خب مموری گرافیک ایشون نمیکشه.1 و نیم گیگ بیشتر نیست.یونیتی حداقل حدودا 2 گیگ میخاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب مموری گرافیک ایشون نمیکشه.1 و نیم گیگ بیشتر نیست.یونیتی حداقل حدودا 2 گیگ میخاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موردی نیست نیم گیگ دیگش در کش رم لود میشه :) شما اصلا نگران اون نیم گیگ نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Far Cry 4 هم عرضه شد! یعنی هر چی گیمه نگه داشتن مدارس و دانشگاهها باز بشه بعد عرضه کنن. :))
خدا میدونه کی دانلود اینا رو میتونم تموم کنم. :d
Metal Gear Solid V ground Zero 4K NVIDIA
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تاریخ انتشار بازی 18 دسامبر (27 اذر)
بنظر من هرچی مدرسس نگه داشتن وانکردن براگیمها البته ماکه مدرسمون تموم شده:dنقل قول:
اخه چه کاریه دانلود وقتی میشه پرید سره کوچه خرید یاکرایه کرد هزینه دانلودگرون اب میخوره
درضمن
دوستان کسی pes2015 روبازی کرده؟چجوریه مثل pes2014 گندنزده که؟
سلام.ن از pes14 خیلی بهتر شده ولی یه کمی هم باز جای کار داره.نکات مثبت:گیم پلی عالی.گرافیک.جو عالی ورزشگاهها.استیل خوب بازیکنا.پاسهای خوب و تیکی تاکایی:-pپاسهای عمقی و فرارهای خوب=d> نکات منفی:"گل زدن خیلی آسون شده یه کم بازی کنی و دستت بیاد بازی فک کنم به تاپ پلیر و سوپر استار ده تایی گل بزنی.انگار دروازه بانی وجود نداره تقریبا:dاصلا به گرافیک تماشاگران توجهی نشده.وقتی هم خطا میکنی در هر حالت و همه جا و همیشه بعد خطا بازیکنی که خطا کرده وایساده و با یه دست سرشو انگارس میخاره و یه دست هم به کمر.وقتی هم تنهایی با پی سی بازی میکنی سختی و دشواری که لولهای قبل داشتن خیلی کمتر شده مثلا تاپ پلیر در حد آماتوره!!!:-pنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام مثل pes2014 ساخت بازیکناش ویه بازیه سرو وبی روح نیست که؟ مثل pes2013 بازیه زیبایی هست ؟ فیفا 15 بهتره یا pes2015 اگه فیفا بازی کردی اینوجواب بده؟:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- هر دو بازی گرافیک خوبی دارن
- PES 2015، ویژگی های بازیکنان را بهتر طراحی کرده و بازیکنان طبیعی تر به نظر می رسن
- فیفا ۱۵، بازپخش (replay) بهتری نسبت به PES داره
- در هر دو بازی، کیت های بازیکنان بسیار خوب است، اما فیفا ۱۵، کیت های بیشتری داره
- سایه پردازی های زمین، در PES 2015، بهتر است، اما فیفا ۱۵، گرافیک زمین بهتر و در طول بازی، زمین افزارهای بهتری دارد
- انیمیشن های دویدن و حرکات تکنیکی، در فیفا ۱۵، بهتر است، در حالیکه این امر در PES 2015، وجود ندارد
- انیمیشن دروازه بانان، در فیفا ۱۵، ارتقا یافته و با اختلاف اندکی PES 2015 را پشت سر می گذارد، اما ضربات کرنر در PES 2015 بهتر هستند
- اجازه ی انتخاب اختصاصی برای دویدن هر بازیکن و تعیین ۱۰۰ درصد دستی آپشن های هر بازیکن را می دهد
- زمانیکه یک بازیکن پاس دریافت می کند، فیفا ۱۵، به لطف انیمیشن برترش، گیم پلی خوبی را نشان می دهد
- فیفا ۱۵ بازی سریع تری نسبت به PES 2015 است.
- PES 2015، روشمند است، اما فاقد عمل لحظه به لحظه است.
- PES 2015، دارای رویکرد دویدن متعادل تری است، بنابراین، بازی آنلاینش، بهتره
- اگر تعادلی بین دویدن مهاجمان و مدافعان وجود نداشته باشد، فیفا ۱۵، ممکن است در نسخه ی آنلاینش دچار مشکل بشه
- پریمیر لیگ در فیفا ۱۵، بهبود زیادی یافته و همان جو را القا می کند، چیزی که در PES 2015، وجود نداره
- افزایش دشواری در هر دو بازی خوب است. فیفا ۱۵، به طور عجیبی، تنطیمات دشواری را این بار در سمت راست قرار داده است. PES، همیشه تنظیمات دشواری بهتری داشته به غیر این نسخه که زیادی آسونه
- زمانیکه در مورد صداگذاری صحبت می کنیم، دیگر عملاً رقابتی وجود نداره، چرا که فیفا با اختلاف زیادی برنده می شه. PES 2015، هیچ گزارشی ندارد.
- صدای تماشاگران، در فیفا ۱۵ بهتره، چرا که بیشتر محلی سازی شده و گزارش مناسب دارد. زمانیکه یک توپ در فیفا ۱۵، به تابلوهای تبلیغاتی برخورد می کند، صداگذاری مناسب، باعث می شود حتی از جنس توپ هم آگاهی یابیم
- PES 2015، صدای ضعیفی دارد و موسیقی متن هم بسیار محدود شده است، اما در فیفا ۱۵، کتابخانه ی کاملی از آهنگ های جدید وجود داره
- فیفا ۱۵، نشان داد که به ویژه در اروپا، اوله
- استفاده از کینکت در فیفا ۱۵، هوشمندانه و ارزشمند است
- لیگ های بیشتر و ویژگی های اضافه تری در فیفا ۱۵ نسبت به PES 2015 وجود داره
- فیفا ۱۵، تمرکز بیشتری بر پریمیر لیگ کرده ، که به معنای توجه کمتر به لیگ های پایین تره
سلام
البته دوست عزیز این صحبت های شما بیشتر اطلاعاتی هست که شما از بازی دارید و نکات مثبت و منفی بازی ها تا مقایسه ی بین PES 2015 و FIFA 15
من هنوز من هیچ کدوم رو بازی نکردم ولی درسته که تو این چند سال اخیر، در حالت کلی، فیفا عملکرد بهتری داشته اما همیشه از نکات مثبت pes حرفی زده نمیشه....
من PES 2015 رو گذاشتم برای دانلود و به محض دانلود، هم تصاویرش رو قرار میدم و هم سعی میکنم نکاتی رو که میبینم به اشتراک بذارم
ولی یه سوالی، الان FIFA 15 ک...ر.ک شده؟ من هر جا نگاه کردم ک...رک معتبر براش نیست...اون وقت بدون مشکل میشه بازی کرد الان؟ من اینور و اونور شنیدم که این نسخه های بدون ک...رک مشکلات خودشون رو دارن....کسی از دوستان اطلاع داره؟
@};-
Pro Evolution Soccer 2015
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستانی که PES 2015 دانلود کردند میتونید MOD فایل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در محل نصب بازی کپی کنید تا گرافیک بازی فوق العاده بشه
اخرین پچ لایسنس بازی جهت تکمیل شدن نام و لوگو تیمها از این قسمت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و همچنین
هنوز وقت نکردم بازی دانلود کنم تست کنم . نه هر پچ مجزاس .. جداگانه دانلود کنید به بازی انتقال بدید تفاوتشو خواهید دید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]