خوب دوست عزیز راهنمایی بیشتر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه جوری
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب دوست عزیز راهنمایی بیشتر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه جوری
سلام دوست من آموزشش رو دارم آماده میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza2020 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خدمت شما دوست عزیز: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza2020 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی می زنم این ارور میدهنقل قول:
BIOS has no update module avalable
سلام
من یک لپ تاپ asus k52jk دارم،دیروز توی تنظیمات بایوس قسمت انیمیشن رو فعال کردم!
از بعدش دیگه وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم فقط چراغ پاور روشن میشه و دیگه چیزی نشون نمیده!
کارهایی که دوستان در بالا گفتن رو هم انجام دادم،اما نتیجه ای نگرفتم!!!
البته فکر میکنم نتونستم فلش رو بوتیبل کنم!
حالا از دوستان خواهش دارم اگه میدونن مشکل من چجوری حل میشه منو راهنمایی کنن.
اگه کسی از دوستان هم لینکی برای برنامه ی Mini Dos دارن،ممنون میشم اینجا قرار بدن تا بقیه هم استفاده کنن.
با تشکر
سلام بر استاد عرفان عزیز
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم
این آی سی رو کجا میتونم تهیه کنم ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز. والا جایی رو نمیشناسم. بیشتر باید تو فروشگاه های الکترونیکی جستجو کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mpsms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای چه مصرفی هست این IC ?
آی سی بایوس لپ تاپمه چند وقت پیش سوختهنقل قول:
بايد تو فروشگاه هاي الكترونيكي بگرديدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mpsms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خسته نباشی خدمت اساتید بخصوص عرفان خان
من دیشب بایوس لپ تاپم پرید Asus k55vm ایا با این روش پست اول میتونم بایوس ریکاوری کنم ؟ فایل بایوس هم دانلود کردم که اسمش به این صورت هستش K55VMAS.211 .ممنون میشم راهنماییم کنید . باتشکر از زحمتهای شما.@};-