراب بود.
بعد...کلا میشه بدون مبدل،فرمت رو به mp3 یا هر چیز دیگه ای تبدیل کرد؟(مثلا بخوایم تهش بنویسیم mp3. یا شبیه این)
خیلی ممنون.@};-
fla منظورتون همون فایل خام فلش هست و میخواین به mp3 تبدیل کنین؟:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه فقط میخوای اسما فرمتش عوض شه کافیه تو Folder Options تیک مربوط به مخفی کردن پسوند فایل های آشنا رو بردارید تا نمایان بشه و بعدش اون رو یه Rename ساده میکنید;)
خیلی ممنون آقا حسین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
fla یکی از فرمت های صوتی هست...الان من یه آلبوم آهنگ دانلود کردم که فرمتشون fla هست و حجم هر کدوم هم تقریبا 20 مگ هست.با Km player پخش میشن و مشکلی وجود نداره ولی میخوام اگر بشه،فرمتشون رو به mp3 تغییر بدم.
اون قسمتی رو که گفتید،پیدا نکردم...چی نوشته؟
@};-
این قسمت باید تیکش برداشته بشه :نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر کردم میخوای یه سری فایل رو برای رد گم کنی فرمتش رو عوض کنی برای همین با فایل های سورس فلش اشتباه گرفتم:-p
اگه کانورت کرده و اسمش خراب شده که مساله مهمی نیست:d
لینک دانلودشون رو بهم بده تا نتیجه دقیق تر بهت بدم;)
سلامنقل قول:
در صورت ناپایداری تست متوقف میشه و میگه ارور در هسته فلان رخ داد.یا این که نا پایداری شدیدتره که سیستم هنگ می کنه یا کلا صفحه آبی میاد.
اینطوری که فقط فرمت رو به صورت اسمی تغییر دادیم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درست کار نمیکنه، باید با برنامه کانورت بشه..........
درسته.اون قسمت به خاطر این سوال بود:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای کانورت تو پ.خ براشون توضیح دادم@};-نقل قول:
مثلا بخوایم تهش بنویسیم mp3. یا شبیه این
سلام مجدد
چند روزی هست که دو تا مشکل خیلی داره اذیتم میکنه...
یکی اینکه چند روزه که درایور کارت گرافیک کرش میکنه و بعد از مثلا 10 ثانیه درست میشه.یه پیغام هم میده و مینویسه Display Driver AMD has stopped responding and recovered successfully
مخصوصا وقتی که تو نت هستم و دارم تایپ میکنم(کار دیگه ای نمیکنم)....همین الان هم که دارم این پست رو مینویسم،چند بار اینطوری شد!
امروز درایور پاک کردم و آخرین ورژن که 13.8 beta 2 بود رو ریختم ولی هنوز مشکل پا برجاست.
یکی دیگه هم اینکه وقتی نرم افزار msi afterburner رو میریزم،بلو پیج میاد!
وقتی که بلوپیج میاد،مینویسه که "نرم افزار هایی رو که تازه نصب کردید پاک کنید .... " و من وقتی msi ab رو پاک میکنم درست میشه!
اون روزی بعد از نصب برنامه،توی چند ساعت، 5 بار بلوپیج اومد!
وقتی EVGA PrecisionX رو هم میریی،دقیقا همینطوری هست...همین الان نصبش کردم و 5 دقیقه بعد بلوپیج اومد!!!!
دوستان میدونن راه حل این مشکلات چیه؟به ویندوز ربطی داره؟(ایشالا که نداشته باشه :دی )
ممنون@};-
به احتمال زیاد مربوط به ویندوز هست:دینقل قول:
درایور های قدیمی تر هم امتحان کردی؟:)