دوستان بنده یک عدد ssd s511 60gb دیگه خریدم میخوام رید0 کنم. شنیدم فریمورها هم باید یکی باشه . درسته یا نه؟ اولی 5.0.7a , ودومی 5.0.2a هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان بنده یک عدد ssd s511 60gb دیگه خریدم میخوام رید0 کنم. شنیدم فریمورها هم باید یکی باشه . درسته یا نه؟ اولی 5.0.7a , ودومی 5.0.2a هست.
بله یکی باشه بهتره.
سلام میکائیل جان
عزیز ssd های شما برای RAID 0 بهتره با حجم همسان و کنترلر مشترک باشند تا از پایداری و نهایت سرعت بهره ببرید.
سریعترین و کاربردی ترین شکل raid، مدل raid0 هستش که کافیه در بایوس کنترلر رو بر روی raid قرار بدید و در صف بندی هاردها، ssd ها رو در raid شرکت بدید. در پایین صفحه تاپیک شما یک تاپیک مخصوص ایجاد RAID وجود داره (آموزش ساخت RAID 0 ...).
فقط نکته ای که هست، ترجیها" فقط در مادربرد های چیپست 6 و 7 اینتل ssd رو raid کنید تا احتمال کاهش عمر ssd کمتر باشه، چون در صف بندی raid، اغلب دستور trim کار نمیکنه. یادتون هم نره حتما" نرمافزار Intel Rapid Storage یا IRST رو نصب و از طریق ویندوز آپدیت به روز رسانی کنید.
سلام دوستان:)
خواهش میکنم کمک کنید فوریه.دارم دیوونه میشم:((
امروز یه هارد دو ترا سیگیت گرفتم.
کیسم هاف ایکس هست.
اول نصبش کردم تو اون براکت های جلو کیس.
ویندوز اومد بالا اول یه بلو اسکرین خوشکل داد بعد ری استارت کردم رفتم تو سیف مود دیدم نوشت سخت افزار شما با موفقیت نصب شد.حتی خیلی راحت تونستم تو سیف مود پارتیشن بندیش کنم ولی وقتی ویندوز رو عادی میارم بالا اول میاد بالا یه کم مکس میکنه بعد یه دقیقه گیر میکنه و بعد هم ری استارت میشه:|
اول فکر کردم ویندوزم مشکل دار شده.هارد رو جدا کردم و سیستم رو دوباره روشن کردم دیدم نه ویندوز بدون مشکل اومد بالا.
بعد فکر کردم مشکل از اون قسمت جلو کیس باشه.هارد رو گذاشتم تو اسلات های مخصوص کیس با یه برق جدا.بعد سیستم رو روشن کردم دیدم همون آش و همون کاسه:((
هارد تو سیف مود ok هست و مشکلی با ذخیره فایل نداره ولی فقط در حالت معمولی این مشکل هست.ریپیر هم کردم ولی فایده نداشت.
به نظرتون مشکل از ویندوز هست یا هارد؟:(
تست health رو پاس کرده(hd tune)؟
کابل رو تعویض کن.
ویندوز رو عوض کن.
هارد رو چند کانکتور دیگه تست کن.
اصلا ویندوز درست بالا نمیاد که بخوام با اون تست سلامت ازش بگیرم.
از کابل هم مطمئنم.میمونه ویندوز که باید ببینم چی میشه.
مگه ویندوز رو تو safe mode بالا نیاوردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببخشید حواسم نبود یعنی یادم رفته بود که HD Tune تو سیف مود میاد بالا:d
تو تب Health همه چیز OK هست.:)
تست تب Benchmark هم پاس کرد.
پس فعلا گزینه اخر تعویض ویندوزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط setizen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
روی یه کانکتور دیگه هم تست کن
sata mode رو هم بزار روی ahci ویندوز رو نصب کن
sata mode روی ahci هست.:)
پس خیالم بابت هارد راحت باشه؟:(
اون کانکتورم DVD رایترم روش بوده و مشکلی نداشته;)