اگه مادربرد درست وصل شده احتمالا از همون مدار تعذیه بردت هست سلفی خازنی چیزی مشکل پیدا کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه مادربرد درست وصل شده احتمالا از همون مدار تعذیه بردت هست سلفی خازنی چیزی مشکل پیدا کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
خازنا رو نگا کردم مشکلی نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راه حل چیه؟از کجا باید فهمید کدوم خازن مشکل داره؟
از ظاهرشون معمولانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خازن ها و همین سیاه مکعبی (روشون نوشته R) ها رو چک کن جاس سوختگی ترکیدگی باد کردگی ندارن پایه هاشون که به برد وصل میشن لق و ... نیستن.
البته ممکنه از مافست هاش باشه!
مادربرد رو اگه میشه بیرون کیس تست کنید یا درش بیارید دوباره با دقت وصلش کنید
اگر هم گارانتی داره بفرستید گارانتی.
مادربردو در آوردم خازن ها و اون نوشته های R رو چک کردم ظاهرا مشکلی نداشت.از شانس من گارانتیش چند ماهه تموم شده.به نظرتون چی کار کنم.این طرفای ما تعمیر کار مادربرد نمیشناسم:(نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تعمیرشون اصولا فقط عیب یابیه بقیه اش یه لحیم کاری سادس مگر اینکه مافست هاش از این جدیدا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه عکس بزار از مدار تغذیه مادربرد ببینم چیزی حالیم میشه یا نه :دی
اگه خازن هاش الکترولیت باشه احتمال تحلیل رفتن و کاهش ظرفیت وجود داره بدون باد کردن یا ترکیدن
اصولا خازن الکترولیت بالاش باد میکنه ، بعد از ترکیدن بالاش کف سفید ( زرد یا سیاه) میکنه، واسه خازن جامد یه چیز پنبه مانند با رنگ زرد ازش بیرون میاد، مافست ها هم از پشت لحیم پایه هاشون سیاه میشه و صدای سییییی میده ، سلف هم وزوز میکنه.
مادربردت این آخرا صدا نمیداد وقتی بهش برق وصل میکنی صدا نمیده؟
مادربورد من جدیدا وزوز مییکنه!
ممکنه مشکل از پاور باشه؟ از کجا بفهمم؟
ممنون بابت توضیحاتتنقل قول:
خیلی عجیبه نه صدایی میداد نه سوختگی و باد کردن خازن.مادربردم همین مادربرد امضام هست p8p67 عکسش هم بخوایین میزارم
عکسا پیوست شد
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مادربردتون یا پاورتون؟
این مشکل خاصی نیستش مخصوصا اگر پاورتون باشه که به احتمال زیاد همون پاوره!
ولی اگه مادربردتونه شاید مشکلی نباشه ولی نمیشه %100 گفت مشکلی نیست.
صدای وزوز معمولا از سلف معمولی هستش و SMD هاشون صدا نمیدن (شنیده نمیشه) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توی مادربردهای جدید معمولا SMD استفاده میشه
الان بوردو یه بار دیگه خواستم روشن کنم اینبار cpu رو در آوردم فیش 8 پین هم کنده بود با این حال اصن پاور روشن نشد.طبیعیه؟نقل قول:
بعدش که دیدم پاور روشن نمیشه فیش 8 پینو وصل کردم گوشمو بردم نزدیک بورد روشن کردم یه صدای ویز یه لحظه میاد بعد قطع میشه