دوست گلم شما فرکانس رم و آوردی پایین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزینه های مصرف انرژی رو خاموش کردی؟
20 واحد افزایش نیازی به ولتاژ نداره مشکل شما جای دیگست
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست گلم شما فرکانس رم و آوردی پایین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزینه های مصرف انرژی رو خاموش کردی؟
20 واحد افزایش نیازی به ولتاژ نداره مشکل شما جای دیگست
فر کانس رم اوردم پایین ولی مصرف نی دونم
دوست عزيز اين مقاله رو بخونيد بعد اگه بازم مشکل داشتيد در خدمتم.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] @};-
سلام
دوستان من سی پی یوم q6600هستش فرکانسش۲.۴هست اما رو۱.۶کار میکنه تو سیستم.چرا؟
Sent from my IOCEAN X7 using Tapatalk 2
یه عکس از محیط بایوس یا نرم افزار Cpuz مثل بقیه دوستان قرار بدید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidhat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل مادربرد رو هم ذکر نکردید.
تو لود هم رو 1.6 کار میکنه؟
این حالت صرفه جویی در مصرف انرژی باید باشه. وقتی سیستم بیکار هست فرکانس میاد پایین چون نیازی نیست.:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidhat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واسه این که مطمئن بشید، CPU-Z رو روی تب CPU باز کنید و با یه نرم افزار، CPU رو ببرید روی لود 100 درصد تست کنید ببینید فرکانس میره بالا یا نه;)
بفرمایید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاور هم مهمه؟ باید بگم؟
کارت گرافیکم AMD RADEON 5400 هست ایا با اوکلاک cpu سرعت اجرای بازی بهتر میشه ؟
خیر دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAMAN-JOON [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت گرافیک شما برای بازی های امروزی بیش از حد ضعیفه و با اورکلاک پردازنده مشکلی حل نمی شود.
دوستان من برای اولین بار به سراغ اورکلاک رفتم چون با کارت گرافیک جدید اون نتایجی که تو بنچمارک ها دیدم رو بهش نمی رسیدم ( امتیاز firestrike) و بعد از اورکلاک با اینکه سیستم کاملا استیبل بود امتیازم کم شد و چون فک می کردم سی پی یو bottleneck شده خیلی تعجب کردم و این بار فرکانس سی پی یو را با fsb پائین آوردم و بجای 8X333 که دیفالت خود سی پی یوم هست روس 2.6 این دفعه روی 8X300 تنظیم کردم و در کمال تعجب دیدم که امتیاز فایراسترایکم از 5000 به 7500 رسید ( gpu benchmark) و physic score هم تغیری نکرد... در بازی ها هم فریم خیلی خیلی بالاتری میگیرم
حالا یه سوال؟ آیا امکان داره من از پاور کم بیارم با توجه به قدیمی بودن و دوبار تعمیر شدن پاور؟ چون وقتی که فرکانس کمتری سی پی یو مصرف میکنه پاور بیشتری به gpu میرسه و یبشتر فریم میده؟ اگر نه که مشکل از کجا میتونه باشه؟ .. اینم مشخصات سیستم
CPU Intel Q9400
Graphic R9 270X
8 Gb Ram 1066
mother gigabyte ep45-ud3p
power green 530W
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط doncorleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
240 وات مصرف کارت گرافیک شما هست و پردازنده هم 95 وات فکر نمیکنم از پاور باشه. بحث گلوگاه پردازنده پیش میاد اینجا پردازنده شما برای این کارت گرافیک یک گلوگاه شده.