سرعت باز شدن سایت برای من خیلی خوبه فقط بعضی مواقع Database Error میده
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت باز شدن سایت برای من خیلی خوبه فقط بعضی مواقع Database Error میده
خاهش میکنم این صفحه سمت راست بالا رای گیری را بردارید. با گوشی میام کلا نه میشه زوم کرد و نه چیزی دید.
عزیز dns رو عوض کن 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 رو set کن ببین مشکلت حل میشهنقل قول:
سلام@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمیدونم از چه پلتفرمی استفاده میکنید ولی روی گوشی اندرویدی کروم بریزید مشکلتون برطرف میشه
یا از tapatalk استفاده کنید
سلام. آندروید 4.2.2نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Chorme آخرین آپدیت.
جالبه که مشکل پا برجاست...
اندروید 4.4.2نقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کروم
جالبه مشکلی ندارم @};-
-----------------------------
هنوز میتونید از tapatalk استفاده کنید
خوب پس باید بتونیم حدقل با قند شکن مشکلو دور بزنیم دیشب نتونستم با قند شکن سرعت کافی بگیرم همینطورم قسمت ارسال پستناقص لود میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من مدتها پیش این مشکلو داشتم ظاهرا اینقد هاد شد که همه گیر شد :))
سلام@};-نقل قول:
من نمیدونم شما چه شهری هستید یا از چه ISP استفاده میکنید. اینطوری میشد مقایسه کرد با بقیه دوستانی که شرایط مشابه شمارو دارند
من تهران هستم ISP شاتل و مشکلی ندارم با سایت...
بله از Taptalk هم میشه استفاده کرد ، حتی میشه Requst Desktop site هم غیرفعال کرد ، اما همه خوبیش به نسخه دسکتاپ سایت هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باز هم جالبه نه ؟
نه دوست من جالب نیست @};-@};-نقل قول:
درسته. تمام خوبیش به قول شما استفاده از دسکتاپ هست نه taptalk و استفاده از کروم روی گجت ها. تا جایی که اطلاع دارم چند روز دیگه بنز حذف میشه.
دوستان به نظر من مشکل از آی اس پی هست.
چون من با اینترنت ایرانسل مشکلی ندارم.
آندروید 4.2.2 گوگل کروم 32.
حتی با تپاتک. هم مشکلی ندارم.
فقط مشکل من تو دسکتاپه.
ایرنسل اصفهاننقل قول:
این مشکل از اینترنت کشوره دارند اینترنت ملی نصب میکنند این مشکلات بروز پیدا میکنه :(
من بستگی داره یه روز قابل تحمله سرعت و لود شدن یه روزم سرعت پایینه قسمت پاسخ لود نمیشه (سرعت لحظه ای نت چک میکنم )جالبه با بعضی سایتا از جمله این سایت این مشکلو دارم
میشه بیشتر توضیح بدی تو تنظیمات شبکه مبتدی هستیمنقل قول:
عزیز dns رو عوض کن 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 رو set کن ببین مشکلت حل میشه
با سلام تواین قسمت مفصل توضیح داده شده:نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشی دوست خوبم:)@};-
سلام لطفا مدیرای محترم یه رسیدگی بکنن من نمی تونم پیام خصوصی بدم یعنی برام باز نیست حالا نمیدونم مشکل از کجاست برای فرستادن ادرس و کد پستی برای مسابقه عکاسی نیاز به ارسال پیام خصوصی بهمهدی عزیز (Mehdi_FXX) دارم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط gnbbaker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیقا نمیدونم چرا این مشکل رو دارید ولی من براتون پیغام خصوصی میفرستم و در اون میتونید جواب بدید
@};-
آقا مهدی قبل اینکه پست ها به 10 برسه نمیشه pm داد. ولی الان که 11 پست دارید میتونید راحت pm بدین. فکر کنم مشکل این باشه:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط gnbbaker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا من تازه عضو شدم توی سایت(قبلا فقط مطالب رو می خوندم ولی پست نمیدادم.)
خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم بخاطر کم سوادی خیلی چیزا هم هنوز یاد نگرفتم.
یه انتقادی داشتم که فقط در جهت بهتر شدن سایت خوبتون هست.
اکثر تست ها و بنچمارکایی که تو این سایت هست مربوط به 1 و 2 ساله پیشه.
اکثر برنامه هایی که واسه بنچمارک استفاده شده نسخه های قدیمی هست وشاید هیچکدوم با سیستمای جدید و ورژن های جدید برنامه های مختلف قابل استناد نباشن.
تا اینجا مشکلی نیست.این نشون میده قبلا اعضای سایت خیلی فعال تر بودن.
انتقاد من اینجاست که چرا وقتی مثلا یه برنامه مثله 3D MARK نسخه جدیدش میاد کسی تاپیک جدید نمیزنه؟به نظر من هر سال نیازه تاپیکا با ورژنای جدید برنامه ها بروز بشن.
کسایی که تازه سیستم میگیرن دوست دارن خیلی چیزا رو یاد بگیرن.لازمه ی این یاد گیری هم اینه که اول برنامه های مربوط به بنچمارک و اورکلاک و.... رو نصب کنن.
منتهی بهتره نسخه جدید رو نصب کنن.خیلی از لینکای قدیمی هم از کار افتادن واصن نسخه قدیمی برنامه ها شاید سخت تر پیدا بشه.
پیشنهادم اینه تاپیکای قدیمی رو بروز کنین تا انجمن هم کمی جون بگیره ما هم بتونیم از نطرات دوستان استفاده کنیم اینجوری مبتدی باقی نمونیم:d
عرض ادب
فرمایش شما کاملا صحیح است دوست عزیز و میبایست با به روز شدن نرم افزار ها تاپیک ها هم به روز بشن . البته برخی برنامه ها با این که قدیمی هستند همچنان پرکاربرد هستند .
در مورد ایجاد تاپیک های جدید همون طور که عرض کردم حق با شماست و نیاز به همکاری دوستانی هست که در این زمینه توانایی دارند . چنانچه شما با نرم افزاری از این دسته اشنایی دارید میتونید برای ایجاد تاپیک مربوط اقدام بفرمایید .
با احترام@};-
راستش من خودم به نسبت خیلی از دوستان اینجا خیلی مبتدی هستم.نقل قول:
حتی خیلی وقتا که وارد تاپیکای اورکلاک میشم با اینکه تا حدی تاپیک اموزش اصلاحات رو خوندم ولی باز دچار سردرگمی میشم.(از بس اصطلاحات زیاد وفنی وجود داره)
من پیشنهاد میکنم اگه یکی از مدیرا یا کاربرا که اطلاعاتش خوب هست ( خوش بختانه تو این سایت هم کم نداریم) بعضی تاپیکای مهم وجامع رو بروز کنه)خود همین کار باعث رونق فروم میشه.
من کاربر وقتی میبینم آخرین نسخه از یه برنامه کاربردی تو سایت هست نا خواسته دلم می خواد سیستم خودمو با دیگران مقایسه کنم و یه تستم از سیستمم بگیرم.
به نظر من همین که تاپیک بروز وجود داشته باشه کاربرا جذب میشن.
مثلا خود من تو قسمت رم اومدم یه بنچمارک از رمم بگیرم برنامه AIDA64 Extreme هم دانلود کردم.
ولی اصن منوی اون نسخه از برنامه که تو سایت بود شبیه این نسخه که من داشتم نبود(شاید کسی که با برنامه آشنا باشه شباهتشو درک کنه ولی منی که صفر کیلومترم تا یکی منو به منو و کامل و دقیق واسم توضیح نده هیچی از برنامه نمیفهمم.)
حتی موفق نشدم بفهمم چجوری میشه بنچمارک گرفت:|
یکی جلوی این آدم دیوانه روانی همین وحید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] کاربر این سایت رو بگیره
این درسته بیاد تو اون فروم دری وری بگه به من و بقیه بچه ها که چرا میام تو OCH نظر میذارم
خلاصه معلوم کن OCH مدیر داره یا نه
بار اولشم هم نیست ولی دیگه اینبار نتونستم تحمل کنم
عذر میخوام اگه تند صحبت کردم
خداحافظ OCH
...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
روح الله عزیز
شما با چه اطمینانی صحبت می کنید که اکانت فیک ساخته شده همان وحیدی هست که اینجا عضو هست؟
اطلاع دارید در همین انجمن چقدر اکانت فیک با نام وحید ساخته شده در این یکی دو ماه اخیر؟
عزیز من این ها همش صحنه سازی و تبلیغات منفی هست!
لطفا سطحی با موضوع برخورد نکنید @};-
داداش عزیزم این قضیه از روز برای من روشنترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما یه چند وقتی سرتون شلوغ بود در جریان بن شدنهای این آقا نبودید
عطا magitec در جریان هست که وحید خیلی وقته دشمنی میکنه
قضیه مال این چندوقت دعوای مدیریتی شماها هم نیست که فکر کنید یکسری حالا از قصد اکانت فیک ساختن
قضیه قدیمیتر از این حرفاست
تو فرومهای مختلف به همتون توهین کرده و بخصوص به فرشاد
و شما فکر میکنید یک سری بیکارن بیان اکانت فیک بسازن و به دوستان خودشون توهین کنن تا مثلا یه فروم دیگه خراب بشه
این عکسارو دیگه باید علنی کرد حال داشتید ببنید قشنگ پی به شخصیت وحیدخان میبرید
حالا خوبه عطا در جریان بوده
ببینید و قضاوت کنید:
IP هایی که باهاش حساب کاربری فیک VFSDF ثبت نام شده همه مشخصه برای کیه :)) حداقل برو بهش بگو وقتی ثبت نام میکنی IP رو عوض کن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
روح الله عزیزنقل قول:
این موضوع یک جنبه فردی دارد یک جنبه اجتماعی
به نظر شما اینکه یک شخص در یک انجمن ثالث (نه اون انجمنی که شما در ابتدا اعلام کردید) صحبتی کرده که شایسته نبوده حالا بنده به عنوان مدیر این انجمن باید جوابگو باشم؟ تصور می کنم شما هم قبول دارید که مسلما نه!
اینگونه مسائل و مشکلات شخصی بین کاربران خیلی پیش میاد ولی صحبت اصلی من سر این موضوع بوده که چه مدرکی برای اثبات موضوع اکانت فیکی که در ابتدا اعلام کردید وجود دارد؟
من اشاره کردم به تبلیغات منفی!
توی انتخابات هم زیاد رویت کردید که کاندیدا ها وقت و هزینه ی جانی و مالی صرف می کنند تا نشان دهند که کاندیدای دیگری حق آنها را ضایع کرده یا عمل نا شایستی انجام داده!
صحبت آخر، با یک اکانت فیک مجموعه اورکلاکینگ هیروز رو زیر سوال نبرید@};-
اینکه کاربری در دنیای مجازی تو هر فرومی فعالیت می کنه، دلیل نمیشه به سایت خاصی ارتباط داشته باشه، کاربر ازاده هر جا دوست داره بره و هر نوع فعالیتی انجام بده هیچ گونه ارتباطی به سایت OCH نداره.
جالبه بعضی از اقایون خودشون میان چندین حساب کاربری میسازن توهین می کنند و ناسزار میگن اگه نام ببریم که براشون زشت میشه بعد اسم خودشون رو گذاشتن مدیر ارشد و مدیر انجمن (نارنجی و سبز)
جالبه دقیقا عین همین حرف رو اون طرف هم به من گفتن..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در کل متاسفم اگر نظم تاپیک بهم خورد حداقل اگر به اسم خودم فقط توهین شده این کامنتها رو نمیذاشتم اما وقتی به کلمه مقدس "الله" توهین میشه دیگه نشد اینارو نگم
خداحافظ همگی
با سلام خدمت دوستان عزیزم @};-
من الان وارد سایت شدم و از رفتار زشت ایشون تعجب میکنم
اولا که دوست عزیز بنده شما رو نمیشناسم که بخوام مزاحم شما بشم
بعدشم دلیل نمیشه هرکسی تو هر ناکجا ابادی مزاحم شما میشه بیای تو سایت عزیز ما دیگران نشونه بگیری
خواهشا این رفتار بچه گانه رو کنار بزارید . هرجایی مشکل دارید تشریف ببرید همونجا مشکلتون حل بفرمایید فرافکنی نکنید .
بنده ضامن رفتار دیگران در سایتهای دیگه نیستم و به ما هیچ ارتباطی نداره چه کسی کجا به شما توهین کرده .
خواهشا جو سایتو متشنج نکنید .
متاسفانه شما هنوز حرف زدنتونو بلد نیستیدنقل قول:
بله och مدیر داره برای همین اون کاربر مزاحم معلوم الحال مسدود شد
خواهشا نظم تاپیک بهم نزنید
روح الله عزیزنقل قول:
حداقل من بشخصه از شما بعنوان کاربر فعال این انجمن! انتظار برخورد منطقی تری داشتم!!
هیچ آدمی هرچه قدر هم بی دین و بی اعتقاد به اسلام باشه نمیاد به کلمه الله توهین کنه! وقتی از راه های عادی به اهداف شون نمی رسن عقاید اشخاص رو هدف قرار می دن!
همین موردی که شما در پایان پست تون اعلام کردید: "خداحافظ همگی!" تابحال از سوی دوستان دیگری نیز اعلام شده بود و جالب هست بدونید وقتی با این دوستان تلفنی صحبت کردم بیان کردند که تحت فشار مدیران سایت دیگر بوده و مجبور به این کار شدند!! :)
@};-
درود
اینکه اولین پست را با انتقاد شروع میکنم بسیار عذرخواهی می کنم. بنده از اعضاء سایت hotoverclock بودم. بنده پس از کنارگذاشته شدن سایت بارها به نیت آنکه شاید دوباره سایت باز شده باشه به سایت سر زدم حال از این گله دارم که مدیران که ایمیل کاربران را داشتند حداقل به کاربران پیغامی داده میشد تا این سایت با عوامل قبلی بنا شده است . یا اینکه در صفحه hotoverclock که در حال حاضر هم باز میشد پیغامی بر بنا شدن سایت جدید می گذاشتید .
بنده تاپیک آغاز به کار سایت را مطالعه کردم ولی دلیلی مبنی بر بسته شدن سایت ندیدم . با عرض معذرت ولی این حق کاربران سایت بود و هست که بدونند چرا اون سایت بسته شد .
یک مطلب دیگه که شاید دوستان واسشون سوال بشه تاریخ عضویت بنده هست و عدم فعالیت . حال دلیلش را خودم هم به یاد ندارم . ولی به احتمال زیاد بنده احتیاج به مطلبی داشتم که در سایت بوده بنابراین عضو شده بودم و بخش های دیگر سایت نرفته بودم تا متوجه بشم این همان hotoverclock قبلی هست .
درنهایت خوشحالم که دوباره به جمع دوستان پیوستم.
با تشکر
عرض سلام و احترامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MyFreedom [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شاید کمی دیر، تبریک می گم عضویت تون و حضور شما در این انجمن رو :)
ما نیز بسیار مایل بودیم این مورد به طور گسترده ای اطلاع رسانی شود ولی متاسفانه این امر میسر نشد ...
در هر صورت از لطف شما ممنونم و تلاش می کنیم اندک دانش خود را در این فضای مجازی به اشتراک بگذاریم
با تشکر@};-
سلام ببخشید من میخواستم تو انجمن موسیقی پست بزارم و فعالیت کنم ولی هی ارور میده که دسترسی شما قطع شده!!!!!! دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrabm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه منظورتون تاپیک زدن هست این محدودیت برای کاربران جدید هست. فعلا تو تاپیک های موجود فعالیت کنید:)
اگه اشتباه نکنم این محدودیت حداکثر بعد از 10 پست و یک هفته برطرف خواهد شد.@};-
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrabm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمالا به همین دلیل هست که آقا حسین گفتن
اگر دوست دارید تاپیک جداگانه ای بزنید، می تونید اطلاعات رو برای بنده ارسال کنید تا براتون این کار رو انجام بدم..:)@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه قدر سخت گیرانه چه خبره مگه! من خودم میخوام پست بزنم بعد بدم شما بزنی به نظرت این توهین به شعور کاربرا محسوب نمیشه؟....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نخواستیم عزیز بنده میخواستم اطلاعات ناچیزمو به اشتراک بزارم که با این کارتون کلن بی خیالش شدم...سایتای معروف موسیقی انقدر گیر نیستن موفق باشین
دوست عزیزنقل قول:
عضویت تون رو تبریک می گم، محدودیتی که اشاره کردید صرفا بخاطر New User بودن شما بوده که در بسیاری از وب سایت ها و انجمن ها لحاظ شده و پس از مدتی که مدیران عزیز اشاره کردند رفع خواهد شد :)
اگر مشکل شما صرفا این مورد هست من محدودیت اکانت شمارو رفع می کنم@};-
سلام دیروز یه تاپیک در بخش بازی ایجاد کردم ولی هنوز تایید نشده !
بنده از اون عضوهای اولیه سایت هستم ولی این محدودیت برای منم وجود داره
اطلاع دقیق ندارم محدودیت از چه نظر است ( تعداد پست یا مدت زمان عضویت ) ولی این قانون حداقل برای اعضای قدیمی رفع بشه بهتره :)
پ ن : امروز صبح تاپیک تایید شد دستتون دردنکنه محمدجان
مجید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MASTER OC 7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محدودیتی برای کاربران سایت (زیر اسم شما نوشته شده) وجود نداره، مگر انجمن هایی که موضوعات جدید نیاز به تایید مدیران عزیز داشته باشه
که محمد جان زحمت تایید رو کشیدند
موفق باشید @};-
با عرض و ادب و احترام خدمت شما میدیریت سایت .
سایت جامع و خوبی دارید ، بهتون تبریک میگم .
من تازه در سایتتون عضو شدم و باید بگم در تاپیکی که زدم فقط آقای عرفان زحمت کشیدن به بنده کمک کردن و ممنونم ازشون . اما پاسخگویی کند هست و رسیدگی نمیکنند .
ممنون میشم رسیدگی کنید و مشکل ذکر شده رو برطرف کنید با تشکر از شما و لطفتون نسبت به بنده ،
با احترام حامد حسینی