برد من هم بوق نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برد من هم بوق نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تازه رمها رو درآوردم و سیستم رو روشن کردم و بوق ممتد داد! پس مشکلی وجود نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مادربرد من ASUS H87-PRO ، یه دکمه GPU BOOST و یه دکمه MEM OK داره ولی نمیدونم به چه درد میخوره ... کسی اگه میدونه بهم بگه ... ممنون
راستی مین من نرم افزار AI SUITE III داره و میتونی توش ولتاژ و دمای سی پی یو و مین رو تغییر بدی ... یعنی دیگه نمیخواد برم تو بایوس مادر برد اونجا تنظیمات رو انجام بدم ؟؟؟
کار با بایوس مادر بورد های جدید هم راحته هم سخت چون خودمحیطش به اندازه یه ویندوزه
> ویژگی GPU Boost درون مادربردهای ASUS اجازه میده بتونید IGPU یا گرافیک مجتمع افزایش فرکانس بدید و افزایش Performance نیز شاهدش خواهید بود و برای کارتهای گرافیک dGPU کاربرد نداره.
> وظیفه ای Button MemOK این هستش که زمانی حافظه Memory شما مشکل پیدا کنه و نتونید سیستم Boot کنید این قابلیت رو داره تنظیمات رو به صورت پیش فرض در حافظه تنظیم کنه به صورت Dynamic و سیستم شما Boot شود.
> شما می تونید با این نرم افزار اختصاصی که توسط ASUS نوشته شده، میتونید دما حرارتی CPU، ولتاژ اعمال شده به CPU و RPM مربوط به پردازنده مشاهده کنید می تونید به صورت Profile های تنظیم شده درون این برنامه CPU اورکلاک کنید و ...
دوستان کسی به سوال ما پاسخ نمیده؟ (پست شماره 460)
دفعه قبل یادآوری کردم نزدیک بود اخطار بگیرم(به علت پست های پشت سر هم)
دوست عزیز ، مشکلی که شما عنوان میکنید ، به طور یقین برای همه اتفاق نمی افتد ، ممکن هست دوستان و بنده ندونیم مشکل شما از کجاست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid65 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممکن هست مشکل شما از این موارد باشد.
1-اتصال مادربورد برای پنل جلود درست انجام نمیشود.
2-اتصال برای پنل جلو کلا بر روی مادربورد مشکل دارد
3-کلا کابل اتصال برای اسپیکر و هدفون مشکل دارد.
اینگونه موارد با آزمون خطا درست میشوند از راه دور نمیشه معجزه کرد دوست عزیزم
مادربرد های سوکت 1150 همه از نسل پنجم اینتل پشتیبانی می کنن؟
broadwell آخرین پردازنده های سازگار با سوکت 1150 هست. و بعد به طور کل پلتفرم عوض میشه
البته تنها چیپست سری 9X میزبان این سری از پردازنده های 14 نانومتری میباشند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaft27 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به گفته کمپانی اینتل برخی اصلاحات مربوط به بخش پاور پردازنده که نیازمند Power Source بر روی مادربرد میباشد علت این امر است.
دوستا درموردبرد ASUS-P8H77-M-LE چه مقدار می شه رم را برای گرافیک مجتمعش شیر کرد از 200 مگ عبور میکنه بوت نمی شه مگه نباید خودش بیشترین مقدار را شیر کنه CPU هم G620 هست
4 گیگم رم داره