> این تکنیک که توسط nVIDIA ایجاد شده به زبان ++ C نوشته شده مانند تکنولوژی CUDA که به زبان C نوشته شده و میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
> این تکنیک که توسط nVIDIA ایجاد شده به زبان ++ C نوشته شده مانند تکنولوژی CUDA که به زبان C نوشته شده و میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من یک لحظه فکر کردم با VB نوشته شده:d. ولی یه سری موتورهای وطنی رو با VB می نویسننقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اکثرا موتورهای حرفه ای همچنین موتورهای AI و فیزیک با کدهای ++ C نوشته شدن
مثلا unreal engine 4 و نسخه های قبلیش همه ++ C ان
اینکه از VB برای موتورهای حرفه ای استفاده نمیشه به خاطر تفاوت کلاس هاش با C هست؟
اپدیت بازی Watch_Dogs هم امد!(Watch.Dogs.Update.1.03.471)
کد:http://dl5.download.ir/Download/2014/June/Game/PC/Watch.Dogs.Update.1.03.471-RELOADED.www.Download.ir.rar
بازی GRID:Autosport بر روی سایت ها قرار گرفت
نسخه Xbox بازی Sniper Elite III هم منتشر شد.
هفته جدید بازی های خوبی را داریم : دی
حل شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بالاخره شانسی ردش کردم;)
اگر کسی گرید جدید رو بازی کرده بگه اگر هندلینگش مثل نسخه قبلیش هست بازی نکنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قرار HD PACK برای گرید منتشر شه
دوستان همین الان برید برای ثبت نام بتا THE CREW که CLOSE BETA هست و از 1 ماه دیگه بتا اش RUN میشه( مرسی داداش سعید)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آهنگ های بازی NFS UNDERCOVER رو کسی نداره دوستان
یه جا پیدا کردم که پولی بود
رایگان میخام
خوده بازی چیزی نداره و لی چند تا از آهنگ هاش خیلی دوست داشتم
ممنون میشم
کلا تو مباحث پردازش های این چنینی و ریل تایم از زبان هایی مثل C و ++C استفاده میشه.نقل قول:
اونایی که خواستن با VB بنویسن چون هزینش کمتر میشد و دلایل دیگه ولی دیگه چیز بیشتر از موتور گازی بازدهی نداره:))
تو تو.رنت هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من از اونجا گرفتم:d