با سلام و تشکر از شما.
فایل بایوس سونی EA 25 را کجا می تونم دانلود کنم؟
لپ تاپ رو بردم پیش تعمیر کار میگه باید بایوسش عوض بشه. یعنی راهخ دیگه ای نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و تشکر از شما.
فایل بایوس سونی EA 25 را کجا می تونم دانلود کنم؟
لپ تاپ رو بردم پیش تعمیر کار میگه باید بایوسش عوض بشه. یعنی راهخ دیگه ای نیست؟
از سایت سونی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط NIMA88 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خدمت اساتید مخواستم بدونم با این روش(روش اول) مدل acer travelmat 2350 رو میتونم انجام بدم؟
سلام دوست عزیز. اگه بایوسش AMI باشه باید فایل بایوس رو به AMIBOOT.ROM تغییر نام دهید سپس روی یک فلش ذخیره کنید و لپ تاپ رو کامل خاموش کنید و فلش رو متصل کنید دکمه های CTRL و HOME رو همزمان نگه دارید و لپ تاپ رو روشن کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sistana [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از کجا باید بدونم بایوسش چی هست؟
سلام به همه دوستان
لپ تاپ من asus k53sv هست دادم تعمیر ادم نفهم برداشته بایوسشو با دسگاه به n53sv اپدیت کرده
حالا هر کاری میکنم نمیتونم دوباره به k53sv فلش کنم.
عزیزان نیازمند یاری سبزتان هستیم
سلام دوست عزیز. فکر نکنم بشه همچین کاری کرد ! بایوس n53sv روی k53sv اگه فلش بشه اصلا لپ تاپ بوت نمیشه چون کلا مسیرهای ROM های سخت افزاری فرق دارن باهم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza2020 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر از مجموع آموزشها و پاسخ های ارائه شده به سوالات
الان شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ویندوز نصب شد lan و صدا و wirelese نمیشناسه
راهی هست برشگردوند؟
دوباره بايد فلش كنيد. از طريق داس فلش كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza2020 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my XPERIA ZL using Tapatalk 4