تایید میشه;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی من هنوز نمیدونم چه جوری دارم با کیبرد بازی میکنم:))
نمایش نسخه قابل چاپ
تایید میشه;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی من هنوز نمیدونم چه جوری دارم با کیبرد بازی میکنم:))
اتفاقا من فقط و فقط میتونم با کیبورد بازی کنم!!
هم اینو....هم همه چی رو!!! :d
بدون کیبورد کلا غیر ممکنه!!! :d
@};-
من برا این بازی مجبور شدم گیم پد بگیرم دیگه :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد یه ایراد دیگه که به نظرم میاد اینه که وقتی شما خیلی از حریف جلو میوفتی حریف به طور شگف انگیزی غیر قابل کنترل میشه تا جایی که تو یه سطح قرار بگیرید بعد مثل اول میشه.
شما اینطور حس نمیکنید؟
اتفاقا مبارزات خیلی بالانسه هر چقدر بیشتر ضربه بخوری شارز فیتالیتی xray بیشتر پر میشه و این مورد درباره حریفنقل قول:
هم صادقه. زمانی رو تصور کن که health ات رو به پایانه و حریف خط health اش از تو بیشتره حالا با یه xray میتونی
به راحتی wins شی. پس health بیشتر یا کمتر حریف تو مبارزات تعیین کننده نهایی نیست.
محمد جان خیلی هم سخت نیست با نام پد کیبورد راحت میشه بازی کرد!دیشب یه چندتادوری باهاش زدیم بدک نبود
درجه سختی حالت داستانی بازی مثل این که ربطی به درجه سختی که تو تنظیمات هست نداره.هرچی داستان جلو تر میره مبارزات سخت تر میشه.;)
یکی از سخت ترین قسمت های داستان نبرد دو به یک بین cyber sub-zero و دو غول چهار دست به نام های Goro و Kintaro هست:|
الآن هم آخرای داستان هستم و باید Raiden به حساب Shao Kahn برسه:d
دادا اولش آسونه و با کیبورد میشه رفت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی جلوتر انقدر باید سرعت عمل داشته باشی که کیبورد جواب نمیده.
آقا من این Kintaro رو به زور کشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا وحشیه این بدمصب :|
حالا فکرش رو کن با GORO تو یه تیم باشه تو هم تک باشی در سخت ترین شرایط:دینقل قول:
تازه من جفتشون رو با کیبرد کشتم:))
هر کدوم به خصوص Kintaro یه X-Ray بزنه 53 درصد از جونت رفته:-p
دوستان عزیز،
من ی مشکل دارم تو بازی Company Of Heroes 2 اونم این هست که ک - ر - ک این بازی مشکل داره اخرین ک- ر - ک رو ریختم که معروف به ALi1525 همچین چیزهای
در حین بازی یا رفتن به مرحله بعد بازی Crash میکنه.
خواستم از دوستان ، بپرسم اگه ک - ر - ک سالمی دارید لطفا برام بزارید .
با تشکر.
سلام
آقا ما بیکار بودیم نشستم deadpool رو رد کردم و تمام شد ولی بعد وقتی تو مراحل تمام شده رو مرور کردم دیدم دو تا مر حله آخر باز نشده با اینکه بازی تمام شد و نوشته های آخر بازی هم نمایش داده شد از دوستان کسی میدونه چطور اون مراحل رو باز میشه.