اقا عرفان درست نشد احتمالا باید ببریم گارانتی تعویض کنه،آپدیت کردم بازم همون مشکل بود،به هر حال ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا عرفان درست نشد احتمالا باید ببریم گارانتی تعویض کنه،آپدیت کردم بازم همون مشکل بود،به هر حال ممنون
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط َAbolClock [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امکان اینکه لب تاب رو با یک مودم دیگه تست کنید هست ؟ با گوشی هم میتونید هات اسپات پخش کنید و تست کنید!
اگر وصل شد شما یکبار اسم وایرلس مودم را تغییر بدید و سپس با سیستم wap2/ auto ست کنید یا موقتا پسورد نذارید
نتیجه را اعلام بفرمایید
دوست عزیز فک کنم مشکل از وایرلس لب تاب باشه،چون با دستگاه های دیگه به راحتی وصل میشه
درایور کارت شبکه بیسیم لپ تاپ رو آپدیت کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط َAbolClock [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام خدمت همه دوستان.
نمیدونم سوالم رو جای درستی مطرح میکنم یا نه ؟
من یدونه لپ تاپ دارم که با مودم داخلی وایرلس بصورت وای فای وصل میشم به مودم و اینترنت.
الان یدونه هارد وایرلس وایفای هم دارم.
همزمان میتونم به هر 2 تاش وصل شم ؟
ممنونم
دوست عزیز شما باید هارد رو با کابل شبکه RJ46 به سویچ مودم متصل کنید. اگه هارد قابلیت اتصال به شبکه بیسیم رو داره هارد رو از طریق شبکه بیسیم به مودم متصل کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.............................
سلام دوستان خسته نباشید.
امیدوارم همیشه پیروز و موفق باشید.
پوزش بابت سوال نا بجا در تاپیک مربوطه ولی چاره ای نیست مثل اینکه کاربرهایی با رنک ما امکان ایجاد تاپیک رو ندارند برای همین مجبور شدم در این قسمت بپرسم.
سوال بنده در رابطه با شبکه هست. ممنون میشم اهل فن ها کمک کنند.
بنده دوتا سیستم رو به هم از طریق کابل لن شبکه کردم.
در شبکه اگر تنظیمات IP را انجام ندهیم به صورت AUTOMATIC از طریق تکنولوژیه APIPA آیپی دهی می شوند درسته ؟ اما وقتی آیپی دهی میشن شبکه نمیشن. به این صورت که اروری مبنی بر اینکه آیپی های داده شده درون شبکه وجود دارد. (در صورتی که نیست). اگه این مشکل APIPA است پس چطور از این تکنولوژی استفاده می کنند؟
بعد از اینکه بنده به صورت دستی آیپی دهی میکنم و شبکه برقرار میشه چطور باید اینترنت هر دو سیستم که به هم شبکه شدن رو برقرار کنم ؟ (کابل لن)
معمولا از Deafult Gatway استفاده می کنند اما بنده نمی دونم چطور؟
ممنون بابت راهنمایی ها و پوزش مجدد برای سوال نا به جا
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستم APIPA به صورت پیش فرض از رنج 169.254.0.0 شروع میشود. با APIPA شبکه برقرار میشه اما خیلی ناپایدار هست چون پکت ها به صورت برادکست در دو سیستم عمل میکنند. در شبکه باید برادکست از یک سمت اجرا شود.
شما اگه میخواهید اینترنت داشته باشید باید مودم هم تو شبکه باشه که از طریق سویچ میتوانید این کار را انجام دهید و در قسمت Default Gateway باید IP مودم را وارد کنید تا اینترنت داشته باشید
در ضمنIP همه سیستم ها باید در یک رنج باشد
سیستم یک: 192.168.1.2
سیستم دوم: 192.168.1.3
مودم: 192.168.1.1
درود ممنون بابت جواب ولی متاسفانه بنده کمی گیج شدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببینید بزارید براتون باز کنم.
وسایل من :
1. لپتاپ
2. کامپیوتر شخصی
3. مودم ADSL - ZyXEL
4. 2تا کابل LAN
============
اول سوالم درباره APIPA : الان فرضا من یکی از کابل لن ها رو (یک سر به سیستم شخصی و یک سر به لپتاپ) به سیستم ها متصل میکنم ولی آیپی نمیدم. اینجا باید APIPA به صورت اتومات آیپی دهی بده درسته ؟ اگه آیپی دهی درست باشه شبکه برقرار میشه درسته ؟ ولی وقتی از این روش استفاده میکنم به ناپایداری نمی کشه همون اول ارور می ده که آیپی ها درون شبکه هستند.
سوالم درباره اینترنت شبکه : خب من میام (کابل LAN 1) یک سر کابل رو به کامپیوتر شخصی و سر دیگه را به مودمم متصل میکنم. حال میرم سراغ کابل LAN 2 . یک سر کابل لن دو را به لپتاپ و دیگر را به مودم متصل میکنم. تا اینجا همه چی درسته.
حال میرم سراغ آیپی دهی :
سیستم شخصی :
192.168.0.1
255.255.2550.0
لپتاپ :
192.168.0.2
255.255.255.0
الان این دو سیستم از طریق مودم به هم شبکه شدن و میشه فایل به اشتراک گذاشت. حالا چطور باید اینترنت بدم به هر دو سیستم؟ یعنی علاوه بر اینکه به هم شبکه هستد اینترنت هم داشته باشند.
آیپی مودمم : cmd>ipconfig>ipv4 : 192.168.198.1
ممنون