با سلام.
بنده هاردم رو بطور کامل با نرم افزار low level format tool فرمت کرده و به حالت کلرخانه برگردوندم.
خواستم پارتیشن بندیش کنم اما بازم خود به خود حدود 600 گیگش تبدیل به logical شد! تلاشمو کردم پرایمریش کنم اما نشد.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
بنده هاردم رو بطور کامل با نرم افزار low level format tool فرمت کرده و به حالت کلرخانه برگردوندم.
خواستم پارتیشن بندیش کنم اما بازم خود به خود حدود 600 گیگش تبدیل به logical شد! تلاشمو کردم پرایمریش کنم اما نشد.
با چی اقدام به پارتیشن بندی کردید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چند پارتیشن پرایمری قبل از این 600 گیگ ایجاد کردید؟
هم با خود ویندوز اقدام کردم و هم با نرم افزار بوت Acronicنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چهار بارتیشن برایمری
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG] [IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
با سلام با این وضعیت این هارد نترکه تو کیس
به غیر از گرفتن پشتیبانی ومنتطر ماندن تا ترکیدن هارد کار دیگه هم می شه کرد تا هارد به کار خود ادامه بده
بعضی از ارورها با فرمت کردن کل هارد و دوباره پارتیشن بندی کردن حل میشه . @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه پارتیشن تیبل mbr باشه فقط 4 پارتیشن پرایمری میتونید داشته باشید یا 3 پارتیشن پرایمری و یک پارتیشن extended .نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای داشتن بیشتر از 4 پارتیشن پرایمری باید پارتیشن تیبلتون GPT باشه:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله خوشبختانه متوجه این قضیه شدم و درستش کردم اما برخی از نرم افزار ها از این فرمت پشتیبانی نمی کنند.
می شود یه توضیحی در باره تفاوت این فرمت ها بدید؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
سلام؛
دوستان این سیستم من بعضی وقتا می ره تو کما!
یعنی جوری میشه که به هیچ درخواستی واکنش نشون نمیده!
وضعیت رم و cpu عادی هست و فقط هارد هست که 100 مشغوله!
آنتی ویروس هم دارم و آپدیت شده هست و فکر نمی کنم از ویروس باشه....(گرچه شایدم باشه:d)
به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه؟ تشکر؛
یک شات از تب health ه HD Tune قرار بده.