دستور chkdsk /r رو در CMD در حالت windows repair وارد کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Se7en [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دستور chkdsk /r رو در CMD در حالت windows repair وارد کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Se7en [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببخشید میپرسم این دستور چکار میکنه واینکه من چطوری به این قسمت که شما گفتین وارد بشم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین.
با استفاده ار دیسک ویندوز و بوت آن می تونید وارد بخش تعمیر و بازیابی شوید .با تشکر
سلام دوستان
مشکل فریز شدن صفحه از چیه؟
از دیروز تا حالا چند بار صفحه نمایش فریز میشه نه موس کار میکنه نه کیبرد چراغ هارد دیسک هم خاموش میشه!
این مشکل دقیقا از کجاس و اینکه من باید کجا پست میزدم؟
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اولین ایده اینه که هارد یه سکتور غیر استیبل داره
هاردتون رو چک کنید. از چک دیسک ویندوز هم استفاده کنید همچنین چک دیسک قبل از بوت Partition Wizard
بعد اقدام کنید به یکپارچه سازی محتویات هارد با نرم افزار Perfect Disk
این مشکل بیشتر اوایل بوت ویندوز پیدا میشه
•• مشکل دیگه میتونه کارت گرافیک باشه، به تنظیمات بایوس مادربورد مراجعه کنید اگر بوت نا متعادلی داشته باشید به محض ورود پیغامش میاد روی صفحه شما @};-
میتونید یکبار امتحان کنید و PCI-E فرکانسش رو از روی auto بردارید و روی حداقل بذارید، ببینید مشکل رفع میشه یا نه
دفعه قبلی کلا هارد از مدار خارج شد ویندوز نمیومد بالا تا ساتا شو عوض کردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پارتیشن پرایمری بهتره یا لوجیکال؟
پارتیشن ویندوز حتما باید پرایمری باشه:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من 3~4 روز پیش این مشکل رو داشتم، کارایی بود که کردم و رفع شد عرض کردمنقل قول:
شاید مشکل همون کابل بود، شاید مشکل کنترلر sata شاید هارد باشه یا بدافزار یا هر چیز دیگه ای یا درایور کارت گرافیک
دونه دونه باید چک کنید
دوستان بعد از مشکلات بالا الان سرعت هارد دیسکم خیلی کم شده، ssd هم ندارم بدبختی
اصلا تو مولتی تسکینگ (حتی 3 برنامه سبک) هارد دیسک میره رو 100%
مشکل حاد ه؟ چه کار کنم؟
سلام، یه شات از تب Health برنامه HD Tunes بذار لطفا @};-نقل قول: