امکان اش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امکان اش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز نشد . راهنمایی دیگه ای به ذهنتون نمی رسه ؟
آقا کسی نیست مارو کمک کنه .
یه یک ساعتی درست شد . دوباره صفحه ابی مرگ اومد و دوباره همین الان تصویرش رفت .
کارت گرافیک رو درآورده بودم و با یه مسواک اسلات رو تمیز کردم و تبدیل رو محکم بستم دیدم تصویر داد . ولی داشتم کار میکردم که یه دفعه
BSOD اومد و دوباره گرافیکم تصویر نمیده و من دوباره از آنبورد دارم استفاده می کنم .
با نرم افزار Blue Screen View را دانلود کنید، و ببینید چه پیغامی مشاهده میکنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید.
اخطار Memory management هستش و با نرم افزار هم رم ها رو تست کردم ولی رمها مشکلی نداشت .
دوست عزیز شاید مشکل از پاورتون باشه با یک پاور قدرتمند دیگه روی سیستم خودتون تست کنید ببینید باز هم مشکل پابرجاست یا نه.نقل قول:
از تبدیل خروجی کابل برق اسفاده میکنید؟نقل قول:
ممکنه از VRAM باشه.
راستش پاور خودم 1020 وات هستش و از این قویتر کسی از دوستان و همکاران نداره . خود کارت گرافیک دو تا تبدیل برق داشت که کابلای PCIE پاور رو به اونها و از اونها به کارت زدم .
از VRAM یعنی چی ؟ لطف می کنین یه توضیحی بدین ؟
شما الان دقیقا برای چی این کار رو کردی من اولین باره دارم همچین حرکتی رو میشنوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
vram چیپ های حافظه کارت هستن
یعنی نباید اینکارو می کردم ؟؟ از همون اولش همین طوری کار می کرده . یعنی از ائنجایی که کارت رو خریدم گفت که تبدیلاش داخلشن باید اونارو وصل کنی .:|
نقل قول:
یعنی شما با خود تبدیل برق مورد نیاز کارت رو تامین کردید؟نقل قول:
دوست من بهتر بود که با خود خروجی های پاور که به صورت 6 یا 8 پین هستن به کارت متصل بشن نه از طریق تبدیل.
خیلی ممنون از دوستان بابت راهنمایی های خوبتون . سری اول هم که تصویر گرفتم از تعویض چند لحظه ای کابل پاور بوده که من توجهی بهش نکردم. بعد از اینکه دوست گلم گفت که کابل پاور رو مستقیم باید میزدی اینکارو فوراً انجام دادم و تصویر گرفتم . از همه دوستان کمال تشکر رو دارم.@};-:-*
سلام مادربردم H61 mlv2 هستش.میخواستم بدونم واسه مادر برد محدودیتی از نظر گرفتن گرافیک دارم ینی مادربردم به کارت گرافیک احیانا نخوره؟میخوام کارت گرافیک 400-500 تومنی بگیرم همدیگرو ساپورت میکنن؟
PCI e3 رو ساپورن میکنه.ولی برقشو تو نقشش تو دفترچش هم 4پین نشون داده هم 24پین!!!
ویه سوال دیگه داشتم.شرمنده شاید جاش نباشه.بی زحمت یه سر به این سایت بزنین.(سایت مادربردمه)تو بخش ساپورت رم Gskill 2GB با فرکانس 2200 قید شده!!!یا 2000-1866-مگه این مادربرد نهایتش 1600 نیس؟!قابلیت اور داره ینی؟؟؟ممنون میشم راهنمااییم کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گرافیک رو ارتقا بدید مشکلی پیش نمیاد
چه کارتی میخوای بگیری؟
سوال در مورد رم هم در تاپیک مربوطه بپرس
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما تا 400 بهترین گزینه کدومو میدونید؟؟؟
میتونی asus 650 dcll بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه دوستان.
دوستان عزیز یکعدد گرافیک 7950 سافایر هست که مثل اینکه یجای کارش می لنگه.
این امتیازی هست که 3d mark 11 بهش داد: 2514
امتیاز 3dmark fire strike بهش داد: 6667
بعضی مواقع هم کامپیوتر رو ریست می کنم مانیتور تصویر نمیده،وقتی خاموش و روشن می کنم تصویر میده،البته بعضی مواقع.
بعضی مواقع هم روی صفحه دسکتاپ رفرش میزنم یا دارم کار می کنم تصویر مقداری پرش داره
مشخصات سیستم:
main : 990 asus
cpu :phenom II 1090 oc 3.7
ram: 2*2gb super talnet bus 1333 oc 1600
power: 800 super flower gold
ویندوز 7 التیمیت 64 بیت هست،خیلی وقته نصب شده ولی اپدیت هست.
نکته: یه نموز برق ولتاژ پایین در کیس من جریان داره و وقتی دست میزنی انگشت رو گیز گیز می کنه،دوستان می گن برای اتصال به زمین هست ولی سیم هم از کیس به شوفاژ وصل کردم و هم از پیریز به شوفاژ باز مقداری جریان وجود داره،نمی دونم این موضوع ربطی داره یا نه
دوستان گل به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز امکان هر گونه مشکل میتونه باشه اولین مورد بر میگرده به خود کارت گرافیکی..شما یک کارت دیگه ایی بر روی سیستم تست کنید اگر مشکل پا بر جا بود مشکل بعدی پاور هست...باید با آزمون خطا جلو برید...
Sent from my NOKIA Lumia 925 using Tapatalk
سلام خدمت دوستان من یه سیستم دارم با مشخصات زیر.... cpu...E8400 3GHZ 6m cache**** Vga...XFX 4850 1gb**** Ram 2 gig bass 800 **** ...راستش من تا امسال همه بازی ها رو در رزوی 1280 می تونستم روی گرافیک بالا بازی کنم راضی بودم یعنی...اما با اومدن بازی های نسل جدید یکم کند شدن! و باید بزارم روی Low!(مثل بتل فیلد 4 و NFs حدید و احتمالا بازی های سال بعد هم همینطوری هست* ..... الان من تصمیم گرفتم یک کارت 7870 رادئون بگیرم با قیمت 700 تا 800 تومن(اصلا پول ندارم سیستم عوض کنم !!)...به نظرتون کار درستی میکنم!( به خاطر cpu میگم!) آیا گلوگاه نمیشه؟چند درصد این کارت می تونه بازدهی اصلی خودش و داشته باشه!(پاورمم 585 هست)...تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hes25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز پاور شما اگر از نوع مرغوب و با کیفیت باشد موردی نیست اما پردازنده اصلی شما برای کارت مورد نظر ضعیف میباشد و کارت گرافیک به خوبی نمیتواند عمل پردازش را انجام دهد شما احتیاج به یک پردازنده مناسبتر نیاز دارید و همچنین رم با حجم و فرکانس بالاتر تا یک کارت گرافیک، و خرید این کارت یک اشتباه است
Sent from my NOKIA Lumia 925 using Tapatalk
سلامنقل قول:
سلام دوست عزیز پاور شما اگر از نوع مرغوب و با کیفیت باشد موردی نیست اما پردازنده اصلی شما برای کارت مورد نظر ضعیف میباشد و کارت گرافیک به خوبی نمیتواند عمل پردازش را انجام دهد شما احتیاج به یک پردازنده مناسبتر نیاز دارید و همچنین رم با حجم و فرکانس بالاتر تا یک کارت گرافیک، و خرید این کارت یک اشتباه است
باز خوب شد بهم گفتی (همینطوری اومدم پرسیدما!) می خواستم سفارش بدم !
آخه چون من نسل قبلی پنتیوم 4 داشتم رفتم براش یه کارت 6800 GT گرفتم... بی خیر اندازه یه سینی بود !! به روز توی کیسم جا داده بودم!...هیچی دیگه... الکی رفتم پولم و حروم کرده بودم مجبور شدم برم همین سیستم بالایی رو بگیرم سال 2009
الانم چون سابقه داشتم گفتم یه بار بپرسم که دیدم بله، همونطوری میشه انگار... بهتره پول جمع کنم یه سیستم حدید بخرم نه؟!
دستت درد نکنه که خبر دادی!
برای پردازنده ی شما به گمانم r7 250 گلوگاه نباشه
R7 240 رو زیر 300 تومن میفروختن . 250 رو شاید 300-350 بدن
البته پردازنده رو باید تا 4 گیگاهرتز اور کنید تا گلوگاه نشه
این هم یک گزینه هست اما ، برای یک کارت R7 که یک کارت Low Performance هست ، دوست عزیزمون پردازنده رو روی 4 گیگاهرتز اورکلاک کنن و با 2 گیگ رم باس 800 به انجام بازی های این نسل و نسل آینده بپردازند ( این بزرگترین اشتباه هست)نقل قول:
نوشته اصلی توسط doomhammer65ir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر پردازنده اورکلاک هم بشه و مادربورد نیز پتانسیل خوبی هم داشته باشه ایشون به یک خنک کننده مناسب برای اورکلاک لازم دارند و تمامی این موارد هزینه را بیشتر که میکند هیچ ، هیچ پرفرومنسی را نیز برای بازی ها برای دوست عزیزمون ایجاد نخواهد کرد.
در نتیجه بهترین راه ، ارتقاء کلی سیستم هست .
با تشکر@};-
گرافیکی که میخوام بگیرم 7770GHZ Ed or GTX650به علت محدود بودن بودجه در حد این دو کارته(400-450).به نظرتون کدوم گزینه بهتریه؟از لحاظ1-اورکلاک2-میزان توان مصرف(به علت پایین بودن پاورم-سیستم من الان تو سایت گرین مشخصاتشو دادم 375واتو پیشنهاد داد و پاور مورد استفاده الانم Viera vi600watx-200real هستش که ازش راضیم تا حالا در حین بازی ری استارت نکرده و کلا ادا اطوار در نیورده.اگه نمیرسونه حداقل چند وات ریل پیشنهاد میکنید؟))3-قدرت و ارزش خرید4-ساپورت فول اچ دی.ممنون.
دوست عزیز پاور شما بسیار نامعتبر هست اگر نمیتونید پاور معتبر با خروجی توان مناسب بگیرید کلا بیخیال گرافیک هم بشید بهتره.نقل قول:
sapphire 7790 oc رو بگیرید به قیمت 500 ولی اگر واقعا توان خرید ندارید همون sapphire 7770ghz انتخاب خوبی هست
پاور هم حتمی باید تویض بشه چون این پاور فعلی شما بسیار بی در و پیکر هست
یه green 480A بگیرید.
به جای 7770 میتونی R7 260 برداری
تو سایت لیون کامپیوتر Asus 7770 GHz رو زده در حالت بیکاری 6وات و در حالت لود 150 وات مصرف میکنه.200ریل جواب میده دیگه درسته؟
اینجارو یه نگاه بندازین بی زحمت(به تب "نقد و بررسی" نگاه کنین!)
بعد قضیه این 6پین چیه؟بی زحمت توضیح بدین.تا اونجایی که سر در میارم پاورم همه سوکتهای برقش 4پینن!با تبدیل میخورن یا چی؟(پاورم Viera vi 600watx 200realهست همونطور که گفتم.)ممنون@};-
عزیز من شما چرا متوجه نمیشین پاور شما اصلا 600 وات نیست و این پاور نامعتبر هستنقل قول:
همون پاوری که گفتم رو خریداری کنید برای بار هزارم.
شرمنده داداش.منظورم اینه که خب مگه نزده که تو حالت لود کامل 150وات مصرف داره پس 200 وات ریل میرسونه دیگه.میدونم 600 نیس.600 زده ولی ریلش 200 هست.شرمنده داداش بازم معذرت امیدوارم منظورمو فهمیده باشین.بعد سوال دیگم اینه که کابل 6 پین میخواد این کارت گرافیک.مالمن 4پین هس با تبدیل میخوره یا چی؟زنده باشی
عزیز مصرف این کارت و بقیه قطعات سیستم اتون در لود بالای 200 خواهد بودنقل قول:
به هیچ وجه نباید از تبدیل برق استفاده کنید
این هم دلیل دومی ایست برای اینکه پاور رو تعویض کنید
سلامنقل قول:
دوست عزیز حتما حتما باید پاورتون تعویض بشه وگرنه اصلا فکر ارتقای گرافیک رو نکنید.
داداش ، عزیز ، اخوی ، برادر ...:dنقل قول:
کارتتون 150 وات مصرف داره.
خب
بقیه قطعات مصرف نمیکنن آیا؟!
بعدش برای تغذیه این کارت باید پاورتون سوکت 6 پین داشته باشه.تبدیل مبدیل رو بگذارید کنار .:d
فقط بایداز خود خروجی شش پین پاور ، برق کارت تامین بشه.
این پاور ها مدلشون زده 600 ولی حتی 180 وات رو هم به زور اونم با نوسان بالا تحویل میدن.180 وات تو لود اونم حداکثر!!!!
600 وات رو تو خواب همنمیتونن ببینن.(تازه من یه پاور دارم خونه ، نزده 500 وات ، نزده 700 وات ، زده 900 وااااات!!!!
بنده همین پاور رو دوستم داره.
در حالت عادی بدون لود با کارت 9400 پردازنده 2 هسته ای ولتآژ شاخه 12 تش زیر 11.7 هست!!!!
وصل کردن کارت همانا و سوختن پاو رهمانا البته شانس بیارین که بقیه قطعات آسیب نبینن
دیگه نمیدونم من یا دوستان به شما چطور توضیح بدیم.:)@};-
آقا سلام
یه سوال جدید داشتم
رفتم بنچ های 760 و با 270x رو دیدم متوجه شدم انگار انودیا قویتر هست نه؟ در خالی که قیمت های حدودا یکی هست
الان سوالی که دارم درباره نویز فن ها هست
من همون سال 2009 که داشتم 4850 می گرفتم به مدلی رو تخقیق کردم که فنش کم صدا باشه (مخصوصا نیمه ها شب که داری مقاله می خونی !)
برای همین XFX گرفتم که یکی گفته بود در حالت بیکاری فنش نچرخه هم چیزی پیش نمیاد!(که انصافا خیلی هم ساکت هست مخصوصا زمستون)
در واقع شبیع کولینگ 760 MSI هست!
الان این مدل فن ها لرزش کمتری دارن یا اون فنهای پنکه ای که Asus داره؟
به نظرتون خوبه من اینو به حای x270 بگیرم؟
درود دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hes25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قبل از هرچیز فکرمیکنم جای پرسش سوالتون اینجا نبود
این یک بار جواب سوالتون رو میدم ، سوال دیگه ای داشتین درمبحث مربوطه ارائه کنین@};-
کارت های نسل جدید معمولا نویز کمتری دارن ، چون متناسب با به روزکردن فناوری ، دربروز کردن نویز و کیفیت فن ها کارمی کنن!
کارت msi یا Asus بسیار عالی هستن ، به شخصه مدل 760 Asus رو داشتم ، بسیرا بی صدا و خنک هست و قیمت خوبی هم داره و پیشنهاد من به شما هست
موفق باشید@};-
با سلام . دوستان هرچی نتو زیرو رو کردم چیزی پیدا نکردم .
میخوام بپرسم که اندازه (سایز) این مموری هایی که روی PCB گرافیک هستن چقدره ؟ یعنی چند در چنده به میلی متر .
بعد ، اندازه های متفاوت داره یا استاندارده ؟ مثلا اندازه مموری های روی تایتان که هرکدوم 1 گیگ حجم دارن با اونایی که روی 780 هر کدوم 512 هستن یکیه ؟ یا مثلا با یه پایین ترش مثل اونای روی 760 ؟
سلام عزیزم ، بسیار واضح هست کارت گرافیکی GTX 560 Ti شما Down CLOCK کرده و - 320 مگاهرت در کور کلاک افت داشته است به تصویر اگر دقت کنیم متوجه میشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا علت این افت کلاک چی هست ، نمیدونم...:|
خیلی جالبه k که در افتربارنر هست با 630 تست میگیره و kombuster با 950 تست میگیره !که فریم کاملا متفاوت هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه سوال داشتم کارت گرافیک 780ti تا چند مانیتور میتونه ساپرت کنه؟ (Surround)من دیدم تا سه مانیتور تو تچ پاور اپ تست شده رو خودش چهارتا پرت داره
به شکل extend فکر میکنم سه تا هستنقل قول:
مشکل با نصب مجدد ویندوز و نرم افزار ها حل شد . @};-
سلام
متاسفانه يكي از پره هاي فن گرافيكم R280 Toxic دستم خورد بهش از ته شكست
خود اون پره هم ندارم كسي راه حلي به فكرش نميرسه بايد چيكار كنم چون كارت من دائما در كاره ميترسم فن داغ كنه و بزنه خرابش كنه
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط eq-sun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه تکه شکسته رو دارید سعی کنید با چسب دوقلو بچسبونید .
من بارها این روش رو امتحان کردم و به خوبی جواب داده .
در ضمن از چسب های قطره ای و 1-2-3 استفاده نکنید و حتما" از مدل دو قلو استفاده کنید .
با تشکر @};-
متاسفانه تيكه رو ندارم بايد چيكار كنم؟
دوست عزیز باید فن رو تعویض کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط eq-sun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راه حلی نداره.
چرا؟
پره شکسته رو میتونید با چسب قطره ای یا چسب دوقلو بچسبونید
ولی....
با این کار بالانس فن از بین میره.
و در دور های پایین و دور های بالا فن به لرزه میافته.
این راه حل موقتیه.بعد از مدتی به دلیل اینکه فن از بالانس دراومده محل گردشش رو میخوره و به اصطلاح فن شروع به لرزش میکنه.
و در اخر هم اتصال بین آهن ربا فن کم میشه و دور فن هم کاهش پیدا میکنه و در آخر ، آخر ، هم فن به کل می ایسته.
راه حل سخت اینه که پره رو دقیق بچسبونید.
یعنی پره رو طوری وصل کنید که فن موقع چرخش کمترین لرزش رو داشته باشه.
برای تنظیم دقیق تر میتونید این کار رو انجام بدید.
تصوری از بالانس چرخ خودرو رو در ذهن دارید؟
مثلا وقتی که چسب به قسمتی از پره بزنید اون قسمت سنگین تر میشه.و موقع چرخش دچار لرزش میشه.
برای حل این مشکل باید همان مقدار چسب رو به پره ی جلویی هم بزنید.یعنی به پره ای که 180 درجه از پره شکسته شده فاصله داره ، به همان هم همان مقدار چسب بزنید تا پره ها مقداری بالانس بشه.
با این حال اگر براتون مقدور هست ، راه حل بهتر اینه که یک فن جدید تهیه کنید.
موفق باشید@};-
یعنی چه تیکه روندارم!نقل قول:
پس موقعی که پره شکست کجا رفت؟:d
اگر نباشه دیگه کاریش نمیشه کرد.
باید یه فن جدا تهیه کنید.
یه چیزی ، موقع چرخش فن ، فن بالانس هست؟
کارت دچار لرزش غیره عادی نمیشه؟
اگر اینطور نیست میتونید همینطوری بدون اون پره هم استفاده کنید.
براي فن چطور ميتونم تهيه كنم؟
من برام از نظر هزينه مهم نيست يعني فن خود اين گرافيك پيدا ميشه؟
اگر راهنمايي بيشتر كنيد براي تهيه فن ممنون ميشم.
فن رو باید از بازار تهیه کنید.نقل قول:
یعنی بگردید دنبال فنی که به کارتتون بخوره.از لحاظ دور RPM تقریبا با فن شما برابر باشه.
یا اینکه به نمایندگی کارتتون مراجعه کنید ببینید فنش رو دارن یا نه.این یه مورد رو نمیدونم که این کار رو بکنن یا نه ولی به هرحال امتحانش ضرر نداره.
یا اینکه یک کولر جدید برای کارتتون تهیه کنید.
قیمتشون اگر در بازار باشه بین 30 تا 250 هزار تومن هست.
و کارایی بهتری رو نسبت به کولر استوک کارت داره.
برای این کار اگر یه سرچ تو نت انجام بدید میتونید به صورتی اینترنتی تهیه کنید.
اینم لینک خرید اینترنتی:
کد:http://lioncomputer.ir/category/596/VGA%20Cooling/
دوست عزيز ممنون فقط اين كولر بخواهم عوض كنم براي كارت من R280 Toxic اين لينكي كه داديد كدومش به كارت من ميخوره
كه بگيرم
دوست من برای این کارت هیچ کولری تو بازار نیست
نمایندگی هم ببری هیچ تعویضی در کار نیست چون اصلا کولر اش رو نداره. برای همه گارانتی ها به همین شکله.
مجزای این مشکل ظاهری داره و اصلا جزو گارانتی حساب نمیشه باید با همین بسازی یا سفارش بدی از اون ور برات بیارن
برای من عجیبه چه جوری دست شما خورده به فن و پره شکسته
مطمئنی اینجوری شکسته؟
آره فن وسطيه كوچيكتر از دو فن ديگست من كل خونه رو زير رو كردم گرافيك كه باز كردم اون پره رفته بود تو خود گرافيك بيرون آوردمش با همون اگه بخواهم با چسب دوقلو بچسبونم باز هم لرزش داره؟
يا اينكه اون فن رو قطع كنم
راه حل اینه که پره رو به روی پره شکسته را بشکنید. این طوری بالانس هم میشه البته ممکنه 2 تا 5 درجه در خنک کردن اختلاف ایجاد کنهنقل قول:
با چسب بچسوبن و سعی کن کج نباشه و در راستای بقیه پره ها قرار بگیره. در هنگام فروش هم از قیمت کارت حداقل 50 درصد میندازهنقل قول:
نه نه عرفان جان شدنی نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من قبلا خودم این راه حل رو امتحان کردم.بدتر میشه.
همون بچسبونه بهتره
دوستان من رو اين موضوعات خيلي حساسم ميبخشيد.
فقط از يكي پرسيدم همين مشكل من رو با كارت ايسوس R280 داشته گفت چسب قطره زده همين كه فن دور گرفته كنده شده
گفت فايده نداره نزن ممكنه پره هاي ديگم خراب كنه
اين كولر فكر كنم به كارت من بخوره درسته؟
تو ايران پيدا نميشه؟
درودنقل قول:
همانطور که در پست قبلی هم عرض کردم چسب قطره ای به درد این کار نمیخوره و فقط چسب دو قلو جوابگو میباشد .
دیگه مجبور شدم اون فنی که 6 ماه پیش یکی از پره هاش شکسته بود رو از توی کیس باز کنم و واستون عکس بزارم .:d
ممنون از وقتي كه گذاشتيد
فقط اون فن چون دور زيادي نداره شايد بخاطر اين ممكنه كنده نشده باشه فن هاي من تا حداقل 3600 RPM
هست
دوست عزیز دور فن کارت من حدود 3500 بود مشکلی نداشت.نقل قول:
حتما آقا مرتضی هم از این جهت گفتن با چسب دوقلو بچسبانید که محکم باشه.
در ضمن سعی کنید چسب رو به اندازه بزنید.نه زیاد نه کم.
هر مقدار که چسب بیشتری بزنید باعث میشه فن از بالانس کمتری برخوردار باشه.
در هر صورت شما قبل از چسباندن پره ، فن رو تست کنید ببینید آیا لرزشش در چه حدی هست.
اگر لرزشش زیاد بود همین مراحلی رو که آقا مرتضی ذکر کردن انجام بدید.
به هرحال تنها راه حل همین مواردی بود که ذکر شد.
بعد از چسباندن فن پره هم سعی کنید دور فن رو متعادل انتخاب کنید.چون ممکنه چسب پره کنده بشه.
مثلا دور فن رو دستی انتخاب کنید.
من هم کولر گرافیکم رو چند بار با قطره ای چسب زدم ولی به راحتی کنده میشد
و الان که با 2 قلو چسبوندم مثه سنگ شده
شما هم باید 2 نفره این کار رو بکنید و اول پره رو دقیق سره جایه خودش بزارید و 2 طرفه پره رو به اندازه یه لپه چسب بزنید
سعی کنید کترین مقدار رو بزنید @};-
سلام
دوستان این درسته که کولر های آبی برای کامپیوتر و برد ها به دلیل رطوبت مضر هستند؟
ما توي جنوب كشور هستيم كه فعلا هوا خنكه ميخواهم براي خنك سازي از كولر آبي استفاده كنم اما ميگن بدليل رطوبتي كه توليد ميكنه مضره من ميخواهم براي 8 تا كارت گرافيك استفاده كنم كه بيرون از كيس گذاشتم
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kloxo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ورود شما را به انجمن اورکلاکینگ هیروز تبریک عرض میکنم .@};-
رطوبت چی عزیز ؟ :| مگه مایع واتر کولینگ مستقیم با قطعه در ارتباط میباشد که شما میفرمائید رطوبت ؟
اگر در موقع نصب واتر کولینگ دقت کافی را داشته باشید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد .
@};-
ممنون
ولي من منظورم كولرهاي آبي بود نه واتر كولينگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط kloxo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی صحبت از کولر آبی میشه یعنی واتر کولینگ
اما گویا شما میخواهید باد مستقیم کولر آبی که در منزل استفاده میشود را برای کارتهای گرافیکی استفاده کنید که اگر منظور شما این موضوع باشد، بله عزیزم ایجاد رطوبت خواهد کرد
و انجامش درست نیست....
شما واضح و شفاف تر توضیح میدادین بهتر بود....
با تشکر@};-
بله درسته ميخواهم كولر آبي كه تو خانه استفاده ميشه رو تو فاصه چند ساعتي كارت ها بزارم كه خنك بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد اگه كولر آبي مشكل داره ميتونم از كولر گازي استفاده كنم؟
هزينه حدودي واتركولينگ بدون بلاك چقدره ميشه براي 8 گرافيك وپور 280 --بعد واتر كولينك تو فصل گرما هم ميشه استفاده كرد؟
يا بايد دماي محيط هم خنك باشه؟
هزينه هاي بعدي واتر كولينگ چيه؟
بعد هزينه حدودي سيستم فاز چنچ چقدر ميشه تو شهر ما متاسفانه اين چيزها رو ندارن
دوست عزیزم اگر نام تاپیک و نگاه کنید نوشتهنقل قول:
اما مشکل شما با خنک کننده هست....
ممنون میشم سوال خودتون و در تاپیک مناسب عنوان کنید
اگر ایر کولینگ هست
اگر واتر کولینگ
با تشکر@};-
دروود
دوستان بنده یک عدد کارت گرافیک 295 GTX دارم که براي بنده مشكلاتي رو به وجود آورده . .
مشکل از این قرار هستش که این کارت در اکثر بازی ها بعد از مدتی پردازش کردن دیگه تصویر نمیده و صفحه مانیتور سیاه میشه یک جورایی هنگ میکنه ولی صدای بازی همچنان پخش میشه. این قضیه بعضی اوقات ممکن هستش همون اول یازی اتفاق بیفته و بعضي اوقات هم بعد ار نیم ساعت بازی کردن این اتفاغ میفته.
آخرین درایور رو هم روش نصب کردم تاثیری نداشت. پاور بنده هم 685 گرین هستش که فکر نکنم مشکل از پاور باشه.
من در فروم انویدیا دیدم که خیلی ها مشکل من رو دارن . کارت در شدیدترین بنچمارک ها هم مشکلی ایجاد نمی کنه ولی در سبک ترین بازی ها صفحه سیاه میشه . ولی صدای بازی در حال پخش هستش.
در گوگل كلمه black screen 295 gtx رو بنويسيد ميبينيد خيلي ها هم همين مشكل رو داشتن .
اين هم متنش هست
...I have the same problem with SEVERAL games -- call of duty black ops, battlefield, precursor...the screen goes black, music keeps playing, alt-ctrl-del won't work -- I have to switch off the power and restart...I have a 295 running win7...all drivers are current, everything updated...nothing I do seems to make any difference...the really odd thing is that there doesn't seem to be any specific point in a game that triggers it; it just happens somewhere between 1 and 10 minutes...
دوستان اگه میدونید مشکل از کجاست راهنمایی کنید ممنون .
میشه دوست عزیز، نام بازی ها رو بگی
این احتمال هستش ناسازگاری Driver کارت گرافیک باشه.
ایا درایورهای قدیمی نیز تست کردید، اخرین درایوری که مخصوصا سری GTX 2XX ارائه شده بود، حالا درایورهای جدیدی که عرضه میشن بیشترین تمرکز بروی کارتهای نسل جدید و حال یک یا دو نسل قبل هستش نباید انتظار داشته باشید Performance و درایور بهینه ای شما برای کارت گرافیک قدیمی خود داشته باشید.
دوست عزیز بعضا ممکنه پروتکل hdcp چنین مشکلی رو به وجود بیاره در صورتی که از خروجی hdmi استفاده کنید.
بعد از اینکه تصویر رفت 10 دقیقه منتظر بمونید و ببنید تصویر برمیگرده یا نه
از تمام خروجی های تصویری , تصویر بگیرید و چک کنید شامل hdmi و dvi و d-sub
درایوری که داخل cd همراه کارت بود رو هم نصب و چک کنید.
دوست گرامی در بیشتر بازی ها این مشکل هستش . Call of Juarez Gunslinger و Lost Planet 3 و Saints Row IV و XCOM و World of Warcraft . کلا همشون مشکل دارن. حالا یکی اول بازی این اتفاق میفته یکی وسط بازی . حتی بعضی اوقات داخل محیط ویندوز هم همین مشکل به وجود میاد. الان جدیدا هم در روز سیستم یک بار هنگ میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر نکنم اصلا به درایور ربطی داشته باشه من حتی اولین درایوری که برای این کارت که سال 2008 اومد رو هم نصب کزدم تاثیری نداشت.
کلا خیلی ها مشکل من رو دارن هیچ کدوم هم نتونستن حل کنن مشکلشون رو.
دوستان به این لینک یک نگاهی بندازن.
دوست گرامی من از خروجی hdmi استفاده نمیکنم . تصویر میره حتی یک روز هم منتظر موندم بر نگشت. حتی با rest کردن سیستم هم تصویر نمیاد حتما باید سیستم رو خاموش کنم تا تصویر دوباره بیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
به نظرتون از بین کارت های زیر کدومشون از عملکرد بهتری برخورداره . ممنون
MSI GTX 780Ti GAMING 3GB
EVGA GTX 780 Ti Dual Classified
چهار تا فاکتور مطرح هست
قابلیت over بهتر
نویز تولیدی کمتر
قابلیت خنک سازی مناسب
فریم بهتر هر چند ناچیز
و بنا بر این چهار فاکتور Classified بهتر عمل میکنه.
سری super overclock و gaming تقریبا در یک سطح ظاهر میشن
و Classified نسخه مود شده kingpin و lightning برای 780ti در یک کلاس قرار میگرن
دوستان يعني كسي نميدونه مشكل از كجاست؟
من اين موضوع رو در همه تاپيك هاي سخت افزاري مطرح كردم ولي به هيچ جوابي نرسيدم ؛(
فكر كنم بايد گرافيك 295 GTX رو بندازمش دور . گرافيك خوبي بود.
ایا کارت شما از ابتدا به این شکل بود یا اخیرا اینجوری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط chester [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرکانس کارت رو کاهش بدید هم gpu و هم ram ببینید مشکل حل میشه مثلا 50mhz کم کن
زمانی که تصویر سیاه شد یک بار مانیتور رو خاموش و روشن کن ببین تصویر میاد
در محیط safe mode هم این مشکل به وجود میاد؟
درایور رو پاک کن و ببین بعد از یک ساعت در محیط ویندوز این مشکل به وجود میاد
از تبدیل برق pciE که استفاده نمیکنی؟
با یک پاور قدرتمند تر هم چک کن
دوست عزیز تمام این موارد رو مرحله به مرحله تست کن
آیا سری 780Ti LIGHTNING به بازار عرضه خواهد شد و آیا ارزش صبر کردن دارد و به نظرتون کی قراره وارد بشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نظرتون در مورد کارت Titan BLACK EDITION چیه . ممنون @};-
منظور شما بازار ایرانه؟ نه عزیز حالا حالا خبری نیست هنوز حتی 780 LIGHTNING هم در بازار ایران نیست دیگه چه برسه به عرضه کارتی هنوز لانچ جهانی هم نشده و به نظر من ارزش صبر کردن رو هم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و گزینه های بسیار عالی هم وجود داره برای خرید
TITAN BLACK هم بسته به کابرد شما هست اگر برای رکورد گیری و COMPUTE میخوای گزینه عالی هست و اگر برای بازی میخوای ارزش نداره.
TITAN
قطعا کارت گرافیک GTX 780 TI Lighting وارد کشور میشه، بله ارزش صبر کردن داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی TITAN Black ED نسخه رنگ شده ای Titan هستش، فقط با فعال شدن SMX و تعداد Cuda Core به 2880 رسیده و این که مهم تر از همه قیمت فروش این کارت هستش 999 اودلار حساب کنید با اودلار 3.000 تو ایران چه قیمتی خواهد داشت .
بعد این کارت از نسخه ای غیر رفرنس R9 290X نیز تا حدودی توی بعضی از بازی ها و تستهای ضعیف هستش./
بهزاد قطعا وارد بازار ایران میشه ولی کی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زمانی که maxwell اومد:d
یا زمانی که مدت اندکی مونده به عرضه maxwell
تفاوت asus 290x dcii با کارت ti lightning اولا اینقدر هست که صبر کرد
دوما ایا این اختلاف ارزش هزینه 1 تومن اضافه تر رو داره
درود و خسته نباشید خدمت دوستان
1. ماینینگ چیه؟
2. چه ربطی به کارت گرافیک داره؟
3. ماینرها دقیقا چیکار میکنند؟ و چطور و از چه منبعی پول دریافت میکنند؟
4. شنیدم فقط با کارتهای ای ام دی میشه ماینینگ کرد، درسته؟
لطفا یک توضیح کامل راجب ماینری بدید.
با سپاس
ماینینگ کلا یه کار بیهوده هستش که با صرف انرزی زیاد در ازای پیدا کردن جواب مسائل بسیار مشکل که البته جوابشون به هیچ دردی نمیخوره به شخص بیت کوین میده. که یه جور سکه هست که وجود خارجی هم نداره. که بعد طرف میتونه سکه مجازی رو بفروشه و یا باهاش از بعضی حاها مستقیما خرید بکنه. کارتهای جدید AMD به خاطر تفاوت ساختارشون با کارتهای NVIDIA کارای بهتری در ماینینگ دارن که البته در سری بعدی که MAXWELL هست صد در صد قضیه خیلی خواهد کرد. البته چون ماینینگ رقابتی هستش پس شما با یه سیستم معمولی شانس چندانی در اش نخواهی داشت علاوه بر اون دستگاهایی هستن که فقط مخصوص ماینینگه که به ASIC معروف هستن که هم کارایی خیلی بالاتری از کارت گرافیک دارن و هم مصرف خیلی کمتر که البته گرون هم هستش.
سلام
من یه لپ تاپ msi gx60 رو با کلی دردسر از اونوز آوردم حالا نمیدونم چش شده گرافیکش 7970m هست که میشناسدش ولی به عنوان گرافیک تصلی ازش استفاده نمیکنه و گراقیک سی پی یو یعنی 8650g رو به عنوان گرافیک اصلی میشناسه وقتی هم که غیز فعالش میکنم بازم 7970 رو به عنوان گرافیک اصلی قرار نمیده و کلا ازش استفاده نمیکنه آخرین درایورش رو هم دانلود و نصب گردم ولی بازم فایده نداشت والا منم موندم دیگه چیکار کنم کسی هست بتونه کمکم کنه ؟
سلام دوست عزیزم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما درایور ها رو از سایت خود MSI دریافت کردید؟؟
اگر خیر از لینک زیر تنمامی نسخه های مربوط به AMD و چیپست های آن را دانلود کنید.
سوئیچ کارت گرافیک با پردازنده مرکزی درست کار نمیکند.
اگر هم از ویندوز 8.1 و 8 استفاده میکنید آخرین بایوس را نیز آپدیت کنید.
و همچنین آخرین نسخه firmware هم آپدیت کنید.
درایور رو نصب کردم خود گرافیکو میشناسه ولی ازش استفاده نمیکنه و فقط از 8650 استفاده میکنه چطور میتونم سوییچ کنم؟نقل قول:
دوست عزیزم کارت گرافیکی شما توسط سیستم شناسایی شده ، اما بخاطر بهینه بودن در باطری همیشه از مقدار گرافیک کمتر استفاده میشود ، به خاطر همین عنوان شما باید هم چیپ درایور AMD که برای پردازنده مرکزی و هست و نصب کنید و هم درایور WHQL از AMD برای کارت 7970M ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در کاتالیست AMD تنظمیاتی وجود دارد که میتوانید مقدار استفاده کارت گرافیکی را تغییر دهید.
شما وقتی در دستکتاپ کلیک راست میکنید آیا گزینه Configure Switchable Graphics مشاهده میکنید؟؟
این گزینه کاتالیست AMD باید باشد..
اگر نیست در خود کاتالیت موجود هست ...
در پردازنده های APU و GPU از کمپانی AMD مشکلاتی وجود دارد
اگر این گزینه را پیدا کردید طبق عکس تیک و بردارید و High - Performance و بزنید...
catalyst رو آپدیت گردم این گزینه ها هم اومد همه رو روی high گذاشتم بازم از گزافیک استفاده نمیکنه مشکلش چیه این دیگه چرا اینجوریه؟نقل قول:
دوست عزیزم شما یک تست سنگین از بنچمارک های معروف بگیرید مانند MSI Kombustor 3.0 و بعد در GPU-Z نگاه کنید ببینید از کدام کارت گرافیک دارد استفاده میکند....برای اطمینان باطری لپ تاب و در بیارید و مستقیم به برق وصل کنیدنقل قول:
و در ادامه کار در خود برنامه که اشاره کردم نشان میدهد از کدام یک کارت گرافیکی دارد استنفاده مبکند....در همون قیمت کاتالیست هم گزینه های وجود دارد که به شما اجازه میدهد برنامه های خاصی را برای استفاده از کارت قدرتمند تر بهره بیگرید..
چشم تست هم میگیرمنقل قول:
اون گزینه ای رو که گفتید برای یک برنامه فعال کردم ولی اون برنامه هم از باز از ۸۶۵۰ استفاده میکرد .
دوست عزیزم تراشه گرافیکی APU سیستم شما به قدری قوی هست که در کار های سبک نیازی به 7970 نباشه...تست های سنگین از بازی های سنگین...باید اجرا کنید تا مثلا کاملا روشن بشه..بهتر هم هست یک بار هر دو درایور و کلا حذف کنید و از نوع نصب کنید.نقل قول:
حتما ایشالا فردا همون تستی که فرمودید رو میگیرم خدا کنه درست شه ، انقل قول:
ون کار دوم رو هم انجام دادم ولی فایده ای نداشت
ممنون بابت راهنمایی
سلامنقل قول:
تک و توک بعضی مدل لپ تاپ های MSI این مشکل رو دارند
من چند سال پیش مشکل خودم ور با آپگرید بایوس کارت گرافیک حل کردم
البته مدل MSI CX640 بود
جالب بعد رفع مشکل تازه بوی قطعه نو از خروجی هوای گرم لپتاپ بیرون میزد...
شناسایی میشه اما استفاده نمیشد موقع نیاز...
یه آپگرید ساده که از خود سایت MSI گرفتم تحت ویندوز بود بعد یه ری استارت حل شد
ممنون از راهنمایی های دوستان با kombustor 3 تست گرفتم تو بالاترین تنظیمات و رزولوشن 1080 فریم ریتش 22 بود بنظرتون کمی پایین نیست؟ الان farcry 3 رو روش نصب کزدم خیلی تیک میزد مثل اینکه هنوزم استفاده نمیکنه
بالاخره حل شد ، بایوس رو از بوت آپدیت کردم درست شد :-*
سلام دوستان من كارت R280 Toxic دارم دائم روي لود 100 درصد هست خواستم بدونم چيكار كنم كه عمر كارت بيشتر بشه دما رو آوردم روي 65 درجه كارت خنكه ديگه بايد چيكار كنم چون ميخواهم كارت هميشه واسم كار كنه من چيزي خريدم خيلي ازش مواظبت ميكنم
کارت شما که شرایط اش ایده عال هست و تا چندین سال براش مشکلی پیش نمیاد( منتها بعد از 2 تا 3 سال ممکنه نیاز به تعویض خمیر حرارتی داشته باشه)نقل قول:
يعني بخاطر پائين آوردن دما براش مشكلي پيش نمياد يعني دما اينقدر مهمه؟
نقل قول:
یکی از فاکتورها مهم هست و عدم over همراه با دادن ولتاز هم دلایل دیگه ای هستنقل قول:
کارتی که در زیر لود میره طبیعتا نسبت به زمانی که در حالت حداقل مصرف کاری هست طول عمر کمتری داره ولی حتی در زیر لود هم طول عمر کارت ها بسیار افزایش پیدا کرده به واسطه مدار رگلاتورهای قدرتمند( چوک ها و خازن و ها....)
دیگه این که کیفیت و خلوص مواد اولیه و همچنین کیفیت component ها در افزایش طول عمر موثر هست
دوستان ميبخشيد بخاطر گرم شدن هوا من 4 تا گرافيك R280 Toxic رو گذاشتم جلوي دريچه كولر گازي كه توي لود 100 درصد 24 ساعت دائم در كار دما كارت ها بين 47 50 60 60 شده بنظرتون اينكه گذاشتم جلو كولر گازي براي كارتها مشكلي بوجود نمياد ؟ رطوبت داشته باشه ؟ فاصله اش هم خيلي كمه 5 سانت
باید از رطوبت گیر استفاده کنید !نقل قول:
يعني كولر گازي رطوبت ايجاد ميكنه؟
رطوبت گير چيه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام خدمت دوستان
یک نرم افزار به بنده معرفی کنید که از کارت گرافیک تست بگیره که اگر gpu مشکلی داشت مشخص بشه.
پ.ن: اخه شنیدم حتی ممکنه گرافیک اکبند هم مشکل داشته باشه.
با تشکر@};-
نرم افزار هایی مثه این میتونید استفاده کنید برایه تست کارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shadkam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3D Mark از 03 05 06 vantage - 11 , و 13 که به 3D Mark ّFire Strike معروف هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shadkam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از برنامه استرسی مثل occt میتونید استفاده کنید
سلام
امروز يه باره برق قطع شد گرافيك رو لود صد در صد بود بعد كه روشن كردم ديدم فن يكي از كارتهام داره به سختي ميچرخه بازش كردم ديدم از خود فنه با دست كه حركت ميدي خيلي كند ميچرخه نميدونم ربطي به قطع برق داره يا نه يا اينكه قبلا من حواسم نبوده
كارتم R280 Vapor هست
بنظرتون بايد چيكار كنم
اين گرافيك و چندتا گرافيك ديگم دارم كه روي لود صد در صد سرعت فن ها دستي 75 درصد
بايد چيكار كرد؟ ميشه درستش كرد پرسيدم گريس كاري هم كني واسه يه روز خوبه بعد دوباره خراب ميشه