دوستان من یه تریلر از bf4 دارم که نوشته کامینگ سون 2017. یعنی بازی سال 2017 منتشر می شه؟
بعدشم من تو اون تریلر گرافیک اونقدر بالا بود که من راستش شک کردم که اون فیلمه یا بازی!
با اون گرافیکی که من دیدم فکر نکنم کسی بتونه اجراش کنه!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من یه تریلر از bf4 دارم که نوشته کامینگ سون 2017. یعنی بازی سال 2017 منتشر می شه؟
بعدشم من تو اون تریلر گرافیک اونقدر بالا بود که من راستش شک کردم که اون فیلمه یا بازی!
با اون گرافیکی که من دیدم فکر نکنم کسی بتونه اجراش کنه!
دوستان ی درخواستی داشتم این بود که ترینر بازی Resident Evil 6 رو می خواستم . تو ی مرحله گیر کردم Ammo مهمات کم میارم گفتم اونجا رو با تقلب رد کنیم.
دوستان ببخشن چون تایپیکی بهتر از اینجا نبود.
بهزاد جان باید ورژن دقیق بازی را ذکر کنید.سایتی که سراغ دارم هنوز ترینری برای این عنوان منتشر نکرده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم تو بازی که مهمات کم میاره دورو بر رو که میگردم پیدا میشه.
دوستان تو RE6 اولی که میخواین ادامه بازی رو شروع کنید میپرسه مهمات بینهایت باشه یا نه .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام آقا بهزادنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این رو پیدا کردم...نمیدونم به دردتون میخوره یا نه...حجمش هم 500 کیلوبایت هست.
@};-
اینم ترینر
منم رزیدنت اویل رو با هر 4 کمپینش تمام کردم
خیلی خوب بود داستانش هر کمپین یک سبک خاص رو دنبال میکرد و خوب بود ، نسبت به اویل 5 و آپریشن راکون سیتی پیشرفت عالی بود
منتظر 21 می و بازی resident evil revelation هستم چون گیم پلی خاطرات قدیمی و جست جو در تاریکی رو دوباره زنده میکنه
پ.ن : گرافیک بازی هم کاملا قابل قبول بود و باید توجه داشت چون این بازی طرفداراش زیادن سخت افزار مورد نیاز رو براش بگونه ای در نظر گرفتن که تا اونجا که میشه فروش بشه
تنها مشکلش هم این بود که بعضی جا ها زامبی هاش خنده دار بودند ، شاید هم به این دلیل بود که من با ترینر رفتم در کل بهتر از دو نسخه قبل برای کامپیوتر بود ، حیف شد براش تاپیکی زده نشد
سلام دوستان برای انجام یک بازی قبلش باید چه نرم افزارهایی نصب باشه.
ویا درواقع چه نرم افزارهایی دچار مشکل میشه که یک بازی دیگه اجرا نمیشه.@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام شاهکار جان ، ( بازی 8ball چند روزی هست که سرور اصلی خود بازی دچار مشکل شده ) جدا از این مسئله بازی های حال حاضر به چندین برنامه پیش نیاز احتیاج دارند و برای اینکه همه موارد را رعایت کرده باشیم ، باید همه آنها را در نظر گرفت :
microsoft visual c++ 2010
microsoft visual c++ 2008
net framework 3.5
net framework 4
directx 9c full
OpenAll
Latest Video card Driver
Latest sound card Driver
S.T..E.A.M
و در نهایت سلامت ویندوز.