نه امتحان نکردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی ممکنه به خاطر ویندوز باشه؟!!! باید دوباره همه چیز رو نصب کنم؟! :|
هر دو تا مشکل به خاطر ویندوز هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نه امتحان نکردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی ممکنه به خاطر ویندوز باشه؟!!! باید دوباره همه چیز رو نصب کنم؟! :|
هر دو تا مشکل به خاطر ویندوز هست؟
امتحان کن اگه نشد حکم اینه که ویندوز لازم میشی:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نگران نباش فکر نکنم مثل من نرم افزار نصب کرده باشی:-p
دوستان لطف میکنید نرم افزار Combo Fix اخرین ورژن رو برای دانلود قرار بدید
با تشکر.
خدمت شما آقا بهزاد عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
مشکلات سیستم من تمومی نداره!
از دیروز،وقتی یه پوشه درست میکنم و اسمش و میخوام عوض کنم،این پیغام میاد.
به نظرتون مشکل از چیه؟
@};-
سلام، من ویندوز Micro XP رو از دوتا سایت دانلود کردم ولی داخل پوشه ی دانلود شده یک ایمیج هست که اون ایمیج رو روی CD و DVD رایت میکنم و مثل یک ویندوز XP معمولی شروع به نصبش میکنم اما بعد از زمانی که درایور مورد نظر رو برای نصب انتخاب میکنم و ادامه ی مراحل رو میرم، اونجایی که سیستم رو بعد از مراحل اولیه ریست میکنه و ادامه کار میاد دیگه گیر میکنه و جلوتر نمیره، چندین دقیقه صبر میکنم اما هیچ چیزی نمیاد. چند بار امتحان کردم و این ویندوز رو به عنوان ویندوز دوم یا ویندوز اصلی نصب میکنم اما بازم مشکل پابرجاست.
حتی وقتی دارم نصبش میکنم و گیر میکنه و ریست میکنم با اینکه ویندوز قبلی رو پاک نکردم اما بازم ویندوز قبلی انگار خراب میشه و با ویندوز قبلی بالا نمیاد.
کسی از دوستان میتونه آموزش نصب Micro XP رو لطف کنه؟ یا اینکه میدونید مشکلش از کجاست؟
@};-@};-
سلام آقا محمد عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مشکل باز مربوط میشه به خراب شدن رجیستری ویندوز :d
این یه فایل رجیستری که مشکلو حل می کنه
سلام دوست عزیز. برای رفع این مشکل وارد تنظیمات بایوس شوید و از قسمت تنظیمات Sata نوع اتصال را از AHCI به IDE تغییر دهید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید
دوستان من به تازگی kaspersky kis 2014 رو دانلود کردم، قبلا برای اینکه بهش آدرس key رو بتونیم بدیم یکی دو تا کد بودن مثل 22222222222222U که بعد اینکه میزدی browse رو میاورد و میشد کی رو وارد کرد، ولی تو این نسخه هر کدی رو که بلد بودم زدم کار نکرد! برای اینکه browse رو بیاره چی باید بزنم؟
من با Kaspersky کار نمی کنم ولی این احتمال رو میدم از توضیحاتتون که شرکت سازنده انتی ویروس Kaspersky ، این روشهای که شما می تونستید رو برای ادرس KEY بدید رو شناسایی کرده و این مشکل رو برای این نسخه جدید رفع کرده .