سلام میشه ایسوز gt430 رو به یه مدل قویتر فلش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میشه ایسوز gt430 رو به یه مدل قویتر فلش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
با فلش کردن بایوس قدرت کارت بیشتر نمیشه اما میشه بایوس رو ویرایش کرد و فرکانس ها رو افزایش داد
منظورتون همون اورکلاکه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله دوست عزیزنقل قول:
سلام کسی میتونه بایوس کارت HIS 7770 Ghz edition رو بزاره؟
بایوس کارتم break شده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrmobham [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینک دانلود بایوس
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم لینک مرجع
@};-
تشکر Agent 47 عزیز اما اگه شما detail رو در هر دوی این بایوس ها در Techpowerup بزنید میبینید که اینها هیچ کدوم کارتهای من نیستن منم دقیقا به اشتباه دومی یعنی Icoller Ghz روگرفتم و زدم که کارتم Break شده :(
ببین این کارت منه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما این بایوس هایی که تو Techpowerup هست واسه این مدل هست IceQ X و IceQ X Turbo هست که به اشتباه بایوس IceQ X رو بجای Ghz Edition گذاشتن .
ممنون میشم اگه یه راه حلی یا یه منبع دیگه ای به من نشون بدید.@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrmobham [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز ورژن بایوس شما دقیقا 015.016.000.001.000851هست که می تونید از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود کنید.
من دقیقا همین بایوس رو فلش زدم.
وقتی که گرافیکم از پورت dvi تصویر نمیداد توسط hdmi وصلش کردم بهtv و با atiwinflasher فلش کردمش بعد از ریستارت دیگه سیستمم بوت نشد.
درضمن من خواستم قبل از فلش کردن از بایوس اصلی توسط gpuz بکاپ بگیرم اما gpuz ارور داد که نمیتونه حافضه ی حاوی بایوس کارتو بخونه
که منم به ناچار فلش زدمش.
خلاصه این بود داستان ، اگه نظری دارید ممنون میشم با من درمیون بزارید.
با سلامنقل قول:
اگر قبل از فلش کردن بایوس با بایوس اصلی کارت مشکلی داشتید ( این موضوع دیگه مربوط به بایوس نمیشه ) کارت گرافیکی شما دچار مشکل شده.
در این قسمت میتوانید در مورد مشکلات کارتهای گرافیکی سوال بفرمایید.