دوستان ماوس خوش دست و خوش قیمت چیزی سراغ دارین؟
یه سوال هم در مورد ماوس داشتم، این رزولیشنها که تو مشخصات ماوس مینویسن مربوط به چی هست؟ مثلا 1200 ، 1600 و ...
آیا رزولیشن ماوس مهمه؟
کیبورد هم احتمالا اینو بردارم:
نظرتون چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان ماوس خوش دست و خوش قیمت چیزی سراغ دارین؟
یه سوال هم در مورد ماوس داشتم، این رزولیشنها که تو مشخصات ماوس مینویسن مربوط به چی هست؟ مثلا 1200 ، 1600 و ...
آیا رزولیشن ماوس مهمه؟
کیبورد هم احتمالا اینو بردارم:
نظرتون چیه؟
هر دو مودم خوب هستند،برای مصارف خانگی مناسب می باشند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط First.Last [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کلا ماوس و کیبردهای حرفه ای گیمینگ از 150.000 تومن به بالا شروع می شوند.پایین تر از این محدوده قیمت زیاد تفاوتی نمی کند که از چه برند یا مدلی باشد.نقل قول:
حرفه ای گیمینگ نمیخوام، کلا روانی و دوام منظورمه، مخصوصا در مورد ماوس که بعضی ماوسها خیلی زود خراب میشن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد رزولیشن ماوس کسی نظری نداره؟
A4 Tech X7 ، موس های بسیار خوبی هستند،
بله الان دیدم، ظاهر خیلی قشنگی هم داره، ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط این ماوسها رو تکی هم میفروشن یا با فقط همراه کیبورد؟ (یکی دو جا پیدا کردم که اونم فقط با کیبورد بود)
بله موس بسیار خوبیست نسبت به هزینه ای که شما پرداخت می کنید، من که چند ساله دارم ازش استفاده می کنم، راضی هستم و خوراکش برای گیم هست مخصوصا بخواهی با Sniper تو بازی BattleField3 مغز کسی رو بترکونی، من ی دونه اضافی هم گرفتم که اگه این خراب شده بازم از این مدل استفاده کنم.
>> بله، به صورت تکی هم به فروش میرسه.
درود دوستان گل
به نظر شما بهترین موس برای بازی برای دست جمع و جور چی هست؟
سقف بودجه تا300 تومن هست!
بیشتر هم بازیه ای اکشن و اول شخص و سوم شخص انجام میدم!
با dpi بالا هم هیچ مشکلی ندارم همیشه با سرعت بالا احساس خوبی بهم دست میده!
مدل پیشنهادی خودم razer imperator هست!کلید بک و فوروارد عقب و جلو میشه!
مدل های پیشنهادی شما چی هست؟
ممنون
سلام دوست مهربانم مورد ذکر شده از طرف خود شما یکی از موس های خوب با DPI بسیار بالا هست که طالب یک مانیتور 1920x1200 یا 1920x1080 هست...بنده با این موس کار کردم ...موس عالی هست.....اما سرعت DPI این موس تنظیماتش یک مقدار مشکل داره یا 5600 دی پی آی دیوانت میکنه یا DPI پایینش روی اعصاب هست....تنظیمات پروفایل این موس یک مقدار دارای مشکل هست..البته نمیدونم سایت سازنده آپدیت درایوری برای رفع این مشکل داده یا خیر...اما DPI 5600این موس فوق العاده هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر بودجه شما بالاتر بود یا قیمت ها انقدر بالا نمیرفت Razer Mamba Gaming Mouse یکی از بهترین موس ها برای گیم هست که خیلی از مدل imperator امکانات و زیبایی دارد.
با تشکر@};-
درود
ممنون بابت توضیحات مفیدتون
آدم یکم دو دل میشه!این قیمت ها که اینقدر بالارفته که نمیشه دست به خرید موس های حرفه ای زد!
میخواستیم یه 3180 از برند فراسو با 3200dpi بگیریم و خیال خودمو رو راحت کنیم ولی هنوز دودل هستیم!ارزش 240تومن هزینه بیشتر رو داره razer imperator یا نه!!!
از دوستان احیانا کسی موس تو دست وبال نداره؟؟
سلام دوست مهربانم ، گمان کنم یکی ا دوستان بنده هست که میخواد مدلی که بنده ذکر کردم که وایرلس هم هست بفروشه. اما دقیق نمیدونم در پیام خصوصی خدمتون عرض میکنم....اما در مورد اینکه 240 بیشتر برای امپراتور بستگی به نیاز شما هست....بنده با موس a4tech که 3600DPI هست کار میکنم بسیار عالی هست..اگر امکانات 3180 مناسب هست 240 هزار تومان برای امپراتور توی این شرایط خوب نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]