پس Total Video Converter چی:(؟
اونم بد نیست.
نمایش نسخه قابل چاپ
پس Total Video Converter چی:(؟
اونم بد نیست.
total video converter از هسته های stream کارت های amd استفاده نمی کنه ، فقط از هسته های cuda استفاده می کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تست دوم از Arcsoft Media Converter 8
مشخصات ویدئو های استفاده شده:
wmv=172MB 1:07:11
mpg=395 MB 0:39:48
MTS HD=197MB 0:01:13
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر و احترام@};-
بررسی نهایی Arcsoft Media Converter 8
در تست هایی که در پست های قبلی صورت گرفت این نرم افزار سرعت نسبتا مناسبی از خود به نمایش گذاشت.
Arcsoft Media Converter 8 توانست در اکثر تست ها به خوبی GPU را زیر لود ببرد اما این مقدار حداکثر از 40٪ لود تجاوز نکرد.
از لحاظ افت کیفیت کارایی مناسبی از خود نشان داد و میزان کیفیت ویدئو های اصلی تا مقدار خوبی بعد از کانورت به فرمت های مختلف حفظ شد.البته هنوز برای مقایسه زود است،باید به تست های نرم افزار های بعدی توجه کنیم تا در نهایت بهترین ها از زاویه های مختلف معرفی شوند.
اما این نرم افزاردر زمینه امکانات جانبی و پشتیبانی از فرمت های مختلف نسبت به سایر رقبا نسبتا ضعیف تر عمل کرده است.
با تشکر و احترام@};-
با تشکر از رضای عزیز بابت پیگیری و تست کانورترها به جهت یافتن بهترین و یا برترین نرم افزار کانورتر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اکثر کاربران کامپیوتر حتما کارشون به کانورتر و تبدیل فیلم و .... افتاده و چیزی که براشون مهم بوده و هست کیفیت فیلم خروجی و البته سرعت تبدیل نرم افزار هست.
لذا باید بدونیم در حال حاضر چه نرم افزارهایی در رنج بهترینها برای کانورت قرار میگیرن.
این مهم به جز با تست نرم افزارهای مختلف در بخش کانورترها میسر نخواهد شد.
امید دارم کاربران عزیز اگر تجربه ای در استفاده از نرم افزارهای Converter دارن حتما با ذکر مشخصات نرم افزار، با دوستانشون به اشتراک بذارن. @};-
درود
از نظر بنده حقیر هم بهترین نرم افزار Xilisoft HD Video Converter Ultimate هست .
مخصوصا چون من کارم تو مسائل فرا زمینیه برای انواع xxxxxxxxx مجبور مدام برای تست پچ فرمت فایل تصویری عوض کنم که واقعا این برنامه کمک زیادی میکنه از هر نظر عالیه
همچنین برای پخش HD برای همین موضوع بهترین استاندارد Codec در حال حاضر برای تصویر ArcSoft HD و برای صدا AC3 میباشد . البته بحث این مطلب مفصله که خارج از حوصله تاپیک هست با توجه به قوانین سایت به همین مقدار اکتفا کردم با تشکر@};-
پیشنهاد من نرم افزار TVC = TOTAL Video Convertor میباشد. نرم افزار بسیار خوبیست.
تست اول از Xilisoft Video Converter
در تست های این نرم افزار از دو ویدئو MTS HD و MPG مطابق تست های قبلی استفاده شد و ویدئو wmp Low quality به دلیل عدم سازگاری با این نرم افزار از تست ها حذف شد.
البته شاید به موضوع زیاد مرتبط نیست ولی همون طور که می بینید مثلا در تست MTS HD to AVI 576P H264 قابلیت GPGPU بسیار بهتر عمل کرده است.احتمالا قابلیت GPGPU زمانی که ویدئو با کیفیت تر به ویدوئی کم کیفیت تر کانورت می شود (البته منظورم کارت های AMD) بهتر عمل می کند.نظر شما دوستان در این مورد چیه؟
با تشکر و احترام@};-
دوستان یه مشکل:
امروز که داشتم تست ها رو انجام میدادم متوجه شدم که نرم افزار های Im too video converter و Xilisoft و iskysoft زمانی که GPU Accelerated فعال هست اصلا GPU زیر لود نمیره و طبق چیزی که GPU-z نشون میده لود GPU روی 0٪ هست و فرکانس ها هم اصلا افزایش پیدا نمی کنند اما با این وجود میزان CPU Usage کاهش پیدا می کنه و سرعت کانورت هم 2-3 برابر میشه نسبت به حالت GPU disable ولی GPU اصلا زیر لود نمیره!:(درحالی که با نرم افزار های arcsoft و power director چنین مشکلی نیست یعنی وقتی GPU Enable هست هنگام کانورت تا 30-40 ٪ زیر لود میره و فرکانس و ولتاژ کارت افزایش پیدا می کنند.
واقعا گیج شدم!واقعا مشکل از کجاست؟
دوستان اگه یکی از نرم افزار های Im too video converter یا Xilisoft یا iskysoft رو دارید اگه امکانش هست تست کنید ببینید برای شما هم GPU Usage همون 0٪ میمونه و در عین حال سرعت هم افزایش پیدا می کنه یا نه؟
با تشکر@};-
سلام آقا رضا عزیز .
بنده نرم افزار xilisoft رو سیستمم نصبه و الان تست کردم ، برای بنده gpu به صورت لحظه ایی ( در حد 2 یا 3 ثانیه ) تا 3% زیر لود میره و در میاد و دوباره میشه همون 0% ، در حالی که کیفیت فایل خروجی و سرعت و حتی حجم فایل خروجی هنگامی که gpu روشن هست خیلی بهتره نسبت به هنگامی که تبدیل فقط با سی پی یو انجام میشه .
عکس اول زمانی که gpu خاموشه و تبدیل فقط به کمک سی پی یو انجام میشه .
عکس دوم زمانی که gpu روشنه و تبدیل به کمک جی پی یو انجام میشه .
بنده یه فایل 60 مگابایت رو به فرمت HD MKV Video تبدیل کردم که در عکس ها حجم فایل بعد از تبدیل با جی پی یو و بدون جی پی یو معلومه ، و همینطور زمان .