سلام دوست عزیزنقل قول:
به مسیر زیر بروید:
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
سپس روی Choose homegroup and sharing options کلیک کنید
دکمه Create a homegroup را بزنید روی Next کلیک کنید پسور برای شما ساخته میشه :)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیزنقل قول:
به مسیر زیر بروید:
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
سپس روی Choose homegroup and sharing options کلیک کنید
دکمه Create a homegroup را بزنید روی Next کلیک کنید پسور برای شما ساخته میشه :)
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من اینکارو کردم و یک پسورد ساخت بعد پسوردشو عوض کردم.
زمانی که میخوام به کامپیوتر وصل بشم ازم یوزرنیم و پسورد میخواد. یوزرنیم رو اسم کامپیوتر میزنم و پسورد رو همونی که تو homegroup تغییر دادم میزنم ولی وصل نمیشه.
چرا ؟
سوال دیگه ای که داشتم اینه که فرق شبکه ی HomeGroup با WorkGroup چیه ؟
ممنون
برای مثال موقع نصب من اسم کامپیوتر را میزارم PC10 که خودش مینویسه PC10-PCنقل قول:
پس یوزر را به این شکل باید بنویسید PC10-PC\PC10
شبکه workgroup و homegroup فرقش تو اشتراک فولدر Public هست
بخوایم تو شبکه فقط یک یوزر خاص به فلدرهای شیر شده دسترسی داشته باشه باید چیکار کنیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من از قسمت Security میرم و وقتی Find User رو میزنم یوزر اون یکی سیستم رو پیدا نمیکنه.
دوست عزیز چنین چیزی فقط در شبکه دامین امکان پذیر هست و باید برید سمت ویندوز سرور و Active Directoryنقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شرمنده که انقدر سوالاتم مبتدی هست :-S و ممنون از اینکه پاسخ میدید:x@};-نقل قول:
اگر بخوام از قابلیت remote desktop در شبکه استفاده کنم به چه صورت هست ؟ یعنی بجوای رفتن به : MyComputer-Network-PC1
از طریق ریموت دسکتاپ به سیستم توی شبکه وصل بشم.
ویندوز هر دو سیستم سون هست.
ممنون
روی my computer کلیک راست کنید سپس Properties بعد advanced system settings بعد تب remote بعد تیک گزینه سوم را بزنید و OK کنیدنقل قول:
حالا در کامپیوترهای دیگر از منوی استارت کلمه remote desktop connection را سرچ کنید و IP کامپیوتر مورد نظر را بزنید
سلام و خسته نباشید.
میخواستم در رابطه با این موارد در Cisco Packet Tracer و نحوه ی کارشون و کلا چین آشنا بشم :
Multilayer Switch , Peer , Cloud-PT , Cloud-PT-Empty
اگر مقاله ای در این باره دارید ممنون میشم قرار بدید.
سوال دیگه ای که داشتم اینه که چطوری این دو روتر رو مثل سناریوی زیر به هم متصل کنم ؟
متاسفانه نتونستم تو آپلود سنتر آپلود کنم :
General Notice
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزنقل قول:
MultiLayer: سویچ های چند لایه که روی لایه های 2 و 3 کار میکنند
Dial Peer: برای اتصال به کانفیگ روتر از طریق خط تلفن میباشد. یعنی شما اگر با دیال آپ با روتر تماس گرفتید هزینه برای تلفن شرکتی که روتر در آن هست در نظر گرفته میشه
Cloud: در پکت تریسر برای شبیه سازی اتصال اینترنت استفاده میشه
والا دوست عزیر برای ارتباط دو روتر در پست های قبلی چندین بار توضیح داده شده !
ممنون آقا عرفاننقل قول:
از اینکه چند بار یک سوال رو میپرسم متاسفم ولی اصلا در این رابطه که شما توضیح دادید متوجه نشدم. چند بار هم گفتم که چطور روترها رو این طور کانفیگ میکنند.
بازم شرمنده:(