سلام@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meisam.Me-Pc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثل پست #77 باید گزینه Scan and Repair رو میزدید تا سکتورهای خراب در حد امکان جایگزین یا از آدرس دهی خارج بشند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meisam.Me-Pc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثل پست #77 باید گزینه Scan and Repair رو میزدید تا سکتورهای خراب در حد امکان جایگزین یا از آدرس دهی خارج بشند.
سلام خسته نباشید من تو حالت بوت با نرم افزار HDD Regenerator هاردم رو بدسکتور گیری کردم اولین بار حدودا رو 65% سکتور خراب پیدا کرد و هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم و بار دوم اصلا بدسکتوری پیدا نکرد :((
ولی یکی از درایوام سرعتش خیلی پایینه و هنوز هم بدسکتور داره و نمیدونم باید چیکار کنم راستی هاردم 2تا ارور میده که عکساش رو پایین قرار میدم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز با هاردت خداحافظی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط bahman0121 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Reallocated Sector Count تعداد بد سکتورعای هاردت رو نشون میده که رغم وحشتناک 3908 رو ثبت کردهو به هیچ وجه هاردتون این تعداد سکتور رو نمیتونه جابه جا کنه شما error کابل یا همون
ULTRA DMA CRC ERROR COUNT رو هم داید که وضعیت بحرانی دارهولی هنوز در حالت مرگ قرار نگرفته ولی چه فایده تعداد بد سکتورهای هارد بسیار بیشتر از اون چیزی که هاردت بتونه جابه جاش کن
من احتمال میدم کابلت مشکل دار بوده یا اینکه کابلت دارای پیچ وخم زیادی بوده و به مرور این بلا رو سر هاردت اورده من نمیدونم چه جوری هاردت داره هنوز هم
کار میکنه بیشتر شبیه معجزه اس
در ضمن شما اگر بدسکتور گیریتون با موفقیت انجام بشه یا نشه اطلاعت قسمت health باقی میمونه شما باید مواظب باشه error ها بیشتر از این نشه
آقا لطفا ی راه حل بهمون بدین با این وضعیت کی میتونه هارد بخره اصلا تعمیر میشه ؟؟؟؟
خیلی بعیده بشه تعمیرش کرد چون واقعا تعداد بد سکتور هاش بالاس حتی ممکنه کنترلر sata مادربوردت هم مشکل داشته باشه چو error کابل داری که یا مشکل از کابله یانقل قول:
نوشته اصلی توسط bahman0121 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کنترلر sata فعلا سریعا از اطلاعاتت backup بگیر و بعد یه کابل ساتا بگیر و با حداقل پیچ و تاب متصلش کن چک کن ببین تعداد ارور ها بیشتر نمیشه
که اگر بیشتر نشد یعنی مشکل از کابل بوده ولی به هر حال هاردت دیر یا زود تعطیل میشه پس فعلا باهاش کار کن هر موقع هم که نفس اخر رو کشید بفرستش به سطل
اشغال
سلام @};-نقل قول:
••همین تاپیک رو مرور کنید چند صفحه آخر رو
••شاید موفق شدید با نرم افزار معرفی شده هارد رو تا حدی برگردونید به استفاده
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
••در آخر یک رفع بدسکتور با HDD Regenerator ممکن حجم هارد کم بشه اما هارد باز هم قابل استفادست
••مشکل CRC این دوستمون با تعداد پارامتر هایی که دیدم زیاد مهم نیست
••سعی کنید عامل اصلی بدسکتور ها رو مشخص کنید: ضربه؟ درگیری هد؟ شوک الکتریکی؟
بعد از رفع عامل ، اقدام به رفع مشکل با HDD Regenerator بکنید، طریقه استفاده صفحه های قبل هست.
سلام
یه هارد 500 دارم که میخوام بفروشم...روش اطلاعات شخصی دارم...
چجوری پاکشون کنم تا امکان بازگردونی نداشته باشه؟
سلامنقل قول:
برنامه HD tune را نصب کنید بعد قسمت Erase می توانید انواع فرمت ها تا تعداد لایه ها انتخاب کنید، Zero Fill فرمت لایه آخر رو کامل پاک می کند و گزینه های دیگر باید امتحان شود
بعد از فرمت، چند لایه recovery هم محض احتیاط تست کنید
@};-@};-@};-
یکی از بهترین برنامه ها O&O Safe Erase هستشنقل قول:
بعد از نصب روی رایت کلیک میاد گزینش
متد پاک کردن رو روی یکی از روش ها بکذارید، مثلا 7 Runs بعد Safe Erase Now رو بزنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]یکم به هارد فشار میاد ولی
@};-