سلام.نقل قول:
جان من؟:d
چه شوددددد!
اطلاعات بیشتری نداری؟
منبع خبر
تاریخ عرضه
تریلر
سیستم مورد نیاز و از این حرفا
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.نقل قول:
جان من؟:d
چه شوددددد!
اطلاعات بیشتری نداری؟
منبع خبر
تاریخ عرضه
تریلر
سیستم مورد نیاز و از این حرفا
تو Build ماکرو سافت اعلام کرد فعلا دارم این کنفرانس طولانیو دنبال میکنم به گفته ی خودشون همش زیر سر dx12 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سعید جان قبلآ هم یه نفری فتوشاپ کاری کرده بود ، یه چیزی همینجوری درست کرده بود :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این دموی بازی Forza5 هست که خود محمد جواد هم قرار دادن ، این دمو برای به رخ کشیدن DX12 ...حالا اینکه این بازی برای PC عرضه بشه بحثش جدا هست و هنوزم خبر قطعی وجود نداره....( شایعه درست نکنیم بد بخوره تو در و دیوار!!! )
نوکیا دروغ اپریلشو گفت موبایل 3310 و...........................نقل قول:
ولی باید درست باشه . . . یه پیج رسمی بیاد چنین خبر مهمی رو به عنوان دروغ اوریل بگه غیر قابل تحمله . . .
معمولا نوکیا که حالا با ماکرو سافت یکی شده دروغ چاخان میکنه
تو این کنفرانس Build خیلی چیزا گفته شد فکر نکنم همین یکی دروغ 13 باشه (نصف کنفرانس به کرتانا اینا گذشت ! شکنجه ای بود که دومی نداشت )
پینوشت : چرا من پستا رو نمیبینم؟
من رفتم تو پیجش دیدم فیکه..دقت کن خود لوگویی که اینو نوشته اسمی نداره و فقط اسم راکستار اصلی رو نقل قول کرده..کامنتها هم همه میگفتن فیکه..و اصلا اگر واقعیت داشت الان نت منفجر شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در کل امروز فضای رسانه ای گیم پر بود از انواع دروغهای ریز و درشت
اون نسخه ی فارکرای یادته از اینده بود دقیقا سال پیش خبرش اومد همه گفتند دروغه دروغ 13 اونم با اسکرینشات و غیره ولی بعد خود بازی اومدنقل قول:
در کل امروز فضای رسانه ای گیم پر بود از انواع دروغهای ریز و درشت
دوستان عزیزم ( اگر خبر ها رسمی باشه سایت های بزرگ خبری گیم حتما بهش اشاره میکنن ) احتیاجی به بحث نداره @};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه داداش من خودم عکس گرفتم و کاملا مشخصه که از طرف اکانت رسمی راک استار بوده . . .
فقط الان رفتم باز ببینم . . . کامنت پاک شده بود :| . . . و داشتنن میگفتند راک استار میخواسته پی سی گیمر ها رو دست بندازه و دروغ اوریل بوده :| . . . . . :|:|
ای کاش راک* مثل یوبی سافت هوای گیمر هاش رو داشت . . .
یه پیام جواب نمیدن :| ولی در عوض یوبی سافت هر چی سوال بپرسی جواب میدن . . . در مورد The Division پیام دادم بعضی ها به خاطر اینترنت نامناسب نمیتونند انلاین بازی کنند
جواب دادند {Thanks Saeed. In answer to your second question, we'll take the response from our ComDev on The Division. It is an Online, Open-World, RPG. This means huge open-worlds to discover and explore, endless opportunities for looting and crafting, player-progression, a strong focus on team-play and synergies, You can definitely enjoy the game if you play “alone”, but this title is designed to offer the best social online multiplayer experience in a reactive living-world; there won’t be any offline support. Thanks. }
الان عربا هه ی دارن درخواست میدن در واچ داگز از زبان عربی هم پشتیبانی کنید . . . یعنی اگر ما هم درخواست بدیم یا امضا جمع کنیم فایده داره ؟؟؟ :-p
داداش یک ماه آوریل هستش و یک دونه یکم آوریل تو کل سال ، پس هر کی هر چی می تونه چرت و پرت تو همین یک روز میگه ، نمی گن مردم احساسات دارن :-pنقل قول:
سونی هم امروز گفته می خواد Infamous Second Son رو برای pc بده ، کلآ امروز همه زوم کردن رو pc :d
WD با زبون عربی :cold: ( فقط همینو کم داشتیم :d)