سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دمای 80 برای پردازنده خیلی زیاده عزیز اندکی بالاتر بره کلا" سیستم هنگ یا ریست میشه ;) در درجه اول به فکر پایین آوردن دما باشید @};-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دمای 80 برای پردازنده خیلی زیاده عزیز اندکی بالاتر بره کلا" سیستم هنگ یا ریست میشه ;) در درجه اول به فکر پایین آوردن دما باشید @};-
دوستان عزیز cpu throttling در برنامه AIDA64 Extreme چی هست ودرصد بالاش مشکل ایجاد نمی کنه تا چه مقدار برای پردازنده که صحبتش را کردم مجاز هست
سلام .میخواستم بدونم این سی پی یو قدرت اورکلاک داره ؟ تا جه حد ؟ ارزششو داره ؟ کسی تا حالا این مدل رو اور کلاک کرده ؟؟
خسته نباشید
این از سی پی یو ی من
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم مادربرد
ممنون میشم اگه یکم سریعتر راهنماییم کنید
مرسی
سلام دوست عزیز، بله ارزششو داره و میتونید این کارو انجام بدین. مادربرد شما چندان مناسب اورکلاک نیست ولی در صورتی که همه چیز روبه راه باشه، برای کاربرد 7/24 احتمالا میتونید روی 3.5GHz یا 3.6GHz به صورت پایدار ست کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAMAN-JOON [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قبل از هر چیز دمای فعلی پردازنده رو هم در حالت طبیعی و هم در حالت حداکثر فشارکاری رو توسط نرم افزار core temp بگیرید و در اینجا قرار بدید@};-
سلام
در مورداورکلاک E6550 روی مادربورد گیگا P31 هم راهنمایی کنید.
بیشتر از 442 ویندوز بالا نمیاد.
بیشتر از 450 سیستم بوت نمیشه
و پس از بوت سیستم به 2.33 برمیگرده
سلام دوست من، قبل ار هر چیز شما ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که دمای قطعات نرمال باشن. دمای زیاد یک عامل بازدارنده است که نمیذاره کار به خوبی پیش بره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط persianhb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا کولینگ سیستمتون و دمای cpu رو در حالات مختلف ارائه بدین.
شما باید در فرکانس های بالاتر Vcore بدین که همین باعث بالاتر رفتن دما و آسیب به cpu و مدار تغذیه ی مادربرد میشه.
ضمن اینکه برای مشاهده ی فرکانس، از این پس از نرم افزار cpu-z استفاده کنید.
@};-
[QUOTE=iSteve;42425]سلام دوست من، قبل ار هر چیز شما ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که دمای قطعات نرمال باشن. دمای زیاد یک عامل بازدارنده است که نمیذاره کار به خوبی پیش بره.
لطفا کولینگ سیستمتون و دمای cpu رو در حالات مختلف ارائه بدین.
شما باید در فرکانس های بالاتر Vcore بدین که همین باعث بالاتر رفتن دما و آسیب به cpu و مدار تغذیه ی مادربرد میشه.
ضمن اینکه برای مشاهده ی فرکانس، از این پس از نرم افزار cpu-z استفاده کنید.
سلام .میخواستم بدونم سیستمم و این سی پی یو تا چه حد قدرت اورکلاک داره ؟ ارزششو داره ؟ کسی تا حالا با این cpu رو روی این ماردربور اور کلاک کرده ؟؟
خسته نباشید
این مادربرد
اینم از سی پی یو ی من
رم
مشخصات رم
دما
آیا در صورت اورکلاک به پاور هم فشار میاد ؟
ممنون میشم اگه یکم سریعتر راهنماییم کنید
@};-با تشکر از مدیر بخش:x
پاور شما چیه؟ بله پاور این وسط نقش اساسی داره و اگه کیفیتش خوب نباشه و یا مشکل داشته باشه و نویز بده میتونه زیر over خیلی راحت به قطعات آسیب بزنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط persianhb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله برای cpuی شما کاملا ارزششو داره و در صورت بالا بردن فرکانس(در صورتی که به طور کاملا ایمن و پایدار ست بشه) شاهد افزایش کارایی خوبی خواهید بود. اما این وسط مادربرد شما یه محدودیت ایجاد میکنه و نباید ولتاژهای بالایی اعمال کنید چون مدار تغذیه ی قدرتمندی نداره و آسیب میبینه.
دمای cpuی شما همواره نباید تحت هیچ شرایطی از70درجه (یا نهایتا 75درجه در مواردی) فراتر بره تا بتونید با خیال راحت به صورت همیشگی(7/24) ازش استفاده کنید.
@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نحوه اورکلاک سیستم منو میشه توضیح بدید ؟
بادرود به شما دوستان
ما این برد و مادر برد را داریم خواستیم یه اوری کنیم ضریب کل را افزایش دادیم تا 220 که سیتم بوت نشد ولتاژ به cpu هم دادیم زیاد ولتاژ می خواد حالا باد چه کرد می شه فشار اورد اینماز برد وcpu
[[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی برد وقتی روکیس خودشبود تغذیش 8پین بود ولی یه 4 پین بهش وصل بود که من یه 8 پین بهش وصل کردم