یه بار Fn+R و یه بار هم Fn+B
اشتباه لپی بود :d
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بار Fn+R و یه بار هم Fn+B
اشتباه لپی بود :d
دوست عزیز نام فایل رو باید در سیستم عامل لینوکس تغییر دهید تا اجازه گذاشتن علامت ? را بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cliveoween [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی دکمه ها رو گرفتید و لپ تاپ را روشن کردید صدای بوق را که شنیدید دکمه ها را رها کنید
عرفان جان یه خاهش دیگه داد
من لینوکس ندارم. میشه این فایل رو برات آپلود کنم برام تو لینوکس تغییر نامش بدی.
ممنونم
راستی چند تا سوال :
1. با فلش 8GB هم میشه این کارو انجام داد؟
2. یعنی لازم نیست حتما 1GB باشه؟
3. لپ تاپم جایی که کارت حافظه رو بخونه داره. Micro SD رو بزارم تو خشابش و بعد (جلوی لپ تاپ کار حافظه خوان داره) وصلش کنم به سیستم میشه؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این فایلش هست
همینو برام تو لینوکس اسمشو تغییر بده دادا :-*
با 32 گیگ هم که بزنی جواب میده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط cliveoween [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امکانش نیست ! فایل اسکن و ویروسی شناخته شده است ! شما چرا لینک رو از سایت Lenovo ندادید که خودتون آپلود کردید ؟ :-?نقل قول:
آخه گفتم شما دیگه زحمت اکسترکت کردنشو نکشین
فایل ویروسی نیست!!!!! من از تو خود سایت فایلشو دانلود و اکسترکت کردم. سیستم من که به عنوان ویروس نشناختش.
eset آنتیویروسم هست و دیروز آپگریدیش کردم دیتا بیس شو.
این سایت سازنده : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینوکس داری برام پسوندش رو برام عوض کنی؟
این عکس و اسم فایلی که باید عوض بشه
عرفان جان من یه DVD Linix Kali گیر آوردم و live آوردمش بالا
ژسوندش رو عوض کردم ولی وقتی تو همون لینوکس خواستم کپی بکنمش رو فلش پسوند فایل رو عوض می کنه. QIWG5.BI_ a به جای علامت ؟ میاد ـ (آندرلاین) میزاره
تو ویندوز هم موقعی که دراگ اند دروپ می کنم خطا میده یا copy paste که می کنم همین وضعه
برات عکسش رو می زارم. چی کارش کنم؟
من نمی دونستم باید عکس ها رو تو آپلود سنتر سایت بزارم. ببخشید