سلام
دوستان یه سئوال
چطوری میشه در زمان اجرای بازی ها بتونم تعداد فریمها و دمای کارت رو ثبت کنم
ممنون از دوستان @};-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان یه سئوال
چطوری میشه در زمان اجرای بازی ها بتونم تعداد فریمها و دمای کارت رو ثبت کنم
ممنون از دوستان @};-
با استفاده از نرم افزار msi after burner:)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
ممنون حسین جان بابت معرفی نرم افزار و همچنین تشکر از دوست عزیزمون آقا مهدی
همه چیزهایی که میخواستم رو انجام دادم فقط نتونستم تعداد فریمها رو پیدا کنم حالا خواستم بدونم که من نتونستم یا این نرم افزار این گزینه رو نداره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خواهش میکنم عزیز.نقل قول:
به این لینک مراجعه کنید.پست شماره 29:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام مجدد
آقا شرمنده برا زحماتی که میدم :x
پست رو دیدم اما گزینه رو پیدا نکردم یه اسکرین شات هم میزارم تا دوستان ببینن
شما fraps هم نصب کنی کارت را ه میوفته
اون گزینه اون پایین هست.اون اسکرول مبارک رو بیارید پایین نمایان میشه:dنقل قول:
دوستان برا من اون گزینه رو نداره
حسین جان اون اسکرول رو نگاه کردم ، شما هم ببینید
ممنونم دوستان ، درست شد
مجددا نصب کردم و دیدم که درست شده
درود
می خواستم نظر شما دوستان رو در مورد دمای 81 درجه گرافیک 760 GTX ریفرنس بدونم چیه!؟(Full Load)
فکر می کنید این دما به مرور زمان مشکلی بوجود نمیاره!؟
اگر فن دارای مشکل نباشه هر دمایی که زیر load به دست بیاد متاثر از سیستم تهویه کیس و دمای اتاق هست در اینده هم با توجه به اینکه بین بلاک خنک کننده stock این کارت و ihs خمیر حرارتی استفاده شده طبیعتا بعد حدود 1 یا 1/5 سال قابلیت انتفال گرماش یه مقدار کاهش پیدا میکنه ونقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_ha [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دیگه اون دمای دوران ابتدایی کارت رو نمیتونی تجربه کنی(برای کارت های رفرنس بیشتر صادقه).اگر کارت رو over سنگین نکنی هر دمایی که داشته باشه مشکل ساز نیست(البته با توجه به توضیحات بالا)
نکته جالب اینه که میشه گفت تقریبا بهینه 670 هست با یک smx کمتر از 670 و اختلاف دمای 4 درجه بیشتر از 670!!!
در کل دماش برام عجیب هست!
من در حال حاضر با 670dcll دمای 80 درجه رو هم در گیم های سنگین دارم مثلا تو COH2 و غیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR_HA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
مسالته
یه بورد z87 گرفتم بعد از نصب درایور گرافیک سی پی یو تصویر سیاه میشه با safe mode میرم پاکش میکنم میاد بالا دوباره نصب میکنم سیاه میشه
مشکل چیه؟
کارت گرافیکتون چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از درایور اصلی استفاده میکنین یا نه درایور بتا رو دان کردین؟
عزیز گرافیک cpuنقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia& [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hd4000
درایور هم مال خوده مادربورده
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوست عزیز شما این نسخه را دریافت کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم نشد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمال داره از تبدیل باشه
مانیتورم فقط dvi داره
یه تبدیل پشت مانیتور خروجی hdmi گرفتم بعد با کابل hdmi زدم پشت بورد
igp رو از داخل بایوس فعال کردی ؟نقل قول:
فرقی نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط با نصب درایور مشکل داره
وگرنه همینجوی ویندوز یه standard vga adaptor میشناسه میاد بالا
ویندوز رو عوض کن و اخرین نسخه از درایور رو بگیرنقل قول:
وقتی ویندورزبالا میاد اون صدا welcome ویندوز میاد ؟
ویندوز رو تازه عوض کردم به امید اینکه درست بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
صدا هم الان چک کردم صدا داره، کیبورد هم هنگ نیست فقط تصویر سیاه ست!!
دوستان میخواستم بدونم آیا میتونم از قابلیت Virtu استفاده کنم و گرافیک مجتمع و گرافیک کارتم رو باهم ادغام کنم؟ مینم که این قابلیت رو داره، فقط میخوام بدونم آیا با کارت گرافیکم مشکلی نداره و میتونم از این قابلیت استفاده کنم؟ (مشخصات سیستم امضام)
با تشکر :)
از داخل بایوس فعالش کن و درایورش رو نصب کن و تمام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raiden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میتونی بین gpu ها سوئچ هم کنی فقط موقع استفاده باید vsync رو غیر فعال کنی
تو یه یکسری از بازی ها هم ممکنه پشتیبانی نشه.
سلام ابولفضل جان من با مین z77 delux این مشکل رو داشتم که با رد شدن لگو ویندوز دیگه welcome رو نشون نمیداد مثل این میموند که screen refresh بیشتر از حد معمول ست شده باشهنقل قول:
مشکل از مانیتوره یا درایور
مانیتورت چیه ؟
اگه auto set داره یه باز بزن ببین درست میشه
و آخرین درایور رو از خود سایت اینتل دانلود کن
مشکل من البته با تغییر ویندوز روی هارد دیگه و قطع کردن هارد اولی درست شد و بعد که دوباره هارد رو جابه جا کردم ویندوز اولی درست شد خود یه خود !!!
سلام
من میخوام دوتا مانیتور وصل کامپوترم بکنم
من مادر بردم یه گرافیک آنبرد داره
ولی وقتی کارت گرافیک میبندم رو مادربردم
دیگه گرافیک آنبرد کار نمیکنه چرا؟
راهی هست بشه از دوتاش استفاده کرد؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط m-h-gta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز چنین امکانی وجود نداره که هم از آنبرد استفاده کنید هم از کارت گرافیک.
شما هر مانیتور رو به یک کانکتور کارتتون متصل کنید مثلا اگه دوتا dvi داره به dvi وصل کنید یا...
دوستان امروز داشتم مشخصات کارت گرافیک رو با GPU-Z نیگا میکردم که به یه چیز جالب و عجیب بر خوردم !!!
تو این سایت مشخصات GPU کارت من مشخصه :
میزان Pixel Fill Rate کارت من تقریبا 24 هست .
ولی وقتی با GPU-Z نیگا میکنم نوشته 17 !!!
جریان چیه ؟!
@};-
دوست عزیز میزان pixel fill rate رابطه مستقیم با فرکانس gpu دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب فرکانس بنده هم 607 مگاهرتز هست .
حالا نمیدونم شاید اون عدد 17 رو وقتی نشون میده که فرکانس به حالت بیکاری میره !!!
تو یه حالت 405 مگا میشه و بعدش 50 مگا !!!
شاید اون عدد رو اون موقع محاسبه میکنه و نشون میده !
سلام امید جان ، یه شات بذار ببینیم داستان چیه....از تب دوم هم شات بذار.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام عزیز
بفرما :
سلامی دوباره امید جان ، شما دو مورد را چک کن....کنار گزینه pcix یک علامت سوال هست (بفشار) ...بذار رندر کنه بعد مقدار 17 ببین افزایش داره یا خیر....در صورتی که برای 570 بنده اینطور نیست..در حالت بیکاری هم مقدار و درست مینویسه....یه با یک برنامه تست پایداری ببین مقدار افزایش داره یا نهنقل قول:
(امکان خرابی ویندوز هم هست)
هر دو حالت رو تست کردم
بازم همون 17 هست .
نرم افزار دیگه ای هست کهPixel Fill Rate رو نشون بده ؟
پ.ن : تو ورژن GPU-Z.0.5.4 درست نشون میده !!!
خواب دوست عزیز خودتون دارید میگید تو ورزن 5.4 درست نشون میده پس طبیعتا یا باگ gpuz یا درایورنقل قول:
الان شما به این ورزن gpu-z نگاه بکنید عملا پهنای باند رم و texture fillrate ای که ثبت کرده کمتر از کارت شماست
سلام آقا امیدنقل قول:
مشکلی نیست کارت بنده که 480 هست نرم افزار GPU-z 5.5 میزان pixel fillrate ro 33.6GP/s نشون میده اما GPU-z های جدید تر حدود 21 نشون میده.فکر میکنم فرمول محاسبه مقدار pixel fillrate در معماری Fermi تغییر کرده باشه.;)
دوستان یک نکته عجیب؟
من به این سایت رفتم تا یه بایوس برا کارتم فلش کنم(از سر بیکاری):d
بعدنکته جالب این بودش که همه کارت های رفرنس ولتاژشون 1.125 هست ولی برا من که از غیر رفرنس هست 1.2!
یعنی چی؟
تازه کارت من سوکت شش پین هم نمیخوره!
اونوقت با ولتاژ بیشتری هم پایداره؟!;)
این تصویر کارت مرجع هست:
اینم تصویر ولتاژه کارت بنده:
سلام عزیزم ، الان مشکلی پیش اومده:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما خوب بایوسی مود کردی روی کارت که ولتاژ افزایش داده ، اما فرکانس مموری شما الان 1150 هست ، با این ولتاژ اگر کلاک هسته روی 900 و مموری روی 1250 جواب بده بدون هیچ مشکل دما و نا پایداری میشه روی این بایوس حساب کرد...در غیر اینصورت امکان تخریب کارت گرافیک هست.
سلام فرشاد جان ممنون از پیگیریت.:)
ولی . . . .
من اصلا بایوس رو مودش نکردم.فقط اوایل که گرم میکرد من گرفتم یه تغییراتی تو نمودار دور نسبت به دما ایجادکردم ، نتیجه این شد که بعد از دمای 65 فنش 100 درصد میشد.
ولتاژش رو من اصلا دست نزدم یعنی تو نرم افزار فلش ش اصلا نبود که دست بزنم(اگر میبود از دستکاریش دریغ نمیکردم):d
جالبه با این ولتاژ بیشتر ، فرکانس هسته تا 890 میره و مموری کارت از 1150 هم به 1161 میره!
بحث من فرکانسش نیست.:)
بحث من اینه که آخه همه ی 5770 مرجع و غیر مرجع ، ولتاژشون 1.125 هست اونوقت این چه طوری با ولتاژ بیشتر کار میکنه؟
تا اونجا که میدونم ولتآژ 1.2 زیاده برا این کارت!
اینش باعث تعجب!;)
سلام علی آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب شاید چون کارت شما سوکت شش پین برق نمیخوره برای پایداری به ولتاژ بالاتری احتیاج داره.
Sent from my Galaxy using tapatalk
سلام.
دوستان چه جوری می تونم مقداری از حافظه رم رو برای گرافیک share کنم ؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط dead_eagle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سئوال شما خیلی کلی هست. ضمنا اگه مدل گرافیک خودتون رو اعلام می کردید بهتر راهنمایی می گرفتید.
کارتهای گرافیک امروزه دارای حجم حافظه های زیادی هستند و برای اکثر بازیهای رایانه ای و کارهای گرافیک و رندر و .... مناسب هستند. پس نیازی نیست که شما اینکار رو انجام بدید.
حال اگه کارت گرافیک شما قدیمی تر هست و از تکنولوژی Turbo Cache پشتیبانی میکنه، در صورت نیاز به مقدار حافظه بیشتر به واسطه درایور کارت مقداری از حافظه سیستم شما در اختیار گرافیک قرار میگیره و این کاملا بسته به نیاز کارت گرافیک شما به مقدار بیشتر حافظه هست.
@};-
دوستان سلام.
2 تا 780 رو sli میکنم.
یدونه هم 580 لایتنینگ دارم.
میشه اینو هم به عنوان کارت فیزیک استفاده کنم ?
ارزش داره ?
ممنونم
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه عزیز به هیچ عنوان ارزش نداره
اگر هم فروشی هست ما خریداریم ;)
بله امکانش هست ولی کاملا غیر منطقی این حرکت مصرف برق و نویز و حرارت بیشتر رو به همراه داره و کمترین خروحی. این دو کارت کاملا کفایت میکنه. دیگه برای 4 تا دونه بازی در سال اون هم شاید از تمام قابلیت های فیزیک استفاده بکنه یا نه که 580 استفاده نمیکنن. بازی هایی که فعلا قراره به شکل قابل توجه از apex استفاده کنن و در استانه عرضه هستن میشه از batman:AO و COD:GHOST نام برد این که میگم قابل توجه یعنی اینکه نسبت به بقیه , نه اینکه تمام و کمال پشتیبانی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باسلام به همه عزیزان
ایامیشه بایوسgtx560روفلش زدوبعدش بایوس560tiروبریزیم روش درنتیجه واحدهای غیرفعال شده روفعال کنیم؟
همچین چیزی امکان داره؟فرکانسهاهم بالاترمیره یانه؟
سلام دوست عزيز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خير چنين كاري روي اين كارت نميشه انجام داد چون كلا مسيرهاي سخت افزاري تعريف شده تو بايوس متفاوت هست.
باتشکرازشمانقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس برای افزایش فرکانس هاودرنتیجه افزایش کارایی ازچه بایوسی میتونم استفاده کنم؟
بایوسasus gtx560 dc2 topبرای این کارخوبه؟میشه ازش استفاده کرد؟
درصدASICبرای چیپ گرافیکم93درصدهستش
فرکانس پایه810هستش
خیر دوست عزیز. بهترین کار اینه که بایوس کارت خودتون رو ویرایش کنید و روی کارت فلش بزنید. با نرم افزار NiBiTor میتوانید این کار رو انجام دهید. دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درودنقل قول:
شما اور کلاک چرا نمیکنین علی دوست عزیزم ؟
بایوس ادیت کردن واسه این کاری که شما میگین بی معنی هست . هر موقع لازم دارین اور کنین و بعد از اتمام کارتون تنظیمات نرم افزار رو ریست کنین
برای این کار از msi after burner استفاده کنین
س
مخلصیم عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اخه برای استفاده همیشگی میخوام عزیز به نظرتون افزایش فرکانس هابااورکلاک بهتروپایدارتره یافلش بایوس؟
after burner و ابزارهای مشابه قابلیت over اتوماتیک در هنگام startup رو دارن یعنی هر وقت ویندوز بالا بیاد کارت over هست بدون نیاز به load پروفایل به شکل دستینقل قول:
خوبه پس دراین صورت نیازی به ادیت بایوس نیستنقل قول:
سلام دوستان
یه سئوال دارم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لطفا بفرمایید از روی تصویر زیر چطور میشه فهمید که بازی در چه فریمی اجرا شده
قسمت framerate زده ماکسیمم 62 فریم بر ثانیه گرفتید:)
نقل قول:
ممنونم حسین جان از لطف شما و سایر دوستانی که وقت میزارید ، زحمت میکشید و سخاوتمندانه اطلاعاتتون رو در اختیار سایرین قرار میدید @};-
این تصویری که گذاشتم مربوط به بازی nba 2k 14 بود که فکر میکردم افت فریم دارم اما با این تصویر متوجه شدم که اینطور نیست اما گاهی توی این بازی
یا pes 2014 در حرکاتی که از نزدیک نشون داده میشه تصویر یه مقدار لرزش داره
حالا سئوالم اینه که این لرزش مال چی میتونه باشه
با تشکر
خواهش میکنم عزیز:x
هدف اصلی این انجمن اینه که از همدیگه چیز یاد بگیریم;)
اگه فقط بعضی از بازی ها اینجوریه ممکنه ایراد از بازی باشه که با آپدیت های بعدی حل شه یا نا سازگاری با درایور که با درایور های آینده بهتر بشه و یا دلایل دیگه.
یادمه یه بازی داشتم که مثلا وقتی دوربین رو رو نزدیک میزاشتی کمی لرزش داشت( خیلی کم ) که با آپدیت بعدی بازی حل شد;)
سلامنقل قول:
منظورتون از لرزش چیه؟
اگه با فریم بالا احساس کندی دارین مشکل تاخیر فریم ها هست.
گزینه ی vsync رو روشن کنین احتمالا مشکلتون حل میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
گزینه ی vsync رو روشن کنین احتمالا مشکلتون حل میشه
ممنون حسین جان این کار رو کردم اما بازم همونطوره @};-
سلام رضا جان @};-نقل قول:
سلام
منظورتون از لرزش چیه؟
اگه با فریم بالا احساس کندی دارین مشکل تاخیر فریم ها هست.
بله ، در حالی که سرعت فریمها خوبه اما گاهی در تصاویر نزدیک و تصاویر پرسرعت مثل یه پاس بلند که یه دفعه توپ با سرعت بالا از یه نقطه به نقطه ای دیگه میره
یه خرده تصویر میلرزه
دوست عزیز تصویر میلرزه یا کارکتر ها؟نقل قول:
خوب احتمالا مشکل شما تاخیر فریم ها هست.کارت گرافیک شما چیه؟نقل قول:
برای منم این تاخیرفریم وجودداره البته فقط توبازی فیفا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان بارزولوشن1080و4xفیلترانتی الیازینگ وجزییات بالادارم240فریم میگیرم تواین بازی!
ولی موقع سانترهاوشوتهای بلنداحساس کندی فریم دارم
v-syncروبه همراهtriple bufferingفعال کردم هیچ تاثیری نداشت
درایورعوض کردم تاثیری نداشت
GTX560باپردازنده چهارهسته یی فرکانس3.5گیگاهرتزوچهارگیگ رم ویندوز7سی ودوبیتی
به نظرتون مشکل چیه؟
دوست عزیزم ، بازی و داخل کنترل پنل انویدیا V-Sync بصورت Adaptive قرار بدین ، اگر از Msi Afterburner استفاده میکنید در قسمت مونیتورینگ riva tuner فریم بر روی 60 لاک کنید.نقل قول:
همین کارهاروانجام دادم البته توافتربرنرقسمت مونیتورینگ نمیدونستم توکدوم گزینه فریم روی60لاک میشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی توبقیه بازیام مثله دیرت3یاکرایسیس3واویل6و...فری م روی60لاک هستش وهیچگونه تاخیرفریم ندارم تواین بازیا
این موردتاخیرفریم برای من فقط توهمین بازی فیفادیده میشه!به صورت لگ های ریزوتاحدودی قابل چشم پوشی هستند
ولی اگه راهی هست که بتونم درستش کنم خیلی خوب میشه
امکان داره این نسخه ازفیفاباکارت گرافیکم ناسازگارباشه؟چونکه گرافیک قبلیم4890بودکه تواون کاملافریم هایکنواخت بودبدون هیچ مشکلی...
دوست عزیز اینی که شما میگی lag نیست و فعال و غیر فعال کردن v-sync که برای شما جواب نداده تاخیر فریم تو بازی های مختلف متفاوت هست کاری هم نمیشه کرد باید منتظر درایور جدید باشید شاید مشکل شما رو حل کنه.نقل قول:
اره دوست خوبم همونطوری که گفتیداین مشکل من تواین بازی اسمش تاخیرفریم هستش نه افت فریم ولگ و....نقل قول:
چونکه باچندتانرم افزارسرعت فریم بازی روتست کردم میانگین240فریم میده!
ولی خب تاخیرفریم توبازی به وضوح دیده میشه
به هرحال امیدوارم بااومدن درایورجدیدمشکل این بازی برام حل بشه
سلام
دوستان خیلی میبخشید من یه روز نبودم در حالیکه سئوال کننده خودم بودم
پست های دوستان رو خوندم ، مشکل من هم همین بود و تا اومدن درایور جدید صبر میکنم
با تشکرمجدد @};-
سلام خدمت دوستان . امروز کارت گرافیکم رو روی یه کیس دیگه گزاشتم (که خود مادربردش هم گرافیک داره) هر کاری میکنم تصویر نمیاد :( نه با خروجی گرافیک من و نه با خروجی گرافیک خودش !!:(( وقتی کارتم رو در اوردم با خروجی خودش تصویر اوکی شد :|وقتی دوباره روی سیستم خودم کارت رو گزاشتم فقط چند لحظه تصویر میاد و کامل میره :( چی کار کنم؟؟!
به نظر من كارتت رو فلش كن مشكل حل ميشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز ، با یک کار dGPU جدا، این کار بکنید ، ببنید مشکل بازم هم هست یا نه.
سلام خدمت همه دوستان...
بنده یه کارته[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دارم
دمای کارت تو حالت نرمال 36 وتو فول لود به 80 میرسه یعنی راحت میشه باهاش چای دم کرد:>
دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
آیا با عوض کردن خمیر میتونم به دمای مطلوب تری برسم؟ یا خمیر خودش بهتر هست.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون:-*
اگه کارتتون بیش از دوسال دارید اگه خمیر خوبی استفاده کنید تاثیر داره . البته این دما برای سری 570 580 معمولی هست.نقل قول:
دوست عزیز، دمای IDLE کارت شما، عادی هست مشکلی نیست، دمای کارت شما در زمان Work Load می تونه مربوط به تنظیمات سنگین اعمال شده که بروی بازی قرار دادید.یا تحویه نا مناسب کیس، ولی دما Work Load شما هم معمول هست .
ممنون دوست عزیز یه بار خمیر رو عوض میکنم ببینم چطوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این همه میگن کارت های انویدیا خنک هستن....پسx-(
ممنون عزیز...نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دوست عزیز، دمای IDLE کارت شما، عادی هست مشکلی نیست، دمای کارت شما در زمان Work Load می تونه مربوط به تنظیمات سنگین اعمال شده که بروی بازی قرار دادید.یا تحویه نا مناسب کیس، ولی دما Work Load شما هم معمول هست .
کیسم x3 هست دقیقا همین طوره وقتی تنظیمات سنگینی رو اعمال میکنم پس از یه مدت تو بازی یا ارور دیسپلی میده یا دارکت ایکس یا یه ارور دیگه هم میده که میگه کارت هنگ کرد:(
مشکلی نیست، دمای IDLE و WorkLoad شما برای این کارت عادی هست، خوب هر چقدر کارت تحت فشار باشه دمای اون افزایش پیدا میکنه. خمیر برای GPU خواستید عوض کنید، بدید یک فرد متخصص این کار رو انجام بده، یک فشار زیاد ممکن هست به GPU اسیب بزنه.
اصلا فرصت نمیده که بخوام کاری کنم ، توی صفحه تنظیماتش هم میرم فرصت نمیده تصویر قطع میشه :-<نقل قول:
تصویر میاد و بعد چند ثانیه میره؟
کابل تصویر رو در جهات مختلف تکون بده شاید مشکل از کابل باشه
گرافیک رو روی یک سیستم دیگه تست کن
بله! ، چند ثانیه تصویر میاد و بعدش کامل میره ! حتی اگر برم تو بایوس . . .نقل قول:
رو یه سیستم دیگه هم گزاشتم که اصلا تصویر نمیاد و خود مادربردش هم گرافیک داشت که اون هم تصویرش قطع شد ولی وقتی کارت رو بر میدارم تصویر خروجی گرافیک خود مادر بردش میاد :(:nonchalance:
دوست عزیز وقتی روی سیستم دیگه هم تصویر نداره معنیش خرابی کارت هست حالا به هر دلیلی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزيز من بايد كارت رو بزاري رو يه سيستم كه يك كارت گرافيك ديگه داشته باشه. سيستمو با كارت سالم بوت كني و كارت خودت رو فلش كني.نقل قول:
امکان انجام این کار رو نداشتم ، فقط فن گرافیک رو باز کردم با یک فوت جانانه :d و بسم الله جا زدم وصل کردم درست شد همین ! :d فنش صدا هم میداد روغن زدم اوکی شد ، ولی بابت پاسخ ممنوننقل قول:
دوست عزیز کار اشتباهی کردید قسمت ball bearing فن رو روغن کاری کردید باعث جذب بیشتر خاک میشه لولای در که نیستنقل قول:
همین فکر رو هم کردم ، و میخواستم این کار رو نکنم ولی یکی از دوستام خونمون بود که کامپیوتر خونده و . . . روغن بهش زد ، من هم چیزی نگفتم :| حالا به نظرتون چی کار کنم؟نقل قول:
کاری که شده دیگه هیچ کاری نمیشه کردنقل قول:
دوستان در سیستم مورد نیاز بازی ها به گرافیک مورد نیاز یک بازی اشاره شده که این گرافیک ها عموماً برای PC هستن
حالا سوالی که برای من بوجود آمده اینه که گرافیک لپ تاپ من Geforce 740m هستش من چطوری باید متوجه بشم که فلان بازی روی سیستم من راحت اجرا میشه یا خیر؟!
کارایی Geforce 740m با کدام یک از کارت گرافیک های PC برابری میکند؟
نمیدانم منظورم را درست رساندم یاخیر!
سلام دوست عزیز. کارت گرافیک شما با AMD 6670 سری دسکتاپ برابری میکندنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahbazi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام متشکرمنقل قول:
در Nvidia چطور؟
تقریبا با GT 440 البته 6670 یکم از GT440 قویترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahbazi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به رزولیشن lcd لپتاپ خیلی بستگی دارهنقل قول:
یه سایت مرجع خوب برای بنچمارک 740m
سلام دوستان من یه کارت گرافیک تا 600 هزار تومن میخوام که بتونه بازیارو به خوبی وبا جزئیات بالا اجرا کنه ممنون میشم راهنمایی کنین
مدل 1gb کارت msi 650. بعد از خردید فرکانس رو با مدل oc این کارت ست کن این مدلی که گفتم معمولی هست قیمت هم 570 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Se7en [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام،
داداش بهترین کارتی که میتونی با این بودجه بگیری 7790 هستش، از برند سافایر، 7790 (البته 1 گیگش) تقریبا 600 تومنه و مناسبه بودجه شماست. @};-
نظر من هم روی 7790 هست.بهتره این کارت رو خریداری کنید.;)
سلام خدمت دوستان عزیز ...@};-
دوستان بنده میخواستم بایوس کارت گرافیک [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] آپدیت کنم
فایل آپدیت رو دانلود کردم ولی بلد نیستم بایوسش رو به بایوس جدید تغییر بدم ...
آقا عرفان هم که فقط آموزش کارت های AMD رو دادن...:(
اگه دوستان نرم افزاری سراغ داره یا میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم...:-*
سلام دادا
با این نرم افزار Nibitor میتونی فلشش کنی
از حالت زیپ درش بیار و فایل بایوس رو بکش بنداز روش ؛ یا run as admin کن و فایلو بنداز توش تا اجراش کنه
پ.ن : راستی برای چی میخوای بایوسش رو اپدیت کنی ؛ اگه مشکلی نداری باهاش این کارو نکن یا قبلش با Gpu-z از بایوس فعلیش بکاپ بگیر
دوست عزیز شما نسبت به پارت نامبر کارت گرافیکیتون اگر فایل بایوس دانلود کرده باشید بدون هیچ مشکلی میتونید در ویندوز اجرا کرده و آپدیت کنید ، فقط باید مطمئن باشید فایل آپدیت بایوس با پارت نامبر کرات شما هم خوانی دارد ، بنده EVGA داشتم خیلی راحت بایوس آپدیت میشه و احتیاجی به Nvflash این برنامه ها ندارد ، اما شما باید در این تاپیک مشکل خودتون و عنوان میکردید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به هر حال این تاپیک حذف خواهد شد.
با تشکر@};-
سلام ممنون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باهاش یه خورده مشکل دارم در مورد ولتاژ برا همین میخوام آپدیت کنم
بک آپ هم گرفتم ممنون
شرمنده عزیز ... ببخشید نباید تاپیک میزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
صاحب اختیارید...
ولی اون فیلی که من دانلود کردم rom هست از رو ویندز اجرا نمیشه
از تک پاور آپ دانلود کردم...
پس آپدیت پیشنهادی خود EVGA نیست..!!؟...پیشنهاد میکنم این کارو انجام ندید دوست عزیزم@};-نقل قول:
برای انجامش شما احتیاج به نسخه nvflash-5.141.0.1 دارید ، که بر روی ویندوز کار می کند از طریق command Prompt ....
ولی در هر حال پیشنهاد میکنم این کارو نکنید.@};-
والا عزیز این gpu-z کارتم هستنقل قول:
تا ولتاژکارت رو به 0.9750v تغییر ندم کارت استیبل نیست من مدل های دیگه کارت رو نگاه کردم حتی کارت های رفرنس ولتاژشون 0.9888 هست حالا این کارت سوپر کلاک هم هست ولتاژش به نسبت کم تره
گفتم شاید بایوس کارت رو آپ کنم مشکلش حل بشه چون مطئنم این ولتاژ کم مربوط به چیپش هست پس باید تو همون ولتاژباقی بمونه.