مدل 61 بهتره 60 مشکل گرم داغ شدن هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مدل 61 بهتره 60 مشکل گرم داغ شدن هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مشکل بخاطر نسخه قدیمی Firmware این مودم بوده که با آپدیتش کلا حل می شه :)نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
خواهش میکنم یک موس و کیبورد ( هزینه مورد نظر 250.000 تومان _کاربری عادی =مولتی مدیا تا حدودی گیم ) وایرلس که کلا به هیچ باطری نیاز نداشته باشن معرفی کنید .
یا باطریشون مثل گوشی باشه که شارژ میشه اینهام شارژ بشه .
یا مثل موس و کیبورد های Logitech که فکر میکنم از این باطری های قلمی میخوره و مدت زیادی شارژ نگه میداره وقابل شارژ هستن . (طبق چیزی که تو اینترنت جستوجو کردم Logitech MK 710 حدود سه سال نگه میداره ولی گرونه =360 ت )
تا جایی که بشه میخوام از دست باطری راحت باشم.
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sah_6969 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تنها انتخاب شما Logitech MK520 میتونه باشه به قیمت 220-230.
باتری رو هم گفته 3 سال برای کیبورد و 1.5 سال برای ماوس.
یا علی
سلام به اساتید
دستگاهی هست که امکانات یه مودم ADSL و LTE رو با هم داشته و حتماً دارای USB هم باشه؟
یعنی هم مودم روتر ADSL باشه و هم گیرنده 4G.
درود دوستان. لطفا یه دانگل بلوتوث برای کامپیوتر بهم معرفی کنید که کیفیتش قابل قبولی باشه.. تشکر
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HORROR2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asus usb-BT400
من خودم از این دانگل استفاده میکنم و راضیم از عملکردش