آقا بازی pess 2015 برای pc کی میاد؟
*** فیفا 15 کی میاد؟
استخون درد گرفتیم از بس فوتبال بازی نکردیم:((
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا بازی pess 2015 برای pc کی میاد؟
*** فیفا 15 کی میاد؟
استخون درد گرفتیم از بس فوتبال بازی نکردیم:((
pes که 3-4 روز دیگه
fifa هم هنوز ک..ر..ک نشده و drm شاخی داره
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام ببخشیدنقل قول میکنم اون دوتا اساسینس چیه جریانش یکی assassins china واساسینس dead kingsنقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چرا انودیا اینقدر که به کنسول های جدید انتقاد می کند کنسولهای نسل قبلی رو انتقاد نکرد .اگر کنسولهای جدید از سخت افزار انویدیا استفاده می کردند باز هم اینقدر انتقاد می کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
معرفی میکنم شاهکاری از شرکت یوبی سافت :))
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من وقتی این عکسهارو میبینم بیشتر به عظمت و شکوه راک استار پی میبرم
واچ داگز با همه مشکلاتش اینقدر دیگه فاجعه نبود
بطور کامل اعتمادو نسبت به شرکت یوبی سافت از دست دادم . منتظر gtav هستم
انویدیا به کنسولها گیر نداده متن خبرو بخونی اشاره کرده دیگه بازی فقط تو کنسول خلاصه نمیشه PC ها تبلتها موبایل ها مواردی هستن که میشه باهاشون از گیم لذت بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عناوین زیادی دارن برای PC تایید میشن و کنسولها همین اول نسل ضعف سخت افزاری دارن دیگه مثل نسل قبل نیست و PC کیلومترها با کیفیت کنسولها فاصله داره
درضمن خود کنسول 399 دلاره هزینه تمام شده هر تراشه برای خود AMD حدود 265 دلار اب میخوره AMD خیلی هنر کنه رو هر کنسول 15 دلار سود کنه . فروش کنسول انچنان سودی نسیب انویدیا نمیکنه که حالا بخواد حسرت چیزیو بخوره
خود سونی هم بیشتر سودش رو فروش بازیهاست تا سخت افزار
این باگ تصادفیه یا برای همه اینجوره؟!!نقل قول:
الان این لولو خورخوره رندر کرده که:))
احتمالا برای هالووین بوده:d
نه برای تمام پلتفروم ها همینطوره برای کنسولها و PC . مشکلات افت فریم زیادی تو بازی گزارش شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کار به جایی رسیده اخطار دادن :d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثل همیشه باید برای بازی اپدیت بیاد . البته یک اپدیت 800 مگابایتی برای PS4 اومده . و باید منتظر باشیم
برعکس پیشبینی ها Assassin’s Creed: Rogue بهتر ظاهر شده
البته آقا وحید با یه باگ نمیشه بزرگترین ناشر بازی های رایانه ای رو زیر سوال برد، ناشر که بهترین بازی های دنیا رو عرضه میکنه...
راک استار هر چه قدر هم که بزرگ باشه، با موضوع "اسلحه خونه بودن شخصیت اصلی بازی تو GTA" پیشاپیش زیر سوال هست، حالا موارد دیگر بماند :)
در مورد کنسول ها هم واقعا انویدیا ضرر کرده...این یه حقیقتی هست که بالاخره اتفاق افتاده و AMD زرنگی کرده تو این موضوع و هیچ جوره هم انویدیا نمیتونه این موضوع رو رد کنه
حتی همون 15 د لار روی هر دستگاه هم چیزی هست که انویدیا در حال حاضر اون رو از دست داده.....اما خیلی چیزای دیگه هست که AMD در کنار این 15 د لار داره
به عنوان مثال، همکاریش با شرکت های مختلف (چیزی که زیاد داریم میبینیم) میتونه همون 30یاست های AMD رو که هممون دیدیم رو به وجود بیاره، همون 30یاست هایی که مثلا باعث میشه عملکرد کارت های انویدیا بسیار پایین باشه و از این جور چیزا
اما یه مسئله ی مهم، در مورد لذت بازی
درسته که کنسول ها خیلی از PC ها عقب تر هستند اما لذتی رو که اونا دارن هیچ وقت یه PC نمیتونه داشته باشه
حالا جدای از لذت، هزینه ی دست و پا کردن یه سیستم برای اجرای بازی ها با رزولوشن فول اچ دی و مثلا 30 فریم و حتی نه 60 فریم، بسیار بالا هستش...خیلی بالا و بعد از دو سال هم قدیمی میشه
نمونش سیستم خودم که دو سال پیش تو تابستون خریدم و همه ی بازی ها رو با بهترین شرایط اجرا کردم...اما الان تو بعضی از بازی ها به نفس زدن میفته برای اجرا کردن! البته این رو مثال زدم، سیستمم رو من وقتی نسل هشتم داشت میومد خریدم و مثال زدم....حالا اگر یه سیستم برای گرفتن 60 فریم هم باشه که دیگه هیچی...
الان تنها خرید یه کارت گرافیک قدرتمند (که تازه بهترینش نخواهد بود)، به 1 میلیون تومان پول نیاز داره...یه پاور هم باید براش خرید 300 400 تومن ... در صورتی که قیمت PS4 الان 1.400 هستش....پردازنده، رم و مادربورد و البته وسایل جانبی دیگه هم بماند....
به همین خاطر، PC Gaming اصلا اقتصادی نیست و همین موضوع، ارزش رفتن به سمتش رو میاره پایین اما با کنسول حداقل آدم خیالش راحته که 7 سال کامل پشتیبانی میشه و بعد از اون کم کم پشتیبانیش کمتر میشه و دغدغه ی این رو نداره که این بازی رو نمیکشه، سیستم این بازی بالاست، اعلام شده این بازی فلان هستش و و و و ....
در کنار همه ی اینها، عناوین انحصاری کنسول ها، دو نفره یا چند نفره بازی کردن در کنار هم و با دسته، بازی های متنوع و خیلی چیزای دیگه، یه ویژگی مثبت برای کنسول ها هست که برای پر شدن جیب سازندگان، هیچ وقت این چیزا به دنیای PC وارد نمیشه، هیچ وقت...
محمد جان من هیچ وقت بدون ارائه منبع معتبر حرفی نمیزنمنقل قول:
البته آقا وحید با یه باگ نمیشه بزرگترین ناشر بازی های رایانه ای رو زیر سوال برد، ناشر که بهترین بازی های دنیا رو عرضه میکنه...
راک استار هر چه قدر هم که بزرگ باشه، با موضوع "اسلحه خونه بودن شخصیت اصلی بازی تو GTA" پیشاپیش زیر سوال هست، حالا موارد دیگر بماند :)
من یوبی سافتو زیر سوال نبردم شما اگه صحبتهای منتقدین برای مثال بررسی های DF و سایر منابع دنبال کنید متوجه میشید این منتقدین برجسته هستن که دارن یوبی سافتو زیر سوال میرن
ما منکر بازیهای خوب یوبی سافت نمیشم اما متاسفانه یوبی سافت فقط بفکر پول اخر ساله و سازنده رو مجبور میکنه تا بازی بدون تست روانه بازار کنه که با همچین فجایعی روبرو میشیم
در وصف یوبی سافت گفته شده ( حرف منم نیست :d)
به بدرستی هم اشاره شدهنقل قول:
we may simply be looking at a game where the developers ran out of time
بحث NVIDIA VS AMD را نمیندازمنقل قول:
در مورد کنسول ها هم واقعا انویدیا ضرر کرده...این یه حقیقتی هست که بالاخره اتفاق افتاده و AMD زرنگی کرده تو این موضوع و هیچ جوره هم انویدیا نمیتونه این موضوع رو رد کنه
حتی همون 15 د لار روی هر دستگاه هم چیزی هست که انویدیا در حال حاضر اون رو از دست داده.....اما خیلی چیزای دیگه هست که AMD در کنار این 15 د لار داره
به عنوان مثال، همکاریش با شرکت های مختلف (چیزی که زیاد داریم میبینیم) میتونه همون 30یاست های AMD رو که هممون دیدیم رو به وجود بیاره، همون 30یاست هایی که مثلا باعث میشه عملکرد کارت های انویدیا بسیار پایین باشه و از این جور چیزا
ولی فقط همینو بدونید
شرکت nvidia نه تنها در زمینه کارت گرافیک و صنعت سخت افزار و بازیهای pc , بلکه در تاپ ترین صنایع روز از جمله اتومبیل های هیبریدی ، شتاب دهنده های ذرات ، در زمینه های پزشکی و درمانی از جمله به کار گیری قدرت gpu ها و cuda core ها در شکستن توالی ژنتیکی سلول های سرطانی و شبیه سازی های بیوشیمیایی و زیستی و ... هر روز پر رنگ تر ظاهر میشه و قرارداد های هنگفتی با این کمپانی ها داره ،
حال این سوال مطرح میشه که ایا با این حجم از سرمایه گذاری در زمینه های دیگه nvidia با از دست دادن بازار تولید سخت افزار کنسول چیزی رو از دست داده ؟
پس اینکه انویدیا چیزیو از دست داده درست نیست کما اینکه منابع و امار خبر از سود کلان شرکت بواسطه معماری فوق موفق ماکس ول میده
نظر شخصی شماست و قابل احترامنقل قول:
اما یه مسئله ی مهم، در مورد لذت بازی
درسته که کنسول ها خیلی از PC ها عقب تر هستند اما لذتی رو که اونا دارن هیچ وقت یه PC نمیتونه داشته باشه
نظر شخصی منم اینه :
من بطور کل کسی رو که به بازیهای استراتژیک علاقه نداشته باشه ( که خواستگاه اصلیش PC )
به عنوان پی سی گیمر قبول ندارم البته این نظر شخصی منه چطور ممکنه یک گیمر واقعی لذت نشونه گیری با موس ول کنه و از لذت بیشتر کنسول با انالوگ های کند عذاب اور صحبت کنه
به هر روی هر کسی نظری داره و PC برای من بی نهایت لذت بخشه
در مورد سیستمت حرفی نمیزنم اما توجه کن درسته هزینه اولیه یک کنسول به ظاهر کم باشه ولی شما هزینه خرید یک سال بازیهای کنسولی حساب کنی در سال چیزی در حدود 20 میلیون تومن فقط باید هزینه بازی کنی تازه اونم با بدترین رزولوشن و کیفیت ممکننقل قول:
حالا جدای از لذت، هزینه ی دست و پا کردن یه سیستم برای اجرای بازی ها با رزولوشن فول اچ دی و مثلا 30 فریم و حتی نه 60 فریم، بسیار بالا هستش...خیلی بالا و بعد از دو سال هم قدیمی میشه
نمونش سیستم خودم که دو سال پیش تو تابستون خریدم و همه ی بازی ها رو با بهترین شرایط اجرا کردم...اما الان تو بعضی از بازی ها به نفس زدن میفته برای اجرا کردن! البته این رو مثال زدم، سیستمم رو من وقتی نسل هشتم داشت میومد خریدم و مثال زدم....حالا اگر یه سیستم برای گرفتن 60 فریم هم باشه که دیگه هیچی...
الان تنها خرید یه کارت گرافیک قدرتمند (که تازه بهترینش نخواهد بود)، به 1 میلیون تومان پول نیاز داره...یه پاور هم باید براش خرید 300 400 تومن ... در صورتی که قیمت PS4 الان 1.400 هستش....پردازنده، رم و مادربورد و البته وسایل جانبی دیگه هم بماند....
به همین خاطر، PC Gaming اصلا اقتصادی نیست و همین موضوع، ارزش رفتن به سمتش رو میاره پایین اما با کنسول حداقل آدم خیالش راحته که 7 سال کامل پشتیبانی میشه و بعد از اون کم کم پشتیبانیش کمتر میشه و دغدغه ی این رو نداره که این بازی رو نمیکشه، سیستم این بازی بالاست، اعلام شده این بازی فلان هستش و و و و ....
در کنار همه ی اینها، عناوین انحصاری کنسول ها، دو نفره یا چند نفره بازی کردن در کنار هم و با دسته، بازی های متنوع و خیلی چیزای دیگه، یه ویژگی مثبت برای کنسول ها هست که برای پر شدن جیب سازندگان، هیچ وقت این چیزا به دنیای PC وارد نمیشه، هیچ وقت...
همین ACU بنظر من حتی یک دلار هم ارزش خرید نداره ولی کنسول گیمرها به اجبار مجبور هستن 60 دلار برای این اشغال پیاده بشن . ولی رو PC همون بهتر که پایرت بشه
یه بنده خدایی بود کنسول گیمر بود میگفت واچ داگزو روی PS4 بدون مشکل اجرا کرده و معتقد بود کنسول خیلی بهینس
ازش سوال کردم شما واچ داگزو روی PS4 با چه تنظیماتی اجرا کردی
جواب داد : 900P تنظیمات LOW
جواب دادم : خوب دوست گرامی من اگه بخوام واچ داگزو روی PC خودم 900P LOW اجرا کنم بازی 120 فریم میشه تازه اونم 1080P نه 900P :)) اونم بدون لگ .
متاسفانه کنسول گیمرها چیزی در مورد 30FPS و 60 FPS نمیدونن اطلاعات سخت افزاری بسیار پایینی دارن و اصلا نمیدونن تکنیک aa در بازی چه کاربردی داره :d پس توقعی نمیشه ازشون داشت
الان اکثر انحصاریهای کنسول مثل همین عنوان انحصاری سونی DC دارن اپیک فیل میشن انگیزه ایی در من برای خرید قوطی ایجاد نمیکنن
تنها موردی که میتونه خرید PS4 توجیه کنه بازیهای ناتی داگه مگرنه اونم نبود کنسول مفت گرون بود :d
به شما هم پیشنهاد میکنم اگه تجربه بدی با PC داری حتما حتما سعی کن در اینده کنسول بخری تا بعدا به حرفهای من برسی
موفق پیروز باشی@};-