کاربران گرامی می توانند انتقادات خودشون نسبت به سایت رو در این تاپیک مطرح کنند تا توسط مدیران مورد بررسی قرار بگیرد
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
کاربران گرامی می توانند انتقادات خودشون نسبت به سایت رو در این تاپیک مطرح کنند تا توسط مدیران مورد بررسی قرار بگیرد
با تشکر
سلام عزیزان
والا من خاستم یه تاپیکی بزنم مبنی بر اینکه دوستان و اعضای سایت بنچمارکهای بازی بتمن رو اونجا قرار بدن تا با قدرت کارتهای مختلف انویدیا اشنا بشیم
بعد از خلاصه 1 روزی تاپیک تایید شد و فرشاد خان و یکی دیگه از بچه ها نظراته خودشونو دادن و دیدم عنوان تاپیک تغیییر کرده و یک پیام حاوی اینکه عنوان تاپیک تغییر داده شده هم برای من اومده
اول اینکه اگه قراره عوض کردن متن یا عنوان تاپیک کسی با یه پیام اطلاع داده بشه که فقط عنوان تاپیک شما عوض شده و یه دلیل قانع کننده و یا حتی یه دلیل ساده که به خاطر این دلیل عنوان تاپیک شما رو تغییر دادیم نباشه . یک دلیل ساده هم خوبه و میتونه قابل قبول باشه و میتونه خوشحال کننده هم باشه که ادم در این انجمن با یه سری ادم منطقی سرو کار داره که البته اینگونه نبود و فقط طی یه پیامی اعلام شد که عنوان تاپیک شما تغییر یافته . و صد البته این یه پیسنهاد برای مدیران سایت بود که به نظر من اینگونه عمل بشه بهتره
بعد از این پیشنهاد خاستم بگم بعد از پست هایی که [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] من و و فرشاد خان دادیم و من با توجه به دلایلی که داشتم دوست داشتم عنوان تاپیک به همون عنوان قبلی برگرده که البته خیلی واسم مهم نبود ولی وقتی دیدم مدیر اون بخش داره لجبازی میکنه روی حرفم موندم:)
که با توجه با شناختی که از ایشون داشتم میدونستم در پخ هم همین جوابو دریافت میکنم پس ترجیه دادم تو تاپیک عنوان کنم
که بعد از زدن 2 3 پست عنوان برگردونده شد و از مدیر خاستم که پست های اضافی رو پاک کنه تا تاپیک به روال خودش برگرده و بقیه بچه ها بنچمارک هاشون رو بزارن تا استفاده ببریم که مدیر بخش لطف کردن این کارو انجام دادن و ازشون ممنونم
ببین فرشاد جان من با شما مشکل ندارم میخاستم جواب اینpm رو همینجا بدم اما واگذار میکنم به بقیه دوستان که قضاوت کنند و فقط جهت یاد اوری عرض میکنم که اگه کسی مدیر بشه باید باید به مشکلات کاربران . مشکلات اسپمر ها .پست هایی که مغایرت با قوانین سایت و غیره زالک داره بپردازه و البته یه سری برتری هایی نسبت به کاربران عادی هم پیدا میکنه که در حقیقت وظایفی که داره سنگین تر میشه
فک کنم مدیر شدن اون چیزی نیست که واسه من پی ام کردین=D>
سلام حسین جان ، کسی با شما لجبازی نمیکنه ، شما تاپیکی ایجاد کردین که اصلا مربوط به بخش گیم نبود ، ولی بنده تایید کردم که در بخش گیم قرار بگیره بخاطر اینکه موضوع بنچمارک بازی مورد نظر شما بود.....موضوع تاپیک تغییر پیدا کرد به علت اینکه با بخش گیم همخوانی داشته باشه ، و شما درخواست داشتید نام تاپیک برگرده که همینطور هم شد ، آیا شما با کدوم مسئله مشکل داشتید...دوست عزیزم در یاهو مسنجر و خارج از این سایت هر گونه صحبت های شما و بنده ربطی به سایت نداره که شما جو متشنج میکنید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن خود شما در مورد سایت overclockingheroes فکر کنم صحبت های نا بجایی داشتید که در یاهو مسنجر عنوان شده ، از سمت شما ؛ برا قرار دادن اونها در همین پست مشکی نداردید که؟؟...
اگه قصد شما پیشرفت در انجمن گیم بوده باشه ، خیلی راحت میتونستید با پیام خصوصی با بنده در ارتباط باشید و در مورد عنوان تاپیک صحبت میکردیم.....
شما با قرار دادن صحبت های من و شما در یاهو شخصیت خودتون و نشون دادید...
این پست شما هم شبیه انتقاد نیست عزیزم
با تشکر@};-
منم حرفایی دارم که بی ربط با حرف دوستان بالا نیست.
من کمتر از یک هفته هست که اینجا عضو شدم اونم بخاطر خرید سیستم بود ، من چندتا تاپیک زدم که ۹۰٪ این تاپیک ها مربوط یا نا مربوط منتقل شد چه برسه به تغییر نام.
اوایل خیلی ناراحت شدم و با اینکه sword-master چندین بار بهم کمک کرده بود اما میخواستم بخاطر این منتقل کردن ها باهاش یه بحثی کنم که آقا چرا هی منتقل میکنی و مگه با من مشکل شخصی داری و از این حرفا ، اما قبل این که به ایشون پیام بدم رفتم توی انجمن های مشابه و توی یکی از اونا عضو شدم .
آقا نمیدونی چه خبر بود !!!
هر کی واسه خودش تاپیک میزد و در کل شلخته بازاری بود .
خلاصه اینو بگم که آدم تا زمانی که سختی نکشه قدر راحتی رو نمیدونه .
یه نکته هم یادآور شم که دور از ادب هستش که دوستان پیام های خصوصی هم رو برای نمایش عموم بزارن .
من هنوزم توی مغزم نرفته که دوست خوبم چرا این پیام خصوصی رو توی انجمن گذاشت.
از همکاران و مدیران تشکر میکنم که مدیریتشون رو تاپیک ها فوق العادست .
با تشکر از دوست خوبمون علیرضای عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط علیرضا غریب [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله علیرضا جان درسته و چه خوب که متوجه شدید علت قانونگرایی مدیران در همه انجمنها چیست.
شاید برخی از دوستان عزیزم گمان داشته باشند که برای مدیران و همکاران محترم انجمن رنگ کاربری خیلی مهم است. ولی واقعاً اینطور نیست و مدیریت یک یا چند انجمن کار زمانبر و دشواری هست و همه مدیران تمام تلاششون رو برای برقراری نظم، پیاده سازی قوانین و در انتها راحتی کاربران عزیز انجمن بکار گرفته اند.
همه جا اختلاف سلیقه ها وجود داره و اصلاً اگر این اختلاف سلیقه ها نباشه، هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه و این طبیعی است که گاهی بین برخی کاربران گرامی با مدیران محترم و یا دوستانشون اختلاف سلیقه پیش بیاد که مطمئنم خیلی زود و با گذشت بزرگواران حل خواهد شد.
به هر حال هر جایی که قانون حرف اول و آخر رو بزنه هیچ وقت با مشکل مواجه نمیشه. @};-
سلام
حرف های بهنام و فرشاد عزیز تایید می شه ......
@};-@};-@};-
ببینین دوست من اینکه شما میتونی تایید کنی یا نکینی تایپک منو بحثش جداست اگه تاپیک من مغایر با قوانین باشه شما و هیچ کسه خوب طبیعتا تایید نمیکنه اما اینگونه نبود و یه بنچمارک از بازی بود پس دلیلی بر تایید نکردنش نبود . در رابطه با اینکه میگید مربوط به بخش بازی ها نیست من به شما گفتم اگه باید جای دیگه بزارم بگین برم اونجا تاپیک بزنم و شما این تاپیکو پاک کنین . در رابطه بااسم تاپیک من گفتم قصدم فقط و فقط کارت های انودیا هست با همون تنظیمات که گزاشتم برای کارت های amd یه تاپیک دیگه دوستان بزنن که مطالب بهتر طبقه بندی میشه
شما میای میگی کلمه ی انودیا یعنی سخت افزاری و به بخش بازی ها مربوط نمیشه به همین دلیل اسم تاپیکو برنمیگردونم
خوب گلم من که گفتم 2تا تاپیک باشه یکی انودیا یگی amd و دیگه گفتم بازم اگه فک میکنین به اینجا مربوط نیست من تاپیکو انتفال میدم که شما خودت گوش نگردی . دیگه چی باید بگم
بعد اینکه بازم بالا گفتم مشکل سر این حرفا و کلمه ی انودیا نیست که مشکل اون اف هست که شما گزاشتین که کاملا توهین امیز هست
والان هم که ما صحبت میکردم یاهوو میگین لحن حرف زدن من همینجوریه . لحن حرف زدن شما به ادبتون بستگی داره و نمیتونه دلیلی بر بی احترامی کردن شما به بقیه باشه
به قول بهنام عزیز همه بچه ها مثل هم هستن و صرفا رنگ قرمز یا بنفش یا بی رنگ بودن دلیل بر برتری کسی نیست
پس اگه شما اون اف توهین امیز رو ناشی از رنگ خودت نمیدونی مشکل شما به خودت واخلاقت بر میگرده که این قضیه کاملا واسم روشن شد
پس بهتره اول اخلاق خودتون رو جمعو جور کنین بعد تاپیک هارو
امید وارم موضوع رو درک کرده باشین
من دیگه تو این تاپیک پستی نمیدم
موفق باشین@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز
مورد اول در مورد تاپیک شما:
زمانی که قصد دارید تاپیک بزنید اول باید بخش مناسب رو انتخاب کنید. فرشاد جان کار اشتباهی نکرد چون عنوان تاپیک شما تغییر پیدا کرده بود به "نتایج کارتهای گرافیک در بازی..." همچین عنوانی تقریبا برای اینکه با بخش گیم بیشتر همخونی داشته باشه وگرنه عنوانی مثل "نتایج بنچ مارک کارت های گرافیک در بازی...." چه ربطی به بخش گیم داره؟ از کدوم قسمت بازی در این تاپیک صحبت شده بود و به برخی نقاط اون اشاره شده بود؟ این تاپیک مختص بخش کارت های گرافیک هست نه بخش گیم منتها ایشون با عوض کردن عنوان تاپیک شما رو بیشتر همخوانی کردند با این بخش
اما در مورد عکسی که گذاشتید:
این تاپیک انتقادات از سایت هست و عکسی که گذاشتید و صحبت هایی که بعدش عنوان کردید هیچ ربطی به سایت نداره پس خواهشا مسائل خارج از سایت رو در داخل که به اون مربوط نمیشه عنوان نکنید
اما گویا شما در یاهو, سایت و مدیران اون رو بسیار مورد لطف و عنایت خودتون قرار دادید...!!!!! و مطمئنا به هیچ وجه دوست ندارید همین کارو در مورد پیام شما انجام بده که حاوی حرفهای بسیار زشت و نامربوطی هست
اگر از مدیری شکایت دارید به بالاترش اعتراض کنید(کاربر ,همکار , مدیر>مدیر ارشد>ادمین)
@};-
سلام به همه دوستان عزیز
ظواهر امر مشخص شده اند . مسائل بیرون سایت به هیچ عنوان به اون ربطی ندارند ؛ اما بعد از اطلاع دقیق از جریان ؛ در باره مواردی که در سایت اتفاق افتاده تصمیم گیری خواهد شد .
بخش اعظم این جریان به سایت ربطی نداره .
دوستان لطف بفرمایید در باره این جریان پست ندید تا رسیدگی بشه .
با احترام @};-
سلام به همه دوستان عزیز
مواردی هست که باید توضیح بدم خدمت همه دوستان
مورد اول اینکه وظیفه تایید کردن تاپیک یا نکردن اون فقط بر عهده همکار و مدیر بخش مربوطه هست و من، علی یا حسین جان در این مورد دخالتی نمیکنیم. در کل باید عرض کنم هر انجمنی که دارای مدیر و یا همکار باشه مسئولیت اون بخش کاملا در اختیار ایشون هست.
الان چه حامد جان چه فرشاد جان تو تایید اون تاپیک، نام اون تاپیک و محتویات اون تاپیک اختیار تام دارند. میتونن بنا به صلاحدید خودشون و سیاست بخششون اقدام کنن و کسی حق دخالت در کار ایشون رو نداره حتی بنده.
مورد دوم اینکه بحث مربوط به اون تاپیک و عنوانش و ... نباید تو خود تاپیک ادامه پیدا میکرد. پروفایل کاربران برای این موارد ایجاد شده و صرفا برای سلام و احوال پرسی نیست.
مورد سوم اینکه اگر بنا بود پیغام خصوصی رو همه ببینن که عمومی میکردیمش. pm تو یاهو دادن یعنی Private Message دادن. معنی کلمه Private هم طبق دیکشنری برابر هست با خصوصی. یعنی چیزی که نباید هر کسی بفهمه.
منتشر کردن این پیغام یاهو در سایت به هیچ هنوان عمل پسندیده ای نیست. حسین جان در خصوص مطالبی که در مورد سایت عنوان کردید اطلاعاتش خیلی وقته به بنده رسیده. منتهی اگر بنا بود من به pm های یاهو شما ترتیب اثر میدادم مطمئن باشید الان اوضاع اینطور نبود. برخلاف تصور برخی افراد خیلی از دوستان همیشه لطفشون شامل حال ما هست و چنین فعالیت هایی رو سریعا به گوش ما میرسونن. منتهی باز هم میخوام عدم برخورد سفت و سخت ما رو به منزله عدم آگاهی ما ندونید. امیدوارم چنین گزارشاتی دیگه برام ارسال نشه.
بحث شخصیتون با فرشاد جان به هیچ عنوان مساله ای مرتبط با سایت نیست و حل مشکل شخصیتون بر عهده خودتون هست. ضمنا فکر نکنم پیغام ایشون به شما چیز بدی بوده باشه.
شما یا هر کاربری دیگری چنانچه حس میکنید هر کدام از مدیران سایت تو وظیفه خودشون کوتاهی کردن یا مشکل شخصی با شما رو به سایت ارتباط میدن میتونید به حسین جان (xoma) اطلاع بدید. همه چی سلسله مراتبی داره و ارسال چنین پست عمومی نشون میده نیت شما بیشتر چیز دیگه ای بوده.
و مورد دیگر اینکه ما سعی کردیم در این انجمن از ایجاد تاپیک های متعدد و سردرگمی کاربران جلوگیری کنیم.
ادغام تاپیک ها، انتقال اونها و یا پست ها باعث کار بیشتر برای مدیران ما و تاثیر منفی در موتورهای جست و جو میشه. منتهی همونطور که گفتم اینکار باعث راحتی کاربران عزیز ما هست. امیدوارم در این مسائل با مدیران و همکاران همکاری کرده و حتی الامکان از ایجاد تاپیک خودداری کنید و در صورت لزوم حتما انجمن صحیح رو انتخاب کنید.
با تشکر از دوستان:)
@};-
دوست گرامی خیلی خوشحالم که شما اینقدر نکته سنج هستید.برای شفاف سازی بهتره موضوعاتی از جانب بنده ذکر شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Xenon23 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1- انجمن راهنمایی و مشاوره خرید قطعات به تعداد کافی تاپیک برای راهنمایی دوستان دارد و هیچ نیازی به ایجاد تاپیک جداگانه در این انجمن نیست.
2- برای حفظ نظم بیشتر و مهم تر از همه پاسخ دهی به دوستان در سریعترین زمان ممکن،تصمیم بر آن شد تا تاپیک های جداگانه ای برای هر قطعه ایجاد شود،تا مشکلات و بی نظمی هایی که خود شما به آن اشاره کردید مرتفع گردند.
3- اگر شما پستی در انجمن راهنمایی و مشاوره خرید قطعات ارسال کنید،در صورت مغایرت داشتن پست ارسالی شما با بخش مورد نظر،پست ارسالی شما به بخش مربوطه انتقال داده می شود.به عنوان مثال اگر پستی در رابطه با مادربرد در بخش پردازنده ارسال شود،پست مورد نظر به بخش مادربرد انتقال داده خواهد شد.
در پایان خیلی خوشحال می شوم،اگر دوستان سوال،پیشنهاد یا انتقادی در رابطه با انجمن راهنمایی و مشاوره خرید قطعات دارند،با بنده در میان بگذارند.
دوستانی هم که احساس می کنند،پست یا تاپیک ارسالی ایشان بدون دلیل و مشکلی حذف یا منتقل شده است،می توانند با بنده در یاهو مسنجر مطرح کنند.
باتشکر از دوستان عزیز@};-@};-@};-
دوستان عزیز من به عنوان ی دوست قدیمی خدمتتون عرض می کنم نه به عنوان ی کاربر.
گرچه به من ربطی نداره، امور رسیدگی به توسط مدیران انجام میشه.
ولی خواستم ی نکته ای رو بگم :
بیایید به هم احترام بزاریم و با صبوری و تحمل بیشتر با مسائل برخورد کنیم. زود از هم ناراحت نشیم به هم خدایی نکرده حرف بی احترامی نزنیم.
من که دوست ندارم اتفاقا سایت hot در اینجا برای کاربران و دوستان عزیز بی افته.
مدیران و دوستان ببخشن . خواستم جهت اطلاع بگم.
like+++++++++++++++نقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان باور بفرمایید بعد از 5-6 سال فعالیت جدی در انواع فرومهای سخت افزاری و......
و فعالیت در اکثر فروم های صاحب نام
فرومی با نظم و ترتیبه فرومهایی که مدیران hot که الان بیشترشون در اینجا فعالیت می کنن بسیار کم نایاب هست.
همین بس وقتی برای حفظ نظم فروم فعلا از ایجاد بازارچه خود داری کردن نشون می ده واقعا به فکر فروم هستن وگرنه بخش بازار همیشه طرفداران خودش رو داشته و آمار بازدید ها رو بالا می بره و همیشه پر طرفداره که مدیران برای حفظ نظم و کار اصولی این بخش رو راه اندازی نکردن
واقعا این حرکت جای ستایش داره که تخصص فروم و نظم فروم رو با ایجاد فرومها و بخش های نامربوط تحت شعاع قرار نمی دن
واقعا خوشم میاد از این حرکت ها
تشکرات فراوان @};-
پژمان جان مشکل همینجاست
2 نفرو اوردی مدیر کردی که اصلا نمیدونن چی به چیه و به نظر من مقصر شمایی البته نظر من هست
یه نفر مدیر خیلی کارا با کاربر میتونه انجام بده ایا باید انجام بده؟؟ اول اون اقای xoma هرچی ما مینوشتیم میومد ادیت میکرد میگفت امنیت الانم که اینجوری پس مشکل جای دیگش وشما هم میدونی کجاس ولی جواب شما
کسی حق دخالت در کار ایشون رو نداره حتی بنده.نمیدونم کلا چرا مدیرهای این سایت دوست دارن هی پست کاربرارو ادیت کنن یا یه بلایی سرش بیارن...شما هم که میگی من حق دخالت ندارم پس کی حق دخالت داره؟؟؟
همین یکی از دلایلی هست که من و امسال من ماهی شاید 1 دفعه میاییم این سایت که اون یک دفه هم باز این مشکل هست و شاهد این تاپیک هستیم
ماشاالله کادر مدریت هم که همه همدیگرو تایید میکنن
درسته که قانون خوبه و اگر درست اجرا بشه همه چی عالی میشه ولی اگر قانون مشکل دار باشه و باب میل بعضی ها باشه چی میشه؟؟مخصوصا که کسی هم نباشه درستش کنه؟
بحر حال این سایت این روال رو پیش گرفته و امید وارم که بچه هایی خوب و قدیمی که از هات اورکلاک اومدن اینجا بتونن خودشون سازگار کنن.
هر چی که باشه من شخصا به هرج و مرج ترجیح میدم .
من نمیدونم دوستان چرا یکم خویشتن دار نیستن ، اینجا نه قراره بحث siyasi کنیم نه مشکل اقتصاد مملکت رو حل کنیم ، حالا یه پستی ادیت شد یا منتقل شد خب که چی ؟ اعتبارتون زیر سوال رفت یا غرورتون شکسته شد ؟ چیشد آخه ؟
دوستای من ، داداشا و شایدم آبجی ها ، بخدا اینکه همه چی سر جاشه خوبه . تعداد کم موضوعات عالیه .
هر کسی هم سوالی داره نیاد تند تند تاپیک بزنه اول یه سری توی تاپیک ها بزنه بعد که پیدا نکرد تاپیکی که سوالشو مطرح کنه حالا بیاد عبارت مورد نظر رو جست و جو کنه اگه بازم نشد بیاد یه تاپیک بزنه ، نهایتش این تاپیک منتقل شه یا ادیت شه ، خب چیزی که نشده . شما توی خونتون سر جاتون نشستید و چیزی هم ازتون کم نشده .
به نظر من خویشتن داری خیلی خوبه .
خب اکتای جان فرمایشات شما متین
ببینید همیشه هر تصمیمی منتقدانی داره و هیچوقت نمیشه تصمیمی گرفت که خیلی عظیم کاربران همگی موافق اون باشن.
من برای مدیریت کل مجموعه حسین جان رو انتخاب کردم. نیازی نیست بابت دلایلش توضیح بدم و اگر میبینید الان همه چی روبراهه قسمتی از اون بدلیل زحمات ایشون هست. انتظار ندارم کسی درک کنه ایشون چیکار کرده برا سایت، همون که من و اونهایی که باید درک میکنن این قضیه رو کافی هست
تصمیمات من و دوستان تو این مجموعه برای صلاحدید اکثریت بوده نه اقلیت. اگه برا اقلیت بود باید شهر بازی هم دایر میکردم تو این سایت.
هدف ما این هست که این سایت نظم و امنیت داشته باشه و در راستای این هدف هم هر کسی بخواد سنگ اندازی کنه باهاش مقابله میکنیم، چون این خواست اکثریت هست
بار ها عرض کردم سایت گفت و گوی آزاد و بازارچه زیاد هست و علاقه مندان میتونن برن اونجا فعالیت کنن. سایت ما یک فروم مختص سخت افزار و اورکلاک هست
من به مدیران انجمن اختیار تام دادم ولی اونها هم قوانینی دارند که تحت اون فعالیت میکنن. مدیران هم باید در صورت عدم رعایت این موارد باید پاسخگو باشن که خوشبختانه تمامی دوستان مدیر و همکار ما دارن به درستی انجمن ها رو هدایت میکنن و مادامی که کارشون درست باشه بنده دخالتی در کار ایشون ندارم.
امنیت سایت در اولویت قرار داره، کاربرانی که واقعا برای سایت ارزش قائل باشن پستی نمیدن که این مورد رو بهش آسیب بزنه. کسانی هم که هر گونه ارسالی چنینی داشته باشند حق برخورد باهاشون برای ما محفوظ هست. هیچ احدی حق نداره بخاطر تمایلات خودش سایتی رو که روزانه حداقل 600 نفر مهمان از اون بازدید میکنن و استفاده میبرن رو بخطر بندازه.
گفتید قانون مشکل دار. مشکل قانون ما چی هست؟ امنیت سایت رو به خطر نندازید، با هم با احترام برخورد کنید، مباحث حاشیه ای در کار نباشهنقل قول:
درسته که قانون خوبه و اگر درست اجرا بشه همه چی عالی میشه ولی اگر قانون مشکل دار باشه و باب میل بعضی ها باشه چی میشه؟؟مخصوصا که کسی هم نباشه درستش کنه؟
این 3 مورد پایه قوانین ما هست که فکر نکنم هیچ عقل سلیمی بتونه بهش ایراد بگیره. البته طبعا باب میل بعضی ها نیست و افرادی هم که این سه مورد رو قبول نداشته باشن قطعا بدرد سایت نمیخورن
با تشکر
@};-
از شما به عنوان یه مقام عالی سایت انتظار بیشتری میره و با توجه به مقامتون بایدم بره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من قبول دارم که شما باید از مدیرانتون دفاع کنید که اما ...
قانون قانونه و برای همه هستش ، پس با هم با احترام برخورد کنید و شما هم رعایت کنید.
اما انتقاد دارم نسبت به این تاپیک معرفی کابران توقیف شده .
- هدفتون از زدن این تاپیک چیه ؟
- اینجا رو با دارالحکومه اشتباه گرفتید ؟
- من به نفس کار شما انتقاد دارم چون مطمعنم هدفتون از زدن تاپیک چی بوده ، یکم جنبه انتقاد داشته باشید لطفا .
- حالا اومدین چنین کار غلطی رو از نظر من انجام دادید ، حالا چرا اسم میبرین ؟ اینجا داداستانی انقلاب تهران هم نیستا .
قانون شماره 2) کاربران سايت مي بايست در هنگام ارسال پيغام در انجمن ها از کلمات مناسب استفاده نمايند. در صورت مشاهده کلمات رکيک و نامناسب ، اكانت آن كاربر در اولين فرصت حذف خواهد شد و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد
قانون شماره 18) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
قانون شماره 20) لطفاْ در زمان مطرح كردن مطلبي در انجمنها ، به مسايل و قوانين جمهوري اسلامي احترام بگذاريد و از قرار دادن مطالب و تصاوير مخالف با آن جداْ خودداري فرماييد. ضمناْ از نوشتن هرگونه مسايل مربوط به سياست جلوگيري كنيد كه در اين صورت ، دسترسي كاربر براي هميشه به سايت قطع خواهد شد.
قانون شماره 22) در صورت ملاحظه هرگونه مسايل خلاف قوانين انجمن از يک کاربر در صورت تمايل آدرس تاپيک را براي مدير آن انجمن ارسال نمائيد تا سريعا به موضوع رسيدگي شود، چنانچه کاربري خود بجاي مدير در زمينه اي تصميم گيري و شخصا با کاربر ديگري برخورد کند سريعا ارسال کاربر تذکر دهنده حذف و به او اخطار داده خواهد شد
قانون شماره 23) در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آميز، توهين آميز و يا مسايل و مشکلات شخصي در مورد يک کاربر و يا يک مدير در انجمن ها آن ارسال سريعا حذف و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.
قانون شماره 24) هرگونه تاپيک و ارسال اعتراض آميز و يا انتقاد آميز در رابطه با يک کاربر و يا مدير بدون اخطار قبلي و سريعا حذف خواهد شد و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد
با خواندن اين قوانين شما مسئوليت رفتار و ارسالهاي خود را در سايت به عهده خواهيد گرفت. در صورتي که از قوانين مذکور حمايت نکنيد (در صورت امكان) به شما اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار حساب شما از سايت حذف خواهد شد.ه
در تمامی موارد اصلا ذکر نشده که شما نام کاربر متخلف رو اعلام میکنید و این کار شما خودش یک تخلف محسوب میشه چوی توی اساسنامه نبوده و شما بدون تغییر اساس نامه و عدم اطلاع زسانی به کاربران قانون جدیدی وضع کردین که این قانون جدید تا وقتی که در اساسنامه نیاد و اطلاع رسانی نشه خودش خلاف قوانین و سواستفاده از اختیارات هستش .
با توجه به اسانامه فعلی انجمن با افراد متخلف این طور برخورد میشه :
- ابتدا اخطار داده میشه
- دسترسی به انجمن ها قطع میشه ( موقتا )
- دسترسي كاربر براي هميشه به سايت قطع خواهد شد
در این وسط ذکر نشده که علت اخراج به اضافه نام متخلف برای عموم گذاشته میشه و درستش هم همینه چون ربطی به کاربر های دیگه نداره ، اصلا و ابدا نداره .
از مدیران میخوام هر چه سریعتر به این عمل نادر و مغاییر قوانین خاتمه بدن و اول اساس نامه رو تغییر بدن و بعد اطلاع رسانی ای جامع کنند و بعدش قانون رو اجرایی کنن .
اما دلایل مخالفتم با معرفی کابران توقیف شده :
- امکان داره کاربری توانایی بالایی در حل مشکلات و سوالات کاربر ها داسته باشه با اعلام اسم این شخص وجه شخص خراب میشه و عملا تواناییش زیر سوال میره و یقیننا بی استفاده و مردار میمونه
- دلیلی وجود نداره همگان بدونن چه کسی و به چی دلیلی اخراج شد چون چیزی به نام اساسنامه وجود داره خودش جواب چه کسی و چرا هستش .
فکر کنم با این پست هایی که اکتای جان دادند معنی کلمه احترام رو بصورت کامل نمایش دادند. ازتون خیلی ممنونم اکتای جان ;)
در مورد اعلام کاربران توقیف شده، باید عرض کنم این کار در تمامی فروم هایی که من دیدم انجاممیشه و صراحتا تو متن قوانینش هم نیومده.
دلیل این امر هم این هست که کسانی که از سایت اخراج میشن بعضا با اعلام دلایل دیگری سعی میکنن جو رو خراب کنن. در بسیاری از موارد هم خیلی از اعضا سوال میکنن که فلانی رو چرا از سایت اخراج کردید. برای جلگیری از این موارد همیشه نام کاربر متخلف، به همراه مدت زمان توقیف و دلیلش اعلام میشه. ولی جهت رضایت شما دوست عزیز من این بند رو عینا تو قوانین اصلی سایت که در حال بررسی هست اضافه میکنم :)
در مورد این سه قانون هم مجددا عرض میکنم کسی که نمیتونه به بقیه احترام بزاره و خویشتندار باشه بدرد سایت نمیخوره، چون بنای سایت ما اول ادب هست بعد علم. میگن ادب مرد به از دولت اوست ;)
در مورد مدیران: وقتی آزادی عمل نمیدیم دوستان میگن دیکتاتورر، وقتی میدیم هم اینطور میشه. پس ما هر کاری کنیم انتقاد از سوی عده ای بهش وارد هست. ولی از بین این دو مورد من دادن آزادی به مدیران رو انتخاب میکنم.
و عرض کردم هم کسی اگر نسبت به عملکرد مدیری اعتراض داره به جای تاپیک زدن و رو طبل زدن بیاد به مسئولش اعلام کنه.
انتقاد درستی اگر هست باز هم مایلم مطرح بشه. هر مجموعه ای قطعا مشکلاتی داره. ولی شخص انتقاد کننده هم باید این رو بپذیره که لزوما انتقادش وارد نیست که در صورت عدم انجام خواسته بخواد رفتار نامناسبی نشون بده.
@};-
شما یقین داشته باشید اگر تاپیک مذکور در انجمن های دیگه بود بنده هرگز اعتراض نمیکردم چون اونجا ها چندان قانون مند نیست و اما اینجا قانون داره و تمامی قوانین هم از سوی مدیران اعمال میشه ، پس ذکر این نوع مجازات ها در اساسنامه در قبال تخلف قانون مند شدن شما رو اثبات میکنه و در درجه دوم کاربران با اطلاع قبلی دست به تخلف میزنن و جای هیچ دلیلی برای اعتراض نیست چون با اساسنامه موافقت کردن . حالا من خواسته هایی دارم و امید به این دارم که اجابت بشه :نقل قول:
- هرگونه تغییر در اساسنامه باید اطلاع رسانی جامع بشه و هرکس مایل باشه با انجمن همکاری میکنه و نباشه هم نه .
- بعد از اطلاع رسانی فرصتی تقریبا یک هفته ای بدید تا اندک دوستانی در این مدت نبودند و یا حواسشون نبود متوجه تغییر اساسنامه بشن و بعد قانون اجرایی بشه .
- برای ذکر دلایل تخلف یک کلمه مثلا ( بی احترامی ) کافیه و احتیاجی به توضیح نیست و کاربران هم باید به همین قانع باشند .
- لطفا پست هایی که از افراد متخلف اسم برده شه رو حذف کنید تا کاملا اصول قانونی رعایت بشه و جنبه دلخواهی نگیره و بعد از موارد ۱ و ۲ اونوقت هرکی تخلف کرد جرمش گردنش خودشه و هیچ ایراد قانونی ای بر شما وارد نیست .
موفق و پیروز ، قانونمند و عدالت محور باشید @};- .
مدیران محترم سایت !
به نظر من ادیت کردن پست یک کاربر دور از ادب هست !!!
ابتدا باید به خود کاربر اول پیام خصوصی بزنید و بهش بگین که لطفا این پست رو ادیت کنین (با آوردن دلیل منطقی) . بعدا اگه کاربر از سر لجبازی نخواست عوضش کنه ، اونوقته که مدیر میتونه پست رو ادیت کنه !
من تو خیلی از سایت ها فعالیت کردم ! این اولین سایتی هست که میبینم یه مدیر بدون اطلاع دادن ، پست یه کاربر رو ادیت میکنه !
من خودم به خاطر همین ادیت کردن دیگه به سایت سر نمیزنم ! اوایل که مدیر برای هر بخش تعیین نشده بود خیلی بهتر بود !
یه چیز دیگه ای هم هست که متاسفانه بعضی ها جنبه مدیر شدن ندارند !
برام مهم نیست که بن بشم تا نشم ! (منطقیش اینه که بن نشم !)
فقط این حرفهایی بود که تو گلوم مونده بود !
با شناختی که از علی و پژمان داشتم امیدوار بودم که این سایت بتونه جای HotOverclock رو برام بگیره (که البته خیلی کار سختیه !) ... ولی متاسفانه با انتخاب ناصحیح مدیران بخش ، داره به همون مشکل مدیریتی برخورد میکنه !
دل شکستن خیلی آسونه ... ولی دل به دست آوردن خیلی سخته ;)
موفق و پیروز باشید :)
سلام امید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
انتقاد کردی داداش بن کجا بود :)
ادیت کردن پست اگر بی ادبی باشه ارسال پست مشکل دار بنظرتون اسمش چی هست امید جان؟
بنده شخصا از تمامی مدیران خواستم قبل از ویرایش به کاربر پیغام خصوصی ارسال کنند و قضیه رو توضیح بدن. ولی در اکثر موارد با بی اعتنایی کاربران روبرو شدن. بنابر این بهتر نیست ویرایش رو خودمون اعلام کنیم و اطلاع بدیم؟
متاسفانه دوستان اصلا خودشون رو جای مدیران قرار نمیدن و از زاویه دید خودشون به قضیه نگاه میکنن. بسیاری از دوستان هم که مدیر شدن قبل مدیریت فکر میکردن کار راحتی هست ولی الان نظرشون بسیار متفاوته.
من اینجا از کاربران میخوام از مدیران که معمولا تشکری به عمل نمیارن، حداقل کمی با احترام برخورد کنند و ملاحظه کنن اونها رو هم.
امید جان این خودش بی احترامی آشکار شما به مدیران هست. بنظرتون این بدتر از ویرایش پست نیست؟نقل قول:
یه چیز دیگه ای هم هست که متاسفانه بعضی ها جنبه مدیر شدن ندارند !
بهتر نیست بجای متهم کردن بقیه باهاشون صحبت کنید و دلیل امر رو جویا بشین؟
ضمنا در نهایت حسین جان پاسخگوی مشکلات شما در مورد مدیران خواهند بود. اگر از عملکرد ایشون هم انتقادی داشتید بنده در خدمتم. ولی تاکید میکنم این راه حلی که برخی از دوستان در نظر گرفتن صحیح نیست.
@};-
سلام پژمان جان .نقل قول:
مثلا یه نفر تو پستش از کلمه ک**ر**ک استفاده کرده ، اسم اینو میشه گذاشت بی ادبی ؟ خوب تو 90 درصد سایت ها از همین کلمه اسفاده میشه و من تا حالا ندیدم که سایتی فی**ل**تر بشه ! (مثل بازی سنتر ، موبایلستان و ...) ولی اینکه بدون اجازه اون طرف بیایم پست اونو ادیت کنیم ، ...
در مورد اینکه بعضی کاربران اهمیت نمیدن هم گفتم ... اون موقع مدیران میتونند ادیت کنند ولی تا حالا برای من همچین پیام خصوصی نیومده و همشون بدون اطلاع من عوض شده !
مثلا اینکه چند روز پیش subzero (حسین) یه تاپیک زد و agent (فرشاد جان) عنوان تایپیک رو عوض کرد ! اتفاقا عنوانی که حسین انتخاب کرده بود خیلی مناسب موضوع تاپیک بود ! ولی موضوع اون تاپیک رو فرشاد جان یه جور دیگه متوجه شده بود !
واسه همین میگم که کاربری که عنوان میزنه ، در جریان موضوع تاپیک هست .
یا مثلا تو تاپیک " عکس سیستم های اعضا " ، من عنوان عکس رو "سیستم کلنگی من" گذاشته بودم که دوستمون محبت کردن ! و اونو ادیت کردن ! و گفتن که این کلمه در شان سایت نیست !! .... حالا من نمیدونم کجای اون کلمه به شان سایت لطمه زده !!!
اگه منم میخواستم ، میتونستم مدیر بشم ! ولی مدیریت کار خیلی سختیه و کار هرکسی نیست ! ... باید مدیر طوری رفتار کنه که نه به سایت لطمه بخوره و نه کاربران ناراحت بشن ! ولی متاسفانه اکثر مدیران فقط به سایت اهمیت میدن و اصلا به کاربران اهمیت نمیدن !
در مورد اینکه بعضی مدیران جنبه ندارن ، یک واقعیت تلخ هست ! شاید فک کنین که من این حرف هارو از روی حسادت میزنم ! (البته برای بعضی ها اینجوریه ! و وقتی میبینن که بعضی از مدیران سابقه کمتری نسبت به اونا دارن ، حسادت میکنن و انتقادات بی موردی انجام میدن ! ) ولی خوشبختانه من از این موارد نیستم !
قصد من نه به هم زدن سایت هست و نه خراب کردن کسی ! فقط و فقط ارتقای افکارمون !
بابا بنده خدا راست میگه دیگه ، کلنگ نه فحشه نه هیچی . اگه جسارتا گفت "سیستم فلان تخیلی من" اونوت شما ادیت کن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یکم ضریب حساسیت بالاست اما خوبه ولی نه تا این حد مثل مثال بالا .
سلام امید جان ، کم تشریف میارید سایت ، الان هم توی قسمت داغش تشریف آوردید ( امیدوارم بهترین لحظات و داشته باشید) کلمه ک***ر**ک کلا یک کلمه و اصلاح خارجی هست که معادل اون و میشه به زبان پارسی در پست ها استفاده کرد اما بکار بردنش بصورت ک**ر**ک اصلا مشکلی نداره.نقل قول:
در مورد تاپیک ایجاد شده توسط جناب Subzero شما اگر دقت کنید اون تاپیک اصلا در بخش گیم نباید ایجاد میشد ، و کاربری که قبلا هم در Hot عضویت داشته اند باید رعایت حال مدیران را هم بکنند ، نام تاپیک تغییر کرد تا در بخش گیم جای داشته باشد ( تست بنچمارک کارتهای انویدیا در بازی Batman) که فقط نتیجه تست هست در کدام قسمت از انجمن بازی جای داشت؟.
در صورتی چنین تاپیکی هست ، اگر هم انتقال داده نشد به علت تغییر نام تاپیک بود که بنده انجام دادم ، به درخواست خود جناب Subzero نام تاپیک به اول برگشت و منتقل خواهد شد به بخش [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
اهمیت دادن به کاربر که شما میفرمایید تا منظورتون چی باشه عزیزم....!!
حالا که این بحث شد منم تو گلوم گیر کرده باید بریزم بیرون:D
این جریان اینکه میگید ک..ر...ک و نمیدونم ه..ک.. امنیت سایتو به خطر میندازه کاملا مسخره هست به خدا من یه بار دیدم یه بازی رو یکی از مدیران بود یا همکارا نقد کرده بود بعد درجه سختی بازی اینجوری نوشته بود s.....u....p....e....r.....h...a...r...d...c...o.. ..r...e =))
به خدا تو فروم های بزرگ مثل همین بازی سنتر و پی سی ورلد خیلی حرفای خفنتری میزنن که هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد فقط پی سی ورلد چند سال یه بار فی...لت...ر میشه بعدش رفع فی.......لت........ر
در مورد ک...ر...ک و این داستانا سایت سافتگذز این همه برنامه ک...ر...ک شده میزاره در موردش صحبت میکنن تازه تو لیست پیوند های هم قرار داره:))
یا مثلا تو تاپیک ای اس پی ها نوشتن لطفا مقایسه نکنید لطفا هیچی نگید:D باو تو فروهای دیگه به ف...ح...ش میبندنشون ولی اتفاقی نمیفته
اگر سایت قراره ف....ل....ت...ر بشه هیچ وت به خاطر این موارد نیستش همونجور که میدونید هات اورکلاک هم خیلی از این کارا میکرد ولی عاقبت مسدود شد:D
دلایل چیز شدن یه سایت چیزای دیگس واقعا احتیاج به توضیح هستش؟
الان به سبک خودتون عمل کردم حالا اگه خواستید نقطه هاشو زیاد بکنید مشکلی نیست:))
من کلا راستشو بیخواین از جو سایت خوشم نمیاد ولی از سخت افزار و اورکلاک خوشم میاد برای همین میام اینجا
میشه لطف کنید نام مدیر و همکار انجمن را بفرمایید که این درجه سختی به این صورت نوشته کجاش خنده دار هست!!!! (مسخره بودن این مسئله و میشه شفاف سازی کنید)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هر سایت و فرومی قوانین خاص خودشو داره دوست عزیز ، این سایت و او سایت به قوانین اینجا مربوط نمیشه(شما الان مشکلاتتون و بیان کردین یا انتقاد کردین) ولی بیشتر صحبتهای شما نه انتقاد بود نه پیشنهاد و نه مشکل بیشتر به تمسخر گرفتن قوانین در سایت شبیه هست)
لطفا شفاف و واضح بفرمایید کدوم همکار انجمن بوده که باعث سرور و شادی شما شده بابت نوشتن درجه سختی بازی
@};-
الان من رفتم نگاه کردم خود شمایید:d یه دفه پیداتون شدا:">نقل قول:
نوشته اصلی توسط agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شفاف سازی واقعا احتیاج نداره نمیدونم چی میشه گفت یعنی واقعا خنده دار نیست؟:|
نمیدونم مجموعه مدیران اینجا به شکل خودجوشی نظرشون مثل همه نظری که با هیچ بنی بشری جور درنمیاد خوشحالم از این که ک....ش.....و....ر دست مجموعه مدیران اینجا نیست:d
در مورد اینکه گفتید انتقاد نکردم و دارم مسخره میکنم دروغ نمیگم راستش هدفم هم انتقاد و هم تمسخر هرجفتش با هم بود چون بعضی چیزا واقعا مسخرست چطور میشه به قول شما درجه سختی بازی رو اونجوری نوشت و موجبات خنده و شادی فراهم نشه؟
@};-
دوست عزیزم ، خوب خوشحالم صادق هستید و بیان میکنید تمسخر هم در صحبتهای شما هست ، شما حتما باید بدونید که معانی مختلفی او کلمه میده درسته؟؟؟....این کلمه به این صورت نوشته شده که باعث مشکل امنیتی در سایت نشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوشحالم که شما با نوشته بنده مسرور شدین ، امیدوارم از نقد بازی بیشتر لذت برده باشید تا نوشته (درجه سختی بازی).
مشکل همینجا هست دوست عزیزم بیشتر کاربران و دوستان به دنبال حاشیه هستند تا مطالب اصلی و هدف اصلی سایت.....
با احترام@};-
امید جان قصد و نیت خوب شما بر کسی پوشیده نیست عزیز :)نقل قول:
در مورد کلمه ای مثل "سیستم کلنگی" حق با شماست. خوب بهتر نیست به جای اینکه ناراحت بشید در چنین موردی سعی کنید با گفت و گو حل کنیدش؟ شما باز هم عرض میکنم مشکلی پیش اومد که بنظرتون در حقتون کم لطفی شده اطلاع بدید پیگیری میشه عزیز
مدیران هم انسان هستند و گاها ممکنه اشتباهاتی مرتکب بشن. مدیران ما اکثرا بار اولشون هست تو این انجمن مسئولیت بر عهده گرفتند. بهتر نیست بجای متهم کردنشون به "بی جنبگی" یکم کمکشون کنید؟ اونها هم دوست شما هستند و نباید چون رنگ کاربریشون متفاوته به چشم دیگه نگاه کنید بهشون.
در مورد ویرایش کلمه ای مثل همون که عرض کردید خوب چه ایرادی داره واقعا امید جان؟ معنی و مفهوم پستتون رو به هم ریختن؟ من بعضی وقت ها غلط های املایی پست دوستان رو ویرایش میکنم. بده بنظرتون این؟ ولی چرا یک روز یه نفر متوجه این نشده بیاد بگه داداش دمت گرم؟
سخت نگیرید امید جان و بدبین نباشید نسبت به عملکرد دوستاتون:)
توضیح دادم عزیز. بعضا اشتباه پیش میاد، شما هم با مدیر مربوطه عین دوستتون صحبت کنید حل کنید قضیه رو;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Gharib [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیزم فکر کنم خودت جواب خودت رو دادینقل قول:
بنظرتون ما بیخیال این قضایا بشیم مسدود نمیشیم؟ ضمنا در این مورد مسدود شدن مسائلی هست که مطرح شدنشون تو اینجا اشتباه بزرگیه. اگر ما اینکار رو میکنیم قطعا بنفع همه هست و استفاده نکردن از فوقش 10 تا کلمه خاص به هیچ کسی لطمه نمیزنه. بهتره یه سر سوزن هم کاربران ملاحظه امر رو بکنن. البته تقریبا همه کاربران این موارد رو رعایت میکنند روی صحبتم با افراد خاصی هست که این موارد رو خیلی بزرگ میکنننقل قول:
همونجور که میدونید هات اورکلاک هم خیلی از این کارا میکرد ولی عاقبت مسدود شد
@};-
با سلام...
راستش تصور می کنم، ابتدای این تاپیک حسین عزیز موردی که بین ایشون و فرشاد عزیز رخ داده بود رو خصوصی حل می کردند یا با میانجی گری یکی دیگر از مدیران! کار به اینجا نمی رسید!! ;)
بهرحال به قول یکی از دوستان: انتقاد بهترین راه پیشرفت هست! البته به شرطی که واقعا اعتقاد داشته باشیم و در حد شعار نباشه!
ولی یک چیزی یادم افتاد؛ در سایت قبلی با مدیران که صحبت می کردیم تنظیمات مربوط به اطلاع رسانی ادیت و ویرایش و انتقال پست ها رو فعال کنند تا کاربران از این موضوع اطلاع حاصل کنند، شدیدا مخالف بودند و دقیقا این جمله بیان شد: علی جان مگر دنبال دردسر هستی؟
چرا نیمه پر لیوان رو دوستان نمی بینن؟ درسته مثل سایت سابق،این تنظیمات برداشته بشه و حتی اگر پست های کاربران هم پاک شه، احدی خبردار نشه؟!
سعی بر این هست همیشه با کاربران از طریق پیام یا کامنت ارتباط برقرار شه تا خودشون از موضوع آگاه شن و ویرایش رو انجام بدن ولی خوب گاهی اوقات به دلایل مختلف ممکن هست این مهم اتفاق نیفته
مورد دوم، پیشگیری بهتر از درمان نیست؟
آیا باید سایت برای چند روز و شاید چند هفته فیل بشه تا بگردیم و دلیل فیل شدن رو پیدا کنیم > و کلی هم دوندگی برای باز شدن سایت؟
اعتقادی که من دارم:
هر کاربر یک مدیر <=> هر مدیر یک کاربر
یکی از دوستان همیشه می گفت، زکات علم آموختن اون هست!
اینجا هستیم تا بهم کمک کنیم، به کاربران ایرانی کمک کنیم، تلاش کنیم تا سطح دانش سخت افزاری و اورکلاکینگ کشورمون رو بالا ببریم...
مشکلات، حواشی و ... همیشه بوده هست خواهد بود
با تشکر
نمیخوام جریان کشش بدم فقط یه چند چیز کوچیک بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد اون کلمه که شما میگید معانی دیگم میده اصلا اینطور نیستش و اونچیزی که بین مردم بی سواد باب شده هیچ ربطی به این کلمه نداره (بیتشر معانی این کلمه که میگید برای کوچه بازار معنی داره ولی در دنیا و جایی که ما داریم فعالیت میکنیم هر معنی میده غیر از اون مطالب)
نه اتفاقا از نقد بازی ها هم استفاده میکنم اول کار هم گفتم به خاطر مطالب این سایت هست که بهش سر میزنم ولی خب جو سایت و قوانینش و مدیرانش طرز فکرشون یه مدلی هست
در کل ببخشید اگه زیاده روری کردم@};-
دوست گرامی کسی قصد نداره مسئله ای و کش بده و شما هم صادقانه داری عنوان میکنی آن چیزی و که بنظرتون درست میاد.نقل قول:
قوانین و مدیران طرز فکر شاید از دیدگاه شما اینطور باشه ،ولی خوب به هر حال شما دارید انتقاد میکنید ( سرپوشیده صحبت نکنید دوست عزیزم این طرز فکرشون یه مدلی هست و بازش کنید تا همه متوجه بشیم چه مدلی هست)
شما کلمه H..ard..core را در گوگل ترنسلیت سرچ کن بدون و*ی*پ*ی*ا*ن ببین چی دستگیرت میشه ( فعالانی که اینطور کلمات و مسدود میکنند و همینطور سایت های خارجی و ایرانی و از سطح سواد بالایی برخوردار نیستن این دیگه برای همه مشهود هست) و همینطور کلمه کاملی که شما به اون اشاره داشتید و باعث سرور شادی شما شد کافی هست تو گوگل سرچ کنید تمامی سایت هایی که به شما معرفی میکنه مسدود هست ، در صورتی که اصلا ربطی به همون معنی که بنده هم بهش اشاره کردم نداره ، پس نتیجه اینه که من و شما آگاه هستیم اما این کلمات بصورت اتوماتیک در سایتها نفوز میکنه و در صورت همخوانی با کلمه سایت و صفحه را مسدود میکنه...که البته از این جریان هم اطلاع دارید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تمامی سایت ها بعد از سرچ این کلمه مسدود میباشند آیا دوست داشتید OverclockingHeroes هم جزو این سایت ها باشه؟؟؟؟.....
با تشکر@};-
درود بر دوستان عزیز
کمی تعجب کردم چرا اینقدر تند ؟
حقیقت امر اینه که یه زمانی یه عده از دوستان در سایت قبلی میگفتند وحید ادم بدیه کاربر خوبی نیست و......الی اخر...... همه حرفایی که زدند تموم شد .... اما حقیقت چیز دیگریست و مسلما این رفتار خود ما هست که تایین میکنه یک کابر وفادار به سایتمون باقی بمونه یا نه برعکس ..
چند وقت پیش صحبتی با حسین [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] عزیز داشتم .. در کل من به این سایت با دید مثبتی نگاه میکنم و برای این سایت احترام زیادی قائل هستم .
در مورد موضوع فی ... ل .. ت .. رینگ خدمت کاربران گرامی عرض کنم اصلا این سایتو با سایتهای در پیتی مثل بازی سنتر از این دست مقایسه نکنید . من خودم عهده داره سایتی هستم که سایت من بنابه فعالیتی که در زمینه d.....v....b داریم هر ماه سایتمون هی ..ت ...لر میشه و دقیقا حق میدم مدیران اینجا روی این موضوع حساس باشن و منطقیه و کاملا مدیر حق داره برای اینکه سایتش بخطر نیوفته بلا فاصله پست کاربرو ویرایش کنه (من خودم تو سایت خودم کاربری ببینم از لغت غیر متعارف استفاده کرده بلا فاصله بدونه توضیح ویرایش میکنم چون سلامت هر سایتی در درجه اول قرار میگیره )
امااا این صحبتو از بابب پیشنهاد بگیرید نه انتقاد چون من فقط مهمان سایت شما هستم اما در مورد ویرایش کلماتی که دوستان عنوان کردند مثل سیستم کلنگی و... از نظر حقیر دیگه ویرایش کردن اینجور پستها میشه سوئ استفاده از ابزار مدیریتی .
یک همیار عزیز برای مثال وقتی عبارتی مثل سیستم کلنگی ویرایش میکنه اینو دیگه نمیشه اسمشو گذاشت تبعیت از قانون .. این میشه سلیقه شخصی که فکر نمیکیم قانون هیچ فرمی اجازه بده همیار از سلیقه شخصی خودش استفاده کنه .
اتفاقا خدمت حسین عزیز عرض میکردم . پست و مسئولیت یک مدیر در هر درجه ایی که باشه بسیار حساسه . کاربری هست وقتی همیار میشه سعی میکنه بیشتر به سایتش خدمت کنه فعالیت مفید داشته باشه و کاربر دیگری هم هست نه فکر میکنه چون همیار شده حالا دیگه هر کاری دلش میخواد و صلاح میدونه میتونه انجام بده و این دو مورد تفاوت زیادی با هم دارند ..
از اونجایی که میدونم هر فرومی درجهت قوانین خودش حرکت میکنه فکر نمیکنم درست باشه یکسری کلمات که اصلا حساسیت ندارن ویرایش بشن .در این قسمت اعتراض کاربران وارده.
از فرشاد عزیز هم برادرانه خواهش میکنم کمی در ویرایش پستها اگر امکان داره نرم تر عمل کنن و عجله نکنن چون تجربه نشون داده هرچقدر فضا دوستانه تر باشه کاربران به همون اندازه به سایتشون وفادار خواهند ماند .
در کل برادری مصمیمیت از هر چیزی مهم تره
موفق پیروز باشید @};-
سلام وحید جان ، وقتتون بخیر....تمامی مسائلی که اشاره کردین بنده تایید میکنم....وحید جان بنده در مورد ویرایش پستها و تاپیک ها سخت گیرانه عمل نمیکنم ، وظیفه بنده حفظ سلامت انجمنی هست که به عهده بنده گذاشته شده است و سعی بنده در اینه که مسئولیتی که دارم انجام بدم ، در اکثر تاپیک های ایجاد شده در بخش مدیریتی بنده قوانین تاپیک هم ذکر شده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما اگر شما احساس میکنید که بنده سخت میگیرم خوشحال میشم در مورد این مسئله شما هم نظرتون و کامل بگید.
با تشکر از دوستان@};-
این مقایسه که شما کردید به جا نیستش چون که الان شما دنیال بیشتر سایتای خارجی به هر دلیلی برید یکی در میون مسدود هستن ولی این نمیتونه به دلیل اون کلمه باشه ممکنه محتویات دیگر سایت مشکل داشته باشه (از نظر اونا) یا تبلیغی باشه که مشکل داشته باشه یا فقط یه عکس ساده(از نطر اونا)پیچیده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اگر شما به فارسی توضیح بدید و اسم بازی مترو بیارید و سرچ کنید سایتای فارسی میاره که در همین مورد صحبت کردن و مسدود هم نیستن
اینم بگم خالی از لطف نیستش یه بار تو گوگل قسمت عکسش داشتم جست و جو میکردم دیدم اکثر عکس ها مسدوده:( بعد کلمه که جست و جو میکردم عوض کردم یه چیز بدون اشکال گذاشتم دیدم نتیجه همونه:-P اقا من اودم نوشتم کتاب نمیدونم توپ نتیجه همون بود اینجا بود که فهمیدم که کلی سایتو از ریشه به خاطر یه چیز مسدود کردن =))
پس این که شما میگید به خاطر این کلمه هست اشتباهه
اگه اینطور باشه شما کلمهmetro last light هم به همون شکل بنویس چون اگه تو گوگل دنبال این بازیم بگردید نتیجه همونه:D
ایا درسته پس بگیم که علت مسدود شدن فلان سایت کلمه metro last light هست؟
بله حق با شما هست آیا این دلیل بر این میشه که ما هم هرچی خواستیم بنویسیم!!!!!نقل قول:
دوسته من از لحاظ بعد فنی و علمی قضیه #ف####رینگ### باهاتون صحبت می کنم تا روشن بشیدنقل قول:
واقعا بر خلاف تصور کاربران کسی نمی شینه پشت یه کامپیوتر و از صبح تا شب چک کنه ببینه کدوم سایت یاید ف.ی.ل.ت.ر بشه یا نشه دور از عقل اصلا
من یسری اساسی که رفتم دنبال بحث #ف####رینگ### متوجه طرز کارش شدم
سایتهایی که بر اساس کلمه فیلتر می شن توسط crawler جستوجو گیر میوفتن
دقیقا کار اینها مثل موتور جستو جو گوگله که وقتی شما سرچ می کنید کلمه ای رو می ره براتون صفحاتی که از اون کلمه استفاده کردن رو میاره (البته crawler ها بصورت دقیق کارشون در موتور جست و جو گوگل چیزه دیگریست ولی خوب بخاطره درک بهتر مسئله همچیم مثالی زدم)
ولی تفاوتهای زیادی هم داره مثلا بانک لغتهای غیر مجاز و....... که گفتنش در اینجا جایز نیست و در حوصله این جمع هم نیست
این crawlerها همیشه تو اینترنت می چرخن و بانک #ف####رینگ### خودشون رو آپدیت می کنن
حالا که موضوع بالا رو گفتم یه سری قضیه ها رو هم براتون می گم
مثلا وقتی می بینید که یکی در میون ف.ی.ل.ت.ر هستن خوب به حساب این نذارید که کلمه واقعا مجاز هست مطمئن باشید بلاخره یروزی ممکنه crawler ها پیدا کنن مطمئنن هم اگر تا حالا پیدا نشده بخاطره حجم عظیم اینترنت و نداشتن تکنولوژی های برتر برنامه نویسی هست که باعث ضعف Crawler مورد نظر می شه (که جای شکر داره واقعا هنوز به تکنولوژِهای اینچنین پیشرفته دست پیدا نکردیم وگرنه شده بودیم کره شمالی)
جالا من از شما یه سوال دارم چرا مثلا مدیران باید شانس ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ سایت رو با ادیت نکرده همچین کلماتی بالا ببرن ؟ مسلما درک می کنید هرچی بیشتر از یک کلمه غیر مجاز استفاده بشه شانس فیل..... شدن سایت توسط crawler بالا می ره شما چک کنید مثلا سایت هایی که از این کلمات استفاده کردن واقعا محدود بود حوضه استفاده از این کلمه وگرنه 100% باید دچار #ف####رینگ### بشه
دیگه فکر میکنم متوجه همچی شدین یا وقتی یه کلمه معانی مختلفی داره باز هم مورد عنایت فیل..... قرار می گیره چون ماشین هست و قدرت درک بحث رو نداره و نه اصلا امکان پذیره چون اگر قرار باشه تمامی بحث ها رو تجزیه تحلیل کنه که امکان پذیر نیست روی اینترنت فقط یه کلمه بهش می دن می گن بگرد دنبال سایتهایی که استفاده کردن و.........
شرمنده فقط می خواستم بگم #ف####رینگ### اونطور که شما و دیگر بچه ها فکر می کنن نیست و مدیران رو نمی شه حتی از این جنبه هم زیر سوال برد چون حتی بخوایم فنی هم بحث کنیم باز حرف مدیران چربش بیشتری داره
در آخر از همه دوستان و مدیران معذرت می خوام جای این مسائل اینجا نبود ولی خوب گفتم بچه ها اگر در مورد مسائل امنیتی بدونن شاید بهتر باشه و بهتر بتونن مسائل سنگین مدیریتی رو درک کنن
من هر چی که می دونستم رو گفتم باشه تا حداقل کمی بچه ها از این اطلاعات استفاده کنن
تشکرات فراوان @};-
ممنونم دوست عزیز من هم دقیقا میخواستم به همین مسئله که شما اشاره کردید اشاره کنم که شما زحمتشو کشیدید.....نقل قول:
با تشکر@};-
نقل قول:خیلی ممنون;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله من خبر دارم که از این روش استفاده میکنن اما نه اینکه فقط اینجور باشه
این موضوع در مورد کلمات واقعا خاص و حساس مورد قبول هستش که فقط یک معنی و یک کاربرد دارن نه کلماتی مثل همین موضوع صحبت ما یا مثلا ک...ر...ک
اگه میخواستن به این شکل عمل کنن تا الان هیچ سایتی باز نبودش و همه بسته شده بودن
در اخر اینکه بحث ما به جایی نمیرسه متاستفانه . بهتر شما همین روش فعلیتون رو انجام بدید به هر حال شایدم من اشتباه بکنم
صلاح مم...لک...ت خویش خسروان دانند:d
@};-
فقط من آخرین پستم رو در این مورد می دم و دیگر تمومنقل قول:
شاید به بعضی از سایت ها بر خوردید که فقط صحفه خاصی فیل...... هست و باقیه سایت فیل....... نیست
این رو گفتم که بگم تنظیمات واقعا گسترده هست و لایه های فیل..... رینگ زیاد و حتی نمی شه در یه مورد خاص همه رو از یه زاویه نگاه کرد
یه مثال دیگه می زنم مثلا هنگامی که وارد صفحه فیل..... شده ای می رید تا حالا به پیغام مرورگرتون توجه کردین که قطعا برای تمام سایتها یه پیغام خاص نمی ده این نشون دهنده لایه ها و تنظیمات مختلفه فیل...رینگه
نکته: منظور همون پیغامی هست که معمولا در رو تب مرور گر ظاهر می شه مثل عکس زیر
باز هم از شما عذر خواهی می کنم اگر مطلبی رو اشتباه بیان کردم
وتشکر از اینکه گوشزد کردین @};-
ی نکته ای رو اضافه کنم شاید برای دوستان بد نباشه.
اوایل و چند وقت پیش بعضی از پستهای من ویرایش شد، خوب باید حق داد به شخص ایجاد کننده اون موضوع یا تایپیک که چرا بی اجازه ویرایش شده است.
باید بهش خبر داد.
خوب منظور من چی هست ، پستهای من بعضا ویرایش شد حالا میگیم حق بوده یا نه . کاری نداریم.
مهم صبور بودن و دید مثبت داشتن هست و استانه تحمل رو بالا بردن. من با این موضوع با دید مثبت نگاه کردم.
خوب از طریق pm با مدیر مورد نظر میشه حرف زد و دلیل کار رو جویا شد.
امبدوارم مدیران خوب دقت کنن :
مادر خانواده مسولیت تربیت بچه ها رو داره . پدر هم چنین مسولیتی داره .
مشکلات کوچیک به عهده مادره و مشکلات بزرگ رو که خیلی کم پیش میاد به عهده پدر هستش و در صورت بروز مشکل بزرگ پدر باید وارد بشه و دخالت کنه .
حالا اگه پدر بیاد خودشو وارد حل مشکلات کوچیک کنه یقیننا روز به روز پدر شخصیتش پیش فرزندان نزول میکنه و ممکنه تا جایی پیش بره که فرزندان توجهی به پدر نکنن .
حالا مدیران محترم ویرایش هایی مثل غلط املایی و قیمت و ... بزارین به عهده خود کاربر ها . اگه کاربر ها متوجه نشدن هم چندان ایرادی نداره .
اگه این طوری پیش بره با این ضریب حساسیت و دخالت بالا عاقبت میشید مثل اون پدر . شما باید در نظر بگیرید که همه کاربر ها تمثل هم نیستن و ظرفیت یکسانی ندارن .
سلام به همه ی عزیزان@};-
برای من هم یه اتفاق این طوری افتاده.
تو بخش معرفی سایت،پست من پاک شد و پیغام فرستاده شد "که پاک کردیم!!!!!!لطفا مطالبی مثل ر.پی..دل.ی.چ نذارید که پر خطره،با تشکر.....من ناراحت نشدم،چون حرف درستی بود(هر چند من میتونستم اون پست رو طوری ویرایش کنم که حتی مجبور نشم که بین کلمه ای نقطه بذارم!!و چون وقت برای نوشتن اون مطلب گذاشتم،یه کم این پاک شدن پست،واسم جالب نبود.....)...البته این رو هم بگم که اون نوشته،پر از نقطه بود!
یه سری هم پیغام بازدیدکننده ای که برای من اومده بود،بدون اطلاع من پاک شد!! که فکر میکنم اصلا کار جالبی نبود!! و این رو هم اضافه کنم که چیز خاصی در اون نوشته نشده بود!
من کلا عادت ندارم طبل بگیرم دستم و .... . ولی دیدم حالا که همه ی عزیزان انتقاد میکنند و مدیران هم با صبر و حوصله جواب میدن و پاسخگو هستند،گفتم منم بگم.
با تشکرر از همه ی عزیزان@};-
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد اول خیلی ممنون که ملاحظه میکنید دوست عزیز :)
در مورد پیغام ها هم یه مدت عده ای از دوستان کمی لطیفه و ... قرار دادن تو پروقایل ها که بعضا جالب نبود و ضمن پاک کردن به طرف مقابل اخطار لازم رو دادیم.
چنانچه اینطور محتوایی دارید دوستان لطفا از پیغام خصوصی استفاده کنید :)
@};-
ببینید خود پست این مطلب درست نیست از طرف شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Gharib [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همونطور که تو خصوصی عرض کردم خدمتتون چون دو اکانت داشتید و ایجاد دو اکانت به هر دلیلی خلاف هست اصولا باید یک یا هر دو اکانت شما توقیف می شدن
منتهی چون شنیده بودم چرا اینکارو کردید اکانت های شما رو ادغام کردم و محض اطلاع شما دوست عزیز اکانت قبلیتون خودکار حذف شده.
و اینکه برای کاربر جدید محدودیت داریم هم بارها تو انجمن توضیح داده شده. خیلی از کاربران بلافاصله بعد از عضویت در اولین جایی که میتونن تاپیک ایجاد می کنند یا با ارسال پیام به مدیران سعی میکنن مشکل خودشون رو حل کنند که در هر صورت مشکل ساز هست برای ما. بنا به این موارد و چند مورد دیگه که قابل مطرح کردن نیست ما این محدودیت رو وضع کردیم و خیلی هم نتایج رضایت بخشی داشته.
با تشکر
@};-
بله. خودم متوجه بودم مطرح کردنش درست نیست و در ابتدا هم گفتم .
در مورد اون محدودیت ها هم قانع شدم .راستی پستی که زدمو حذف کردم .
من نخوام Like زیر پستها م داشته باشم باید کیو ببینم :|
این سیستم Like رو توی پروفایل من حذف کنید !!!!!!!!!!!!!
======================
اصلا چه معنی میده تو تاپیکها و زیر هر پست هم تشکر باشه هم Like !!!!!!!!
یا Like باشه یا تشکر !!!!
ترجیحا فقط تشکر باشه کفایت میکنه !!!
مسعود جان، چرا اینقدر خشن!؟
شما دوشواری داری؟! :-p
در ابتدا قصد حذف سیستم لایک رو داشتیم ولی به خاطر نکات مثبتی که داره نگه داشتیم :)
لایک میزان محبوبیت یک تاپیک یا موضوع رو نشون می ده و می بینید که کاربران هم بخوبی استفاده می کنند...
علی جان نمیشه این اطلاع دادنش رو غیر فعال کرد؟
مخالف لایک نیستم ولی این notification ش رو اعصابه:d
هر چی سعی کردم حداقل اطلاع رسانیش رو غیر فعال کنم به نتیجه نرسیدم اونوقت
like مربوط به سیستم seo هست و هر چی بیشتر باشه تو یه تاپیک از نظر موتورهای جست و جو محبوبیت بیشتری داره. این در حالی هست که تشکر چنین اثری رو نداره و فقط نمایشی هست
@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آی دمت گرم =d>
منظور من همین بود !!! منتها اینقدر اعصابم خورد بود گفتم غیرفعال بشه شرش کم بشه :|
یعنی فقط تنهایی رو به پیامکهای ایرانسل !!! ( من که خداروشکر ایرانسلی نیستم اما ایرانسل دهن داداشم رو صاف کرده !!! )
و بی پیغام بودن رو به دادن اطلاعیه لایک در سایت ترجیح میدم !!! :d
خدا نصیب کسی نکنه !!! ( من که بخوام اذیت کسی کنم حوالش رو میدم به سیم کارت هدیه ایرانسل !!! خود ایرانسل براش سنگ تموم میذاره :-p )
هی میام ذوق کنم یکی تو سایت برام پیام گذاشته باشه
اما فقط لایک خالی ( آه خالی ! ) نصیبم میشه !!! :(
خلاصه وضعیت من رو درک کنید !!! اتفاقی واسه من افتاد دیه گردن شماست !!! :d
پژمان عزیز زحمتش رو کشیدند، حالا نباید اطلاع رسانی شود :)
دوستان چقدر سخت می گیرند، من خودم یکی دو روز یک بار لایک هارو می زدم تا حذف شن :-p
اینجا معلوم نیست چه خبره!1
ولی من میدونم ! میگم ....
مدیران به جای این که در راستای اهداف و قوانین فرم عمل کنند .بر عکس با زیر پا گزاشتن همین قوانین (چون قانون برای دیگرانه)فروم رو به حیاط خلوتی برای خدشون و سایر دوستانشون تبدیل کردن.در این که اکثر مدیران واقا با سواد هستند شکی نیست ودانش بالایی دارند. اما چیزی که هست به جای مدیریت دچار سومدیریت شدند.
مدیران عزیز پاک کردن پست مثل پاک کردن صورت مساله هست.خدا رو شکر روز اولمون نیست که دارم فرم بازی میکنم.!(که انقدر اشتباه)
من همین جا میگم دانش من از همه اعضا و مدیران کمتره !!!
من میتونم 10 الی 20 مورد پست اشتباه و بی ارطبات با تاپیک نشون بدم (چه از طرف مدیران چه از طرف سایر اعضا)که حتی با استقبال همه روبرو شده!!
مورد بعدی دکمه تشکر هست . که دیگه به بازیچه تبدیل شده (واقعا خنده داره)طرف گفته "مرسی" زیر پست 60 تا تشکر زدن!!!!!!!مدرک .
دوستان اگه از این دکمه به درستی استفاده نشه کسی که پست واقعا مفیدی داشته باشه هم like بخوره . اونوقت ارزش اون واقا معلوم نمیشه!!!خودتون قضاوت کنید. واقعا بار علمی بعضی از اعضا و مدیران بالاس حیفه با این تعارفات صخیف به باد فنا بره.
من ابتدا فکر کردم اینجا میتونه بعد از تعطیلی فرم قابل احترام و غیر قابل تکرار "Hotoverclock"جای خالی اونو پر کنه که اشتباه کردم.
مطالبی رو که عرض کردم صرفا از روی دلسوزی بود برای اینکه ما از این جور جاهایی که تولید علم و توضیع بدون چشمداشت در راس اهدافشون هستند رو کم داریم.
این اخرین پست من بود تو این انجمن اگه طولانی بود یا اشتباه دستوری یا لپی داشت به بزرگی خدتون ببخشید.همچنین اگر تو این مدت پستی دادم که کسی ناراحت شده امیدوارم ببخشه ( ولی من سر حرفام هستم و تعارف ندارم).
امید وارم این انجمن راه خدشو پیدا کنه. مدیران محترم این پست رو هم پاک کنید اصلا محم نیست . (حقیقت رو نمیتونید که پاک کنید)
به امید روزهای خوبی که تو hotoverclock داشتم.چقدر یاد گرفتم....
با سپاس.خدانگهدار.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط spear [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این پست شما توهینی به مدیران زحمت کش و عزیز سایت هستش ، بنده خودم رو اصلآ جزو مدیران یا همکاران انجمن حساب نمی کنم چون اصلا در حدی نیستم که بخوام در کنار این عزیزان از لحاظ معلومات و ... قرار بگیرم ، ولی واقعآ تمام مدیران این سایت بسیار بسیار لایق پستشون هستن و درست نیست که این گونه در موردشون صحبت بشه .
در مورد پاک شدن پست هم قبلآ گفته شده که پست های بی ربط به تاپیک پاک میشن و این جزو قوانین سایته ، حالا شما خودتون قضاوت کنید که این پست شما الان چه ربطی به این تاپیک داشت ؟
برای این پست شما که بیشتر جنبه ی انتقاد داره تاپیک جدا گانه ایی در سطح انجمن وجود داره که می تونستید اونجا پست بدید .
دوست عزیز اینجا همه با هم دوست هستیم و هیچ کس با کسی دشمن نیست و این مهم نیست که کاربران سایت و یا مدیران چه رنگی هستن .
همه ی ما اینجا هستیم تا علاوه به درست کردن یک محیط کاملآ صمیمی و دوستانه در پیشبرد و افزایش سطح سواد سخت افزاری کشورمون تلاش کنیم .
با احترام @};-
اینجا معلوم نیست چه خبره!1
اینجا دور هم جمع شدیم سعی کردیم جو صمیمی رو به وجود بیاریم و اخلاق و احترام برامون شرط اوله
ولی من میدونم ! میگم ....
بفرمایید:)
مدیران به جای این که در راستای اهداف و قوانین فرم عمل کنند .بر عکس با زیر پا گزاشتن همین قوانین (چون قانون برای دیگرانه)فروم رو به حیاط خلوتی برای خدشون و سایر دوستانشون تبدیل کردن.
مدیران اینجا همه در راستای اهداف و قوانین فروم عمل میکنند و مدیری خلاف این انجام بشه جاش بین مدیران و شاید بین کابران هم نباشه! شما یک قانونو نام ببرید و یک مدیر که اون قانون رو زیر پا گذاشته باشه...دلیلتون هم کاملا واضح و روشن بگید
در این که اکثر مدیران واقا با سواد هستند شکی نیست و دانش بالایی دارند.
ممنون...نظر لطفتونه:)
اما چیزی که هست به جای مدیریت دچار سومدیریت شدند.
دلیل؟!
مدیران عزیز پاک کردن پست مثل پاک کردن صورت مساله هست.خدا رو شکر روز اولمون نیست که دارم فرم بازی میکنم.!(که انقدر اشتباه)
اتفاقا تصمیم گرفتیم پست شما رو پاک نکنیم و مسئله رو کاملا براتون روشن کنیم
من همین جا میگم دانش من از همه اعضا و مدیران کمتره !!!
اختیار دارید تا جایی که تعریف شما رو از دوستان شنیدم بسیار با دانش هستید
من میتونم 10 الی 20 مورد پست اشتباه و بی ارطبات با تاپیک نشون بدم (چه از طرف مدیران چه از طرف سایر اعضا)که حتی با استقبال همه روبرو شده!!
ممنون میشم لینک بدید....و اگر منظورتون از استقبال تشکر شدن از اون پسته که پایینتر براتون توضیح دادم
مورد بعدی دکمه تشکر هست . که دیگه به بازیچه تبدیل شده (واقعا خنده داره)طرف گفته "مرسی" زیر پست 60 تا تشکر زدن!!!!!!!مدرک .
دوست من برای دکمه تشکر قانون نذاشتیم و هیچ قانونی هم نداره! بستگی به طرف داره که از چیه اون پست خوشش بیاد که تشکر کنه و بیشتر سلیقه ای هست
دوستان اگه از این دکمه به درستی استفاده نشه کسی که پست واقعا مفیدی داشته باشه هم like بخوره . اونوقت ارزش اون واقا معلوم نمیشه!!!خودتون قضاوت کنید.
ارزش پست مفید همیشه محفوظ بوده و دکمه تشکر یا لایک اون رو مشخص نمیکنه منتها تشکر کردن از یک پست مفید نشون دادن شعور بالای خوانندس
واقعا بار علمی بعضی از اعضا و مدیران بالاس حیفه با این تعارفات صخیف به باد فنا بره.
اینجا نه من و نه مدیران یا خیلی از کاربران دیگه واسه دکمه تشکر یا لایک پست نمیزنیم
من ابتدا فکر کردم اینجا میتونه بعد از تعطیلی فرم قابل احترام و غیر قابل تکرار "Hotoverclock"جای خالی اونو پر کنه که اشتباه کردم.
فکر کنم اکثر ما از هات اورکلاک اومدیم با اینکه مدیریت اونجا اینجا نیست و تنها یکی از مدیران اون فروم اینجا به عنوان ادمین فعالیت میکنند منتها خوشحال میشم بدونم دلیل اشتباه شما در چی هست؟ اونجا چی دیدید که اینجا نیست؟
مطالبی رو که عرض کردم صرفا از روی دلسوزی بود برای اینکه ما از این جور جاهایی که تولید علم و توضیع بدون چشمداشت در راس اهدافشون هستند رو کم داریم.
از لطف و دلسوزی شما واقعا ممونم و حرفتون کاملا درسته و فکر کنم بین فروم های تخصصی سخت افزار اصلی تنها فرومی هستیم که بخش بازارچه رو تعطیل کردیم و فقط و فقط در مورد سخت افزار و اورکلاک به صورت تخصصی فعالیت میکینم
این اخرین پست من بود تو این انجمن اگه طولانی بود یا اشتباه دستوری یا لپی داشت به بزرگی خدتون ببخشید.
خواهش میکنم این چه حرفیه؟ البته امیدوارم اینطور نباشه و از وجود شما تو این انجمن بهره مند شیم
همچنین اگر تو این مدت پستی دادم که کسی ناراحت شده امیدوارم ببخشه ( ولی من سر حرفام هستم و تعارف ندارم).
خواهش میکنم بالاخره حرف دلتون رو زدید
امید وارم این انجمن راه خدشو پیدا کنه. مدیران محترم این پست رو هم پاک کنید اصلا محم نیست . (حقیقت رو نمیتونید که پاک کنید)
دوست من مطمئن باشید نه پست شما رو فعلا پاک میکنیم و نه حقیقت رو
به امید روزهای خوبی که تو hotoverclock داشتم.چقدر یاد گرفتم....
ما هم روزهای خیلی خوبی در هات اورکلاک داشتیم که اخرش دیگه سیاه شد...به امید اون روز
با سپاس.خدانگهدار
ممنونم از اینکه بی پرده حرف زدید و نمیگم خداحافظ چون امیدوارم بازم اینجا فعالیت کنید
@};-
با سلام مجدد.
قرار بود که دیگه من پست ندم / ولی مواردی مطرح شد که من رو مجاب به پاسخدهی و دفاع از حرفام وا داشت.این امیدوارم اخریش باشه.
پستهای اشتباه و..........
مدرک = از خدم شروع میکنم!
موضوع: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]با وجود دکمه تشکر به اسپم کردن پرداختم.(این پست پاک نشد.)نقل قول:
نوشته اصلی توسط spear [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مورد بعدی :
موضوع: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]اسپم از سوی مدیر !! (از این پست 11 نفر تشکر کردند . درصورتی که از صاحب تاپیک با وجود اون تاپیکی که میتونم بگم بهرین در نوع خودشه 26 تا تشکر شده)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینا هیچی این ادمو میسوزونه !!
نکته: این پست نه تنها پاک نشد بلکه مورد تایید قرار گرفت!! ( 4 تا کاربر + 1 مدیر تشکر کردند)از اقا مهدی بعید بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط havas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعدی:
موضوع: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سپم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوباره ......
این پستها نباید پاک بشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aventador J [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعدی :
موضوع: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]مورد بعدی :نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موضوع: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]پست بی ربط!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MetiRana [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و دوباره اسپم!!
موضوع: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]5 تا تشکرنقل قول:
بعدی :
موضوع: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]10 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند: !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جالب اینه که در ادامه دوستمون این جواب دندانشکن رومیدن!!
7 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند: !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باز هم هست دیگه نیازی نیست بیشتر از این.
حالا فکر میکند من نباید نسبت به قرض داشتن مدیران نسبت به خودم شک بکنم؟
*مدیران اینجا همه در راستای اهداف و قوانین فروم عمل میکنند و مدیری خلاف این انجام بشه جاش بین مدیران و شاید بین کابران هم نباشه! شما یک قانونو نام ببرید و یک مدیر که اون قانون رو زیر پا گذاشته باشه...دلیلتون هم کاملا واضح و روشن بگید
اسپم کردن خلاف قانون نیست؟
فکر کنم اکثر ما از هات اورکلاک اومدیم با اینکه مدیریت اونجا اینجا نیست و تنها یکی از مدیران اون فروم اینجا به عنوان ادمین فعالیت میکنند منتها خوشحال میشم بدونم دلیل اشتباه شما در چی هست؟ اونجا چی دیدید که اینجا نیست؟
این که قانون برای همه یکسان اجرا میشد (با تمام نواقص)+قانون اجرا میشد!!!!
یه نکته خارج از دنیای مجازی:
ببینید دوستان ما واقعا تو کشوری زندگی میکنیم که در اون استعدادها(مثل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و سایر اعضا) زیر پای *** و ابتضال *** له شده و میشه! دانشگاها (به معنی واقعی کلمه)به غیر از 2 -3 مورد از لحاظ بار علمی مرخصند.اون تعدادی هم که فعالند محدودیت کمیت دارند .خوب رسانه هم که دیوار محکمی جلوی خودش میبینه . توی اینترنت که فیل**ینگ .. تلویزیون فلان ملاحظات - فلان ممیزی .اونم وضعیت ناشران !!و کتب کم و سطح پایین.
بعد از گزراندن این لایه های امنیتی که لازمه *** هست .ما میایم به دنبال روزنه ای به اندازه کوچکترین چیزی که در تصور بشر میرسه به صوی حقیقت پیدا میکنم .به اون تکیه میکنیم. (یه ضرب المثل هست که میگه : اب همیشه راه خودش رو پیدا میکنه)ماتلاش به نفوز به اون روزنه که در عمق شکافی عمیق و در امتداد حقیقت هست که میلیون ها سال افراد بی خرد سی در پر کردن اونها از خاک جهالت کردند (البته شکاف هر روز تنگتر میشه ولی هرگز پر نخواهد شد. نباید هم بشه / یه جبری وجود داره که ممانعت میکنه) رو میکنیم.
گاهی همون افراد که تلاششون در راستای ایجاد روزنه امید هست / دست به تنگ تر کردن مجاری گلوگاه حقیقت (ناخاسته)میشوند. درد ما اینه!!!
بیایم نگذاریم این اتفاق بیفته.کسایی که این کارو میکنن باید بهشون بگم:"با جبر نمیشه جنگید"اب همیشه راه خودش رو پیدا میکنه.
من این فروم رو یکی از اون روزنه ها میدونستم اشتباهم این بود دوست عزیز.
به امید روزی که موانع از هم بشکنند و حقایق که قرنها پشت در بسته جحالت مونده اند /به سوی ما سرازیر بشوند/ و مارا با خودشون به سوی کمال حدایت کنند.
ببخشید که سرتون رو درد اوردم.و اگه غم انگیز بود ( حقیقت تلخ هست)
خدانگهدار.
سلام @};-نقل قول:
••شما اگر احساس پرباری دارید و مملو از انرژی و دانش هستید پست مفید بذارید جای ارسال:
••الان معیار تشکر کردن چه ربطی به جریان داره؟ شما ناراحتی کسی از شما بخاطر پست مفیدتون تشکر نکرده؟نقل قول:
سی.پی.یو 5 هسته اینا همش تبلیغ
••پاراگراف آخر شما کلا چه ربطی داشت؟ نه جدا چه ربطی داشت؟
•• حقیقت تلخ؟ وای چقدر به گوشم آشناست
••دوست عزیز اون پستایی که سند سازی کردید و برچسب بی ربط بهش زدید حداقلش این بوده که محیط رو استرس زا نمیکنه یا به کسی صدمه نمیزنه یا حداقل به کسی توهین نشده.
خدا نگهدارت
با سلام ...
دوست گرامی spear عزیز ...
باید بگم کاربر به ظاهر عمقی نگر , شما بسیار سطحی نگر هستید و مواردی رو که فرمودین به شدت منو متعجب کرد .
فک نکنم توضیح اضافه ای نیاز باشه ...
اگر از نظر شما ابزار احساس و تشکر از افرادی که برای ارتقا سطح علمی ما زحمت کشیدند و وقت گذاشته اند مورد عجیبی هست , فک نکنم دیگه ادامه بحث جز اتلاف وقت آثار دیگه ای داشته باشه ....
موفق و موید باشین ...@};-
به امید روزی که موانع از هم بشکنند و حقایق که قرنها پشت در بسته جحالت مونده اند /به سوی ما سرازیر بشوند/ و مارا با خودشون به سوی کمال حدایت (منظورش همون هدایته) کنند .
ببخشید که سرتون رو درد اوردم.و اگه غم انگیز بود ( حقیقت تلخ هست)
خدانگهدار.
کلا هر کی کمبود تشکر و مهر و محبت رو تو دنیای واقعی داره میاد تو اینترنت دنبال لایک و تشکر میگرده و وقتی هم به این خواسته اش نمیرسه کفری میشه و زمین و زمان رو بهم میدوزه.
شما کلا 12 پست دادی حتی یک پست کاربردی هم بین اش پیدا نمیشه بعد گیر میدی چرا واسه بقیه لایک الکی میدن.
اگر قرار باشه تاپیک طنز سخت افزاری در سایت راه بیوفته هر 12 پست شما مطمئن باش بیشترین لایک رو میخوره:d
دوست دارم این حرف شما رو باور کنم، ولی غیر قابل باور هست که صحبتهای شما در این چند پست اخیرتون از سر دلسوزی و در جهت منافع دوستان و انجمن باشه. :(نقل قول:
مطالبی رو که عرض کردم صرفا از روی دلسوزی بود ................................
حرفهای شما دوست گرامی، بنده رو به یاد عزیزانی میاندازه که هنوز بعد از گذشت چندین ماه از بسته شدن فروم هات، نمی خان این واقعیت تلخ رو باور کنن!!! ;)
در آخر هم امیدوارم همیشه شما رو در انجمن تخصصی اورکلاکینگ هیروز زیارت کنیم. @};-
1-هر گز من دچار توهم پربار بودن رو نداشتم صرفا دلایلم رو گفتم . پست قبلیمم گفتم من از همه اعضا بار علمی کمتری دارم.مدرک میزارم:"من همین جا میگم دانش من از همه اعضا و مدیران کمتره !!!"خودم نوشتم.نقل قول:
2-من کی گفتم برای خودم نگرانم و کی گفتم چرا به من لایک ندادن!! با مدرک حرف بزن.
3-پاراگراف اخر در راستای روشن کردن منظورم بود که ظاهرا شما اشتباه برداشت کردید.
4-من یه اشتباه کوچک کردم اره بهتر بود میگفتم: پوسته حقیقت تلخ هست / ولی در ژرفای اون لذتی بی پایان وجود داره.
5-دوست عزیز اوج بدبختی وقتی هست که انتقاد صورت نگیره!!! و بدتر از اون تفکر های خنثی و بی دلیل هست..صرفا پستهای خنثی و بی خطر راهی را باز نمیکنه. گاهی اوقات باید خطر کرد.ولی توهین من نکردم. مدرک بیارید .
1-بنده هرگز از لایه سطح پامو فرا تر نزاشتم / و همیشه دارم تو لایه های تودر توی سطح دست و پا میزنم بلکه راهی به سوی عمق پیدا کنم.و هرگز تضاهر نکردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed_classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2-هرگز از تشکر اعضا نه ناراحت میشم و نه نیاز به تشکر دارم.لطفا دوباره پست من رو مطالعه کنید.منظور من فلسفه تشکر کردن بود.
بعد هر کسی میتونه تشکر کنه / اصلا به ربطی نداره و نخواهد داشت / نکته اینه که با وجود دکمه تشکر دوستان دست به ایجاد پست تشکر میکنند.معلومه درست مطالعه نفرمودید.
3-شما مختارید که با هر کسی میخاهید به بحث بپردازید . فقط بحث کردن باید طبق قواینینی باشه به نام "دیالکتیک" و البته منطق.
1-من همیشه املام ضعیف بوده .برای خودم یه دلیل دم دستی همیشه درست کردم ( خودمو گول میزنم)که بیشتر به مفاحیم سی کردم دقت بکنم با ظاهر یا فرم .شما به بزرگی خودتون ببخشید.در پست اولم هم گفتم :مدرک"این اخرین پست من بود تو این انجمن اگه طولانی بود یا اشتباه دستوری یا لپی داشت به بزرگی خدتون ببخشید." پست اولم گفتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این خودش یه نکته نهفته داشت امیدوارم گرفته باشیش.
2 - از این که من رو به کمبود داشتن متحم میکنی ممنون / امیدوارم دلیل منطقی داشته باشی .
3-یه مقدار بالاتر در باره تشکر توضیح دادم.
4-کاربرد پست رو شما نباید تایین کنید.
5-از جملات خام و بدون مدرک شما من به سن واقعی و سعت تفکر شما پی میبرم.سن واقعی نه شناسنامه ای
6-تعداد پست مهم نیست کیفیت مهمه.
نظر شما محترم هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هرگز من همچین نگاهی به هات ندارم. هات اورکلاک هم مثل بقیه فروم ها از تعدادی کد ساخته شده بود + مقداری فضای خالی برای اپلود.ولی من میگم چیزای خوب رو از اون برداشت کنیم.
ممنون از لطف شما ولی با اتفاقاتی که افتاده من بهتره دیگه در این فرم فعالیت نکنم و بیشتر نظاره گر باشم.چون واقعا سطح علمی اینجا بالاست . امیدوارم این چالش هایی که من برای اینحا ایحاد کردم رو به فال نیک بگیرید.
امیدوارم این اخریش باشه d: (دیگه مسخره شده)
موفق باشید.
با تشکر از دوست عزیز spear
هم شما نظرات و انتقاداتتون رو بصورت کامل و واضح بیان کردید و هم برخی از دوستان که صلاح دونستن، به صحبتهای شما پاسخ دادند. بهتره که شما دوست عزیز منتظر نظرات دیگر عزیزان و کاربران انجمن باشید.
حالا بهتره که قضاوت رو به کاربران با شعور و محترم انجمن بسپاریم و مطمئن باشیم که ایشان بهترین قضاوت کنندگان هستند.
این مبحث تموم شده هست و نیازی به ادامه نداره چون حرف تازه ای برای هر طرف وجود نداره.
از شما دوست عزیز هم درخواست دارم این مبحث رو دیگه ادامه ندید. ما دوست داریم همه در این انجمن فعالیت داشته باشن، ولی اگه شما فکر می کنید که بهتره نظاره گر و خواننده مطالب باشید، ما هم به تصمیم شما احترام می ذاریم.
از دوستان گلم هم درخواست دارم تا این بحث رو به هیچ عنوان ادامه ندن.
ممنون از همکاری همه عزیزان @};-@};-
ببخشید دوستان یه سوال دارم
فرق اون کلید like با تشکر توی چی هست؟؟؟
یه جورایی میشه گفت هر دو یه کارو انجام میدن، ولی کلید لایک باعث میشه رتبه سایت افزایش پیدا کنه@};-
یه انتقاد کوچیک داشتم !
من برای آپلود عکس از یه سایت دیگه استفاده میکنم .
چون گالری من اونجا تکمیله .
ولی متاسفانه برای گذاشتن عکس در این فروم باید تو آپلود سنتر این سایت بذارم .
خوب این یکم باعث میشه فایل هام پراکنده بشه .
اگه بشه اجازه بدین تا عکس هایی که تو آپلود سنتر های معروف هست رو قرار بدیم .
من از این سایت استفاده میکنم :
اینو هم میدونم که شما به خاطر پاک شدن عکس میگین که تو آپلود سنتر خودتون قرار بدم . ولی خوب تا حالا موردی برای من پیش نیومده که عکسام تو این آپلود سنتر ها پاک بشه .
به جز اینجا که یه بار اتفاق افتاد و اکثر عکس هام پاک شدن !!! و به مشکل برخوردم . :|
سلام امید جان
انشا ا... به زودی آپلود سنتر اختصاصی خودمون هم راه می افته ( مثه چیزی که تو هات بود)
داستان اینجاست که همه مثل شما فکر و رفتار نمی کنند، هرجایی که شد آپلود می کنند و پس از مدتی عکس که پاک شد، خیلی از تاپیک ها و پست های عالی بلا استفاده میشه.
مسلماً اکثر ادمین ها، خودمون هاست داریم، ... اما چون قانون برای انسجام هر چه بیشتر سایته، ازش تبعیت می کنیم. :)@};-
خواهشا دیگه آواتار من رو ادیت نکنید :|
قانون میگذارید بهش پایبند باشید
آواتارم تغییر اندازه داده شده بود و سایزش کوچیکتر شده بودنقل قول:
توجه » حداكثر اندازه عكس شما بايد 140 در 180 پیکسل و حجم آن 20.0 کیلو بایت (و يا كمتر) باشد.
در صورتی که من مطمئن بودم با سایز استاندارد که بالا گفته شده و حجم 9 کیلوبایت آپلود کرده بودم
حتما اینم میدونید که مرورگر پارامترهای ثابت یک وب سایت رو در cash خودش ذخیره میکنه تا صفحه به راحتی لود بشه
به خاطر چی تغییر سایز دادید نمیدونم !!! :|
مهران جان آواتار شما که اندازش دقیقا اندازه ای که گفتیم هست و مشکلی نداره
الان مشکلی نداره !!!
چون امروز باز تغییرش دادم به سایز مورد نظر
در صورتی که قبلش تغییر سایز شده بود !!! و تو سایت کوچیکتر نشون میداد !!!
( قبل از تغییر سایز با با همین سایز الان اواتارم آپلود کرده بودم )
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.
من یه موردی رو دیدم که گفتم بهتر برای شما عرض کنم.
خب وقتی ما وارد فروم میشیم بعد که می خواییم وارد آپلود سنتر فایل بشیم دوباره می گه که باید یوزر نیم و پسورد وارد کنیم تا وارد آپلود سنتر فایل بشیم هرچند که مرورگر قابلیت سیو پسورد رو داره.
ولی برا آپلود سنتر عکس باید هم یوزر رو خودمون وارد کنیم و هم دوباره پسوردش رو!
می خواستم که راه کار اندیشیده بشه که وقتی وارد فروم شدیم دیگه لازم نباشه که برا اپلود سنتر هم لوگین کنیم.
و هم اینکه پسورد یوزر نیم توسط مرورگر ذخیره بشه.
اگر امکانش باشه که خیلی خوب میشه مثل همین قابلیتی که وقتی وارد فروم میشیم رو عرض کردم.
با سپاس:)@};-
دوست(spear) عزیز
من متاسفانه با وجود مطالعه چندباره پست های شما متوجه نشدم دلیل اصلی گلایه یا انتقاد شما چی هست؟!
اگر در مورد قانون مندی هست، جو فروم در عین حال که دوستانه و صمیمی هست ولی حد و حدود رعایت می شه. تابحال رویت کردید کسی بی احترامی کنه؟! همه مثل برادر کنار هم بودیم و هستیم. هدف مون هم از ابتدا همین بوده که داشته هامون رو به اشتراک بگذاریم برای پیشرفت سطح دانش کاربران ایرانی ...
در مورد هات اورکلاک من منکر روزهای خوب اون سایت نمی شم (البته نتیجه تلاش تمامی کاربران بود) یعنی حدود 2- 3 سال پیش ولی در جریان هستید بعد از اون مقطع چه اتفاقی افتاد؟ سیستم مدیریتی و سلایق شخصی باعث نابودی مجموعه هات شد...
حالا مایل هستید اون روال رو در این مجموعه پیاده کنیم تا بعد از مدت کوتاهی اثرات منفیش رو ببینید؟! از قدیم گفتن آزموده رو آزمودن خطاست.
همیشه سعی کردیم از گذشته تجربه کسب کنیم و پلی به آینده بزنیم :-)
یکی از اهداف مجموعه هم گسترش اورکلاکینگ حرفه ای در ایران بوده که شکر خدا با زحمات دوستان پیشرفت های خوبی حاصل شده
ای کاش نیمه پر لیوان رو ببینیم،...
Sent from my Xperia using tapatalk
دوست عزیز تغییر آواتار کاربران رو فقط ادمین ها میتونن انجام بدن و با توجه به ویژگی سیستم امکان نداره کسی سایز بزرگتری بتونه قرار بده پس نیازی نداره و نه بنده نه علی جان بیکار نیستیم آواتار کاربران رو چک کنیم. بهتون تذکر میدم در جمله بندیتون دقت کنید و احترام خودتون رو حفظ کنید تا احترامتون حفظ بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط racford90 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر
@};-
چه ارزشی داره بخوام دروغ بگم ( سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن )
دعوا نداریم که
بالاخره یک جوری حلش میکنیم
خوب نتیجه میگیریم مجرم سورس vBulletin یا تنظیمات اولیه بوده که بعدا اصلاح شده
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.
من یه پیشنهادی دارم گفتم اینجا بیانش کنم.
می خواستم اگر شدنیه همیشه برای تاپیک هایی مثل همین تاپیک مسابقه رو عرض می کنم یه تاپیک دیگه هم باشه برا سوالات و انتقادات که تاپیک فقط برا قرار گیری تست باشه.
این کار باعث می شه که تاپیک شکیل و زیبا و خلاصه تر بشه.
خلاصه عذر می خوام در حد یه نظر بودش.:)
با تشکر:)@};-
ممنون علی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله پیشنهاد شما کاملا بجاست.
اما هدف اینه که دوستان به بحث و گفتگو با همدیگه بپردازند و تجارب و دانسته هاشون رو با هم به اشتراک بگذارند. بیشتر دنبال این هستیم که از همدیگه یاد بگیریم.
البته احتمال داره یک تاپیک مجزا برای قرار دادن نتایج نهایی شرکت کنندگان ایجاد بشه.
@};-
با سلام خدمت دوستان خصوصا پژمان [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] عزیز
پژمان جان ممنون میشم خودتون شخصا جواب انتقاد منو بدید
حقیقت قصد نداشتم پست انتقادی بزنم اما تا الان بیشتر از 60 بار فقط برام پیام تذکر از بابت قرار ندادن عکس درون اپلود سنتر سایت اومده
پژمان جان من احساس میکنم فعالیت در هر فرومی باید برای کاربران ازادانه باشه خوب برای مثال من میخوام یک خبری از کارتهای گرافیکی درون سایت قرار بدم که مثلا 20 تا عکس داره باید حتما بشیم دونه دونه عکسهارو تو اپلود سنتر سایت قرار بدم بعد پست بزم ؟؟؟
الان که یک پیام برای من اومده که میگن باید حتی امضاتم تو اپلود سنتر سایت باشه .. اینقدر دقیق بودن تو این مسئله خوبه حتی باعث افزایش رتبه سایت میشه اما بنظرتون بیش از حد حساسیت رو این موضوع باعث اذیت شدن کاربر نمیشه ؟
اگه میشه این قانون اجباری لغو کنید گاهی بیش میاد خوب شاید یه کاربر حواسش نباشه یه عکسو تو سایت اپلود نکرده باشه . یا محدودیت حجم اینترنتی داره یا با تبلت موبایل میاد تو سایت یسری محدودیتها هست ..
باز هم متشکرم از شما پژمان عزیز @};-
سلام وحيد جان
دليل اينكه اجبارى كرديم آپلود عكس رو آپلودسنتر خودمون رو اين هست كه ما ميخوايم پست هايى كه تو انجمن هستن عمر محدود نداشته باشن كه بعد از مدتى به دليل نبودن عكس اون پست بى ارزش بشه. قطعا براتون پيش اومده وقتى دنبال مطلبى تو اينترنت ميگردين و پيداش ميكنيد ميبينيد عكس يا فايل مورد نظرتون موجود نيست. قطعا خيلى عصبانى ميشيد در اين مواقع. ما با اينكار جلوى اين مسائل رو گرفتيم. با اين وجود گاها پست هايى گزارش ميشن كه فاقد عكس هستن و مربوط به زمان قبل از اجراى اين قانون هستن. آپلود عكس هم معمولا بيشتر از مگابايت از حجم اينترنت كسى كم نميكنه ؛) من خودم با گوشى هم ميتونم آپ كنم شدنيه. ضمنا براى پست هايى مثل اخبار كه معمولا عكس ميخوان اجازه داديم از سايت سخت افزارى معتبر بدون آپلود عكس لينك بشه :)
ضمنا وحيد جان اگر عكسى هم خارج از آپلودسنتور باشه و به فرموده شما گاها شخصى اشتباه كنه، مديران ما يا عكس رو خودشون آپلود ميكنن و ويرايش ميكنن يا به كاربر اطلاع ميدن، پس سخت گيرى مثل حذف عكس و پست نداريم مگر ثابت بشه شخصى عمدا قصد زيرپا گذاشتن قانون رو داره
@};-
سلام
پژمان جان قانون خوبی هست واقعا , چون موارد از دست رفتن تصاویر زیاد پیش میاد ؛
واقعا من خودم هم مشکلی رو که دوست عزیزمون مطرح کردند رو حالا نه لزوما در اینجا ، ولی در جای دیگه زیاد داشتم .
بنظرم اگر امکان URL UPLOAD رو برای تصاویر و در ویرایشگر متن قرار بدید ، فکر میکنم کار دوستان تا حد زیادی راحت میشه ؛
هر چند آپلود سنتر چنین امکانی داره ، اما آپلود همزمان چند تصویر میسر نیست و اینکه تمام لینک ها هم باید بصورت دستی در پست قرار بگیرند ؛
اگر بتونید این گزینه رو در ویرایشگر متن قرار بدید و مثلا چند لاین برای آپلود همزمان تصاویر وجود داشته باشه
با چند کلیک ساده میشه هم اونها رو از یک سایت دیگه آپلود کرد و هم مستقیما در پست قرار داد ؛
تصویر نمونه از چنین امکانی رو ببیند که در ویرایشگر متن قرار داره :
البته با وجود آپلود سنتر جداگانه ی تصاویر در اینجا ، نمی دونم رو سرور اصلی آیا میشه این کار رو کرد یا نه!
خب فريد جان همونطور كه اشاره كرديد سرور سايت و آپلودسنتر كاملا مجزا هستن
فكر موردى كه شما گفتين رو كرديم قبلا منتهى محدوديت سرور داريم و بخاطر اين مساله اجازه چنين كارى رو پيدا نميكنيم متاسفانه
@};-
درود فرمایشتون کاملا درسته پژمان جاننقل قول:
ولی اخه یه عکسی که مثلا برای بازی rayman legends :d اصلا هیچ مهم هم نیست حالا در اینده پاک بشه یا نه ارزش خاصی نداره این دیگه چرا تو این قانون قرار میگیره ؟؟
درمورد مقالات و بررسی های سخت افزاری که در سایت قرار میگیره حرفتون متین و کاملا صحیح میباشد ولی فکر نمیکنم دیگه اینقدر سخت گیری حتی رو عکسهای روتین یا بهتر بگم حتی رو امضا کاربر باشه :d
مثلا من امروز اخطار گرفتم که عکس امضامو تو سایت اپلود کنم خوب سوال اینجاست امضا کاربر تو سایت اپلود نشده باشه چه مشکلی پیش میاد ؟
به هر روی هرطور خودتون صلاح میدونید موفق پیروز باشید@};-
سلام پژمان جان
مثل اینکه قبلا یه کاربر در سایت بازیسنتر به کاربران دیگر اون سایت توهین کرده بوده
چند وقت پیش جناب [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در یاهو به من گفتند یکی از مدیران ارشد سایت شما رفتن امار اون کاربرو توی اون سایت گرفتن ایپی شو چک کردن (حالا نمیدونم چطوری ایپی اون یوزر چک شده ) و مثل اینکه در بخش مدیران گفتند اون کاربرمتخلف همین VFSDF هست .
که واقعا باعث تاسفه
حالا من واقعا نمیدونم چطور به این نتیجه طوفانی رسیدن که اون کاربرمن بودم .. اما جهت اطلاع من خودم کلا با ایپی مشخصی وارد نت نمیشم که این حدسو زدن .
همچنین متعجبم وقتی یک کاربر تو یه سایت دیگه تخلفی میکنه چه ربطی میتونه داشته باشه به یک کاربر دیگه در یک فروم دیگه .
از اونجایی که میدونم سایت شما اینده بسیارخوبی خواهد داشت و این موارد حاشیه ایی به روند سایت ضربه خواهد زد . خواهشا یه صحبتی با این مدیر انجام بدید که این موارد پیش نیاد.
با تشکر موفق پیروز باشید @};-
خیلی جالبه مدیر سایت بازی سنتر VFSDF از کجا میشناسه ؟؟؟؟ منم میخوام بدونم دلیل این حدس ها و رفتار دائی مردکی برای چی هست .نقل قول:
مدیر سایت بازی سنتر گفته شده که شما اون فرد متخلف هستید.
جهت اطلاع من بعد چندین سال کار با سی پنل دیگه عادت کردم با ایپی های مختلف وارد انواع اقسام فرم میشم پس چک کردن امار ایپی منو از یجا دیگه گرفتن خنده داره . ( بجای صرف این همه وقت دنبال ایپی مردم دویدن پست مفید میشه تو سایت گذاشت چرا اینقدر دشمنی ؟)
هر کاربری تو هر سایتی تخلف کنه بعد باید پشت سر من اینجا غیبت بشه ؟؟؟
درضمن شما خودت اومدی تو یاهو به من گفتی بنده که علم غیب نداشتم
موضوع NFS خواهشا پیش نکشید که برام خیلی بی اهمیت بود شما هم به وظیفت عمل کردی اخطار دادی دستتونم درد نکنه اخطار دادی اما ربطی به این موضوع نداره .
سلام آقا وحید تا آفا پژمان تشریف بیارن ، من متوجه اینکه از این قضیه 2 ماه و یا بیشتر میگذرد ، آیا اتفاقی افتاده اکنون به خاطرتون رسیده این مسئله رو عنوان کنید در صورتی که از طریق آیپی نبوده از طریق مدیر سایت بازی سنتر گفته شده که شما اون فرد متخلف هستید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن در این بخش از تاپیک انتقاد هست نه گلایه و یا مسائلی که در یاهو یا خارج از این سایت بوجود میاد.( آیا از نظر شما تمام صحبت های شما انتقاد بود) یا بعد از گرفتن تخلف دوم یادتون افتاد انتقاد کنید ( البته اگر اسمشو انتقاد بذارید ) ؟!!!!
مشکل شخصیتون و با بنده در سایت عنوان نکنید. لفظ قلم شما در مورد موزیک بازی NFS در یاهو خدمت آقا پژمان هست.
در ضمن انتقاد یا گلایه شما مخصوص یک فرد نیست که شما فقط میخواهید پژمان جان جواب شما رو بدهند.
.............نقل قول:
نقل قول:
28- مدیریت سایت هیچ گونه مسئولیتی در قبال مشکلات شخصی بین افراد ندارد. در صورت وارد کردن بحث و جدل شخصی به انجمن کاربر خاطی اخطار دریافت خواهد نمود.
29- کاربران عزیز در صورت داشتن اعتراض نسبت به عملکرد مدیران سایت می بایست مراتب را به مدیریت ارشد سایت اطلاع دهند. در صورت عمومی کردن اینگونه مسائل ارسال کاربر حذف و وی اخطار دریافت خواهد نمود.
براى بار چندم عرض ميكنم خدمت تمامى كاربران لطفا قوانين سايت رو بدقت مطالعه كنيد.
وحيد جان آيا اينكه اون كاربر شما بوديد يا نبوديد يا هر چيز ديگه اى آيا تو اين سايت تاثير داده شده؟ آيا سر اون موضوع مشكلى پيش اومده؟
پس صرفا يك بحث شخصى هست و به هيچ عنوان ارتباطى به اين سايت نداره
دوستان لطفا اگر انتقادى از سايت هست در اين تاپيك مطرح بشه نه انتقادات شخصى
ممنون :)
@};-
یک انتقاد کوچولو دارم اونم اینه که تایپک دانلود بازی هارو چرا حذف کردید حداقل یه تایپک معرفی بازی درست کنید تا دوستان مثل بنده بتونن بازی های روز رو تهیه کنن ( من خودم بشخصه اینترنتی ندارم که بخام دانلود کنم ولی وقتی تو سایت معرفی میشد از بازار تهیه می کردم حالا مجبورم چند روز یکبار به بازار سر بزنم .چون بازیهای بازار هم از سایتهای که شما اساتید معرفی می کنید دانلود می کنن.)
با کمال تشکر.
عزیز هر سایتی که بازی برای دانلود میزاره توضیحات اون بازی رو هم داده اینجا هم فقط لینک اون سایت ها رو میذاشت شما به راحتی میتونیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از سایت های p30day و downloadha هم بازی رو دانلود کنید و هم توضیحات مختص به اون بازی رو ببینید
آقا من خط به خط این قوانین مربوط به عکس رو خوندم یه چندتایی عکس آپ کردم که فرداش حذف شد !:(
نمیدونم این عکس چه موردی داشت ؟ ؟ ؟
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط hasanboog [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حدودا 11 روزی دیر سر زدید به تاپیک.
عناوینی که به کار بردید و محتوای پست شما با تاپیک بی ارتباط بود (پست شما به صورت فیزیکی پاک نشده و هنوز موجود. در صورت لزوم بررسی خواهد شد)
اما عناوینی که به کار بردید
دوست عزیز ما اینجا عزیزانی با القابی که به کار بردید نداریمنقل قول:
این چند تا هم برای عزیزان هک.ر و دزد گذاشتم با بقیه دوستاشون آشنا بشن
••راهکارها:
1-اگر سوتفاهم بوده و قصد شما توهین نبوده بفرمایید
2-عدم تناسب محتوی با عنوان تاپیک رو بپذیرید
با سلام
بنده به سایتتون در وب ایران 3 روز پیش رای دادم
اما امشب واقعا ناراحت شدم . این حریم این بنر رو اخه ببنید
امشب میخاستم این نوشته های جدید رو بزنم دیدم نمیشه
واقعا یه فکری بحالش بکنید
برای نوشتن پست و استفاده از ادیتور مشکل میسازه
برای زدن دکمه تشکر مشکل میسازه
کلا احریمش ناجوره دیگه
با فایرفاکس کارکن یه addon= Adblock براش بگیر وقتی صفحه رو لود کردی راست کلیک کن رو بنر بلوکش کن دیگه نمیاد:)):)):))نقل قول:
نوشته اصلی توسط omnia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله بنده مشکلم رو حل کردم ولی منظورم اینه برای همچین انجمنی به این حرفه ایی جالب نباشه ایننقل قول:
نظر مدیران چیه ؟
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط omnia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ورودتون رو تبریک میگیم
حق با شماست ولی طبق آمار، کاربران این فروم بیشتر از فهرست (آخرین ارسال ها) در صفحه ابتدایی و مرجع سایت استفاده میکنند تا قسمت پست های جدید
شما برای فایل PNG نمیتونید حریمی به غیر از یک چهارضلعی مشخص کنید
برای کدنویسی و ایجاد یک مثل کوچک که مشکل شما دوست عزیز هم حل یشه و با قسمت ترنسپرنت PNG مشکلی نداشته باشید راه زیاده.
وقتی از تبلت یا گوشی استفاده کنید این تداخل تپ و کلیک ها زیاد میشه برای کلید تشکر، طبیعتا بخاطر کم شدن فضای در دسترس
ولی اکثر کاربر ها با نمایشگر PC به سایت سر میزنند و روی یه مانیتور 19 یا بالاتر فضای در دسترس برای کاربر به قدر کافی هست که دایم بخاطر بنر مجبور به اسکرول نباشند وتداخل کلیک پیش نیاد
اما نظر شما متین، بهتر میبود در قسمت پایین و سمت چپ قرار میگرفت ضمن اینکه این بنر موقتی
ممنون از صبرتون و وقتی که برای ارسال انتقاد صرف کردید
@};-
نقل قول:
سلام دوست عزيز
بله قبول دارم يكم مزاحم هست، اين طرح مال خود وبنا هست و يا بايد سمت راست قرار بگيره يا سمت چپ، كه با توجه به گزينه هاى سمت چپ تصميم بر اين شد سمت راست قرار بگيره بهتر هست
بهرحال اين طرح بايد تا ١٥ بهمن اون بالا بمونه، و بابت مشكلاتى كه ممكنه برا دوستان ايجاد كنه معذرت ميخوام و از دوستان كه تحملش ميكنن ممنونم :)
@};-
با توجه به این که دوستان با هر ایمیل فقط یک بار میتونن رای بدن ، پس بعد از دادن رای میتونید با افزونه Ad Block اون رو بلاک کنید تا دیگه مزاحم نباشه.
با سپاس:)@};-
خیلی مچکرم از دوستان که اقدام کردن به پاک کردن پستها بنده، اخه مگه من چی گفتم چه حرفی بی ربطی زدم
>>> انصافا اگه توضیحات بنده بد بوده یا انتفال شدیدی کردم یا خدایی نکرده بی احترامی کردم به من بگید
>>>> صحبت اصلی من این بود که چرا مدیر ارشدی مثل اقا فرشاد، به فکرش موضوعی خطور میکنه میان موضوع تاپیک رو عوض میکنند.
>>>>> موضوع اصلی تاپیک از زمانی که ایجاد شد : بهترین رسانه پخش فایلهای صوتی بود ، بعد از چند تا پست که درباره موضوعی اصلی بود شروع شد به روند صحبت کردن فایلهای تصویری و رسانه پخش تصویری
>>>>>> مفاهیم صوت و تصویر باهم فرق میکنند ، میشه درباره هر کدوم یک کتاب 1000 صفحه ای نوشته که بشه شبیه کتاب Harry Potter،
>>>>>>> اگه قانون هست برای همه تاپیک ها هست نه این که یک نفر بیاد براساس علاقه ای خودش موضوع تاپیک رو عوض کنه،
>>>>>>>> بعد این بی احترامی به من یا سایر دوستان نیست که درباره موضوع پخش کننده ای صوتی صحبت کردیم، چرا صد در صد بی احترامی هست .هر وقت یک نفر حال کرد بیاد موضوع تاپیک رو عوض کنه. چه بسا همین مدیر نیز خودشون تو همون موضوع اقدام به پستها غیر مربوط براساس موضوع تاپیک کردن.
چه دنیایی عجیبی شده، همه می گویند حرف دلت رو بزن ، اما هر وقت حرف دلم را زدم ، دل همه را زدم.
سلام بهزاد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوبی داداش @};- چی شده امروز اینقدر عصبانی هستی :d
ببین داداش ، حرف شما درسته و منم تا حدودی با صحبتهای شما موافقم ، ولی به نظرم بهتر بود به جای دادن پست در اون تاپیک ( با لحن تند :d برداشت من ) با خود آقا فرشاد و یا یکی از مدیران سایت این مسئله رو مطرح میکردید تا سریعتر به جواب و نتیجه می رسیدید . پستهای شما و آقا فرشاد و آقا محمود هم به خاطر اینکه با موضوع تاپیک سنخیتی نداشت ، به نظرم پاک شدن .
امیدوارم که از دست من ناراحت نشی داداش . موفق و پیروز باشید . :-*
سلام آقا بهزاد عزیزنقل قول:
منفکر کنم بهتر بود بجای بحث کردن تو تاپیک مورد رو با مدیران ارشد و خود فرشاد جان بحث میکردید
مساله پیچیده ای هم نیست، فقط عنوان تاپیک کامل شده تا بحث فایل های تصویری هم آزاد باشه، والا موضوع قبلی تاپیک که حذف نشده، فقط جامع تر شده. اگر موضوع به کل تغییر میکرد جای بحث داشت
میشد تاپیک جداگانه ای برای فایل های تصویری ایجاد کرد یا ادغام کرد این دو مورد رو که نظر مدیر بخش هست این قضیه
ضمنا دوستان عزیز لطفا بجای مطرح کردن این موارد تو این تاپیک با مدیران ارشد صحبت کنن، چون معمولا با گفت و گوی دوستانه راحت حل میشن و اگر هم حل نشد بنده و علی جان در خدمتیم ;)
@};-
میخواستم خواهش کنم سرور سایتو عوض کنید خیلی داره اذیت میکه یه بار سایتو اینقدر کند می اره صد رحمت به دایال اپ یه موقع هایی هم معمولی
خیلی موقع ها صفحه مخصوصا اون قسمت تنظیمات اظافه مثل نقل قول گذاشتن عکس اینا خوب لود نمیشه شاید بعضی پستا منو مشاهده کردید چه بد شدند همش سر هم شدند
نه اتفاقا منم همین مشکل رو در ویرایش پست ها دارم.
یعنی نصف و نیمه لود میشه.
درحالی که با سایر قسمت ها مشکلی ندارم.
درضمن نمیدونم متوجه شده اید یا نه ولی سایت با نمک دون باز نمیشه.:-D
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زئوس عزیزنقل قول:
مشکل کندی لود سایت مربوط به پهنای باند اینترنت کشور هست. این مشکل چند روزه که پیش اومده و برخی از سایتها رو درگیر کرده.
البته برخی از ISPها هم در این مشکل دخیل هستند.
سرور سایت یکی از سرورهای خوب، به نام و پرسرعت هست و امیدوارم مشکل کندی به زودی رفع بشه.
@};-