سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط َAbolClock [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نیاز به بایوس مود شده داره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط َAbolClock [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نیاز به بایوس مود شده داره
تاپیکی در این مورد هست،دیروز بردم بیرون نگاه کنن ولی نمیدونم بتونن یا نه،،،چون یک بار مادربرد دادم واسه تعمیر جنازه تحویل گرفتم
اگر خواستید من انجام میدم براتوننقل قول:
سلام
سیستم pc که یکی از پایه های فن cpu خراب شده بود و ویندوز xp نصب شده بود و جای سوکت usb مادربرد برای موس و کیبرد و ... کار نمیکرد . اول فن را تعویض کردم و بعد ویندوز 7 را به درخواست مشتری نصب کردم . ویندوز به صورت عادی نصب شد . چون دوباره سوکت usb ها کار نمیکرد .با سی دی درایور پک نرم افزار usbرا نصب کردم و بعد از نصب پیغام ریستارت داد که . با قبول سیستم ریستارت شد . فن cpu روشن و فن پاور هم روشن ال ای دی پاور روشن ولی بوت نمیشه . یعنی چراغ مانیتور به صورت خاموش روشن چشمک میزنه .
2 بار باطری مادربرد را خارج و clear cmos را اجرا کردم . ولی تغییری نکرد . قطعاتی که برای تست تعویض کردم ram و cpu و پاور تغییری نکرد . کارت گرافیک را در سیستم دیگه امتحان کردم کار میکرد . یه بار هم بدون هارد و دی وی دی رام امتحان کردم ولی بازم بوت نشد . کارت دیباگر ندارم . شاید از بایوس باشه . مدل مادربرد فاکسکان 945PL7AE است با تشکر
سلام این مادربرد های قدیمی بخوان گیر بدن دیگه ول نمیکنن
سلام شما چرا فن خنک کننده مایعتون رو به داخل هستش
البته شاید من از این عکس بد برداشت کردم!!!
همون اگه درست بشه ممکنه خیلی دماش رو بیاره پایین چون دقیقا کنار اون هم هست!
سلام شما چرا فن خنک کننده مایعتون رو به داخل هستش
البته شاید من از این عکس بد برداشت کردم!!!
همون اگه درست بشه ممکنه خیلی دماش رو بیاره پایین چون دقیقا کنار اون هم هست
احتمالا مدار تغذیه مادربرد مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط arstan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این قبیل مشکلات خیلی وسیع هستن و نمیشه به همین اسونی عیب یابی کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arstan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز احتمالا مال مدار تغذیه بردتون هست شما نگاه به خازن های بردتون بندازین ببینید باد کردن یا رسوب زدن یا یه عکس ازش بزارید دوستان یه نگاهی بیندازن
ویا شاید هیت سینک سی پی یو کامل به سی پی یو اتصال نداره جفت نشده با هم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
از روی ظاهر هیچ خازنی باد کرده یا نشتی نداره . خواستم عکسش رو بزارم ولی سایت عکس را نمیدونم .
اگه هیت سینک را برداری هم باید همون اول باید روشن بشه تا داغ کردن cpu و بعد خودش خاموش میشه . عجیب اینجاست که بعد از نصب ویندوز و نصب درایور usb و ریستارت دیگه بوت نمیشه . با تشکر