نقل قول:
نوشته اصلی توسط trustfull7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیزبا پاور قوی تر تست کن وبرق ورودی پاورهم مستقیم از پریز بگیر ویا واز پریز دیگری امتحان کن
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط trustfull7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیزبا پاور قوی تر تست کن وبرق ورودی پاورهم مستقیم از پریز بگیر ویا واز پریز دیگری امتحان کن
دوستان چگونه می شه پاور را روشن کرد بدون اینکه به مادر برد وصل شده باشه
کافیه روی کانکتور 24 پین ، سیم سبز رو به یکی از سیاه ها وصل بکنی. بعد پاور روشن میشه
کیستون چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر حوصلش رو دارید میشه نمونش رو خیلی تمیز درست کرد
@};-
سلام پویان جاننقل قول:
کیسم Green X4 Hexagon هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای این کیس یه مقدار سخت هستش و میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کیس خودم هاف ایکس هستش؛من به جای کاور روی پاور یه نمونه با پلکسی ولی بزرگتر درست کردم که دیگه کامل اون قسمت رو میپوشونه
روی کیس ایکس 9 هم به راحتی این طرح پیاده میشه
@};-
سلام دوستان چطور میشه فهمید پاور ضعیف شده و دیگه قدرت کافی برای یه سیستم رو نداره؟
علائمش چیه؟؟
تست OCCT از پارو بگیر ، متوجه میشی عزیزم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بیشترین علائمش درست تغذیه نکردن مادربورد کارت گرافیک و CPU هست که در تست OCCT مشخص میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاور تستر هست. ولی راه بهترش اینه که زیر لود ولتاژ های پاور رو اندازه بگیری و اگر خیلی افت داشته باشن مشخصه که مشکل داره. معمولا بعد از چند سال حد اقل نیاز به تعویض خازن های پاور هست
سلام دوستان من یه لپتاپ asus n55sl دارم وقتی خاموش میکنم قسمت یو اس بی خورش کار میکنه یعنی کولپد روشن میمونه باید چیکار کنم؟؟؟؟