تو ویندوز حتی از Drive D به Drive E هم کپی نمی کنه. فرمت درایو هام NTFS هست. به این که Fat32 باشه یا NTFS ربطی نداره.
چی کارش کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تو ویندوز حتی از Drive D به Drive E هم کپی نمی کنه. فرمت درایو هام NTFS هست. به این که Fat32 باشه یا NTFS ربطی نداره.
چی کارش کنم؟
منظورم تو لینوکس بود.(خودتون هم گفتید که تو پارتیشن های NTFS تونستید Rename کنید)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cliveoween [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ویندوز معلومه قبول نمیکنه. Fat32 این کاراکتر ها رو ساپورت نمیکنه. ظاهرا ویندوز هم بیسش رو گذاشته رو همون Fat32.
چاره چیه دادا؟ الان چیکار کنم. نه تو ویندوز میشه نه تو linux میشه ریختش رو فلش
عرفان جان ، Setizen کجایین ؟
تورو خدا به دادم برسین.
چی کارش کنم.
حکایت ما شده حکایت اون طرفی که گاو رو به دنبش رسونده. آقا آخرش تقریبا. همین یه تیکه رو هم حال بدین درستش کنم این لپ تاپ رو
خواهش می کنم
اون علامت ؟ رو فکر نکنم واقعا جزء اسم فایل باشه. چون هیچ جوری نمیشه تو fat32 باهاش کار کرد.
همون فرمت های احتمالی رو که امتحان کردید تک تک تو فلش امتحان کنید.
یه بار هم فرمت bin رو با حروف کوچک امتحان کنید ببینید چی میشه.
دوست عزیز چرا خودت رو شکنجه میدی ؟ با این روش نمیشه شما لپ تاپ رو باز کن IC رو در بیار بده به یکی برات پروگرام کنه هزینش هم 20 تومنه
ممنونم به خاطر این همه کمک b-)
سلام بر اساتید بزرگوار
آقا دوستم یه مادربرد گیگا داشته بایوسش رو که ابدیت میکنه دیگه هیچی بالا نمیاد بعدش میاد باتری ستاب رو در میاره از اون موقع دیگه هیچ نوشته ای بالا نمیاد و فقط موقع روشن کردن یه بوق میزنه و هیچی نوشته نمیاد حالا بنده خدا دست از همه کوتاهه میشه راهنمایی بفرماپید .
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط First.Last [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اولین بارشون هست بایوس آپدیت کردند؟ تصور می کنم احتمالا بایوس اشتباه آپدیت کردند یا موقع آپدیت بایوس مشکلی پیش اومده
باید گارانتی مراجعه کنید یا تعمیرکار چیپ بایوس رو براتون فلش کنه
مدل مادربورد چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط First.Last [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]