دوستان عزیز برای بودجه 50 تومن اسپیکر خوب چی پیشنهاد میدین؟ البته اگه با قیمت از اینم پایینتر اسپیکر خوب هست لطفا بگین، زیاد نمیخوام رو اسپیکر هزینه کنم فقط در حد کفایت کیفیت خوبی داشته باشه کافیه.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز برای بودجه 50 تومن اسپیکر خوب چی پیشنهاد میدین؟ البته اگه با قیمت از اینم پایینتر اسپیکر خوب هست لطفا بگین، زیاد نمیخوام رو اسپیکر هزینه کنم فقط در حد کفایت کیفیت خوبی داشته باشه کافیه.
نقل قول:A4Tech AS-5 2.0 Speakerبا قدرت خروجی 12w
Microlab Cyber Stereo Speakerبا قدرت 5w
قیمتهاشون چنده؟
از edifier چیزی در این حدود سراغ ندارین؟
با 150تومن بودجه کدوم مودم wi fi بهترین انتخاب میتونه باشه؟
TP-Link 8961N
D-Link DSL-2750U
ASUS DSL-N10
TP-Link 8961N پیشنهاد میشه.
شما
TP-Link 8961N بگیر
آقایون من یه دی وی دی رایتر liteon دارم که 5-6 سال پیش خریدمش اما زیاد کار نکرده و حالا حالاها باید کار کنه، الان که سیستم جدید میخرم آیا میتونم ازش استفاده کنم یا اینکه الان دی دی رایترها سریعتر شدن و این به درد سیستم جدیدم نمیخوره؟ البته رایترش زیاد به دردم نمیخوره بیشتر همون سرعت خوندن اطلاعاتش مهمه، ولی اگه به اون صورت تفاوتی نمیکنه و جواب میده دیگه odd نخرم، در مورد اینکه چند x هستش هیچی روش ننوشته.
مدل های قدیمی خیلی بهتر بودند،سری های جدید بسیار بد کیفیت هستند و اصلا نمیشه روشون حساب کرد.نقل قول:
نقل قول:
مدل های قدیمی این برند همین طور که علی جان گفتند کیفیت بسیار بهتری نسبت به مدل های جدید داشتند.
میتونید از نرم افزار Nero Disk Speed جهت تست دی وی دی رایترتون استفاده کنید که یک نرم افزار رایگان از سوی شرکت Nero میباشد.
از اینجا میتونید این نرم افزار رو دانلود کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خدمت اساتید ..
آقا میشه من رو راهنمایی کنید در مورد خرید مودم وایرلس ..
من از این دو مورد خوشم اومده تبا توجه به امکاناتشون آیا برای خرید خوب هستند
مورد دیگه ای تا 150 تومن اگر نظر امکانات و کیفیت و امنیت و ساپورت بهتر بود ممنون میشم پیشنهاد بدید ..