سلام به تمام دوستان و عزیزان
بازی بسیار زیبای Grid Autosport چند روز پیش عرضه شد و بنده هم به خاطر یک سری مشکلات دیشب تونستم بازی رو دانلود کنم ، از دوستان عزیز بابت تاخیر عذر خواهی می کنم
قبل از شروع و همین اول بگم که بازی همانند نسخه ی قبلیش فوق العاده بهینه سازی شده و هیچ افت فریمی وجود نداره ، هر چقدر که Watch Dogs با افت فریم ها و لگ هاش رو اعصاب ما ویراژ رفت ، Grid حسابی مارو شارژ کرد :d
تصاویری از تنظیمات گرافیکی بازی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گرافیک بازی در حالت پیش فرض همانند نسخه ی قبلیش هست ، اما اگر پچ تکسچر که برای بازی عرضه شده رو دانلود کنید ، کیفیت بعضی از تکسچر های بازی 4K می شود و اونوقت تفاوت کیفیت بافت ها به وضوح دیده می شود
کنترل ماشین ها و هندلینگ نسبت به نسخه ی قبلیش مقداری بهینه تر شده است
هوش مصنوعی بازی افزایش یافته است و یک آپشن گرافیکی به تنظیمات اظافه شده است که بازیکن می تواند درجه ی هوش مصنوعی حریف ها و هم تیمی های خود را کنترل کند
همونطور که اول گفته شد بازی کاملآ بهینه سازی شده است و سیستم بنده در امضا تونسته بازی رو در حالت Ultra اجرا کند و فریم هم بین 40 تا 60 در گردش باشه
نکته ی دیگر که لازم به ذکر است اینه که طبق گفته ی CodeMasters پچ بافت که برای بازی عرضه شد خیلی کم بر روی پرفورمنس بازی اثر می گذارد ، بنده وقت نکردم که این پچ رو دانلود کنم
تصاویری از محیط بازی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]