احتمالا ایراد از فعال ساز باید باشه ؛ یه فعال ساز دیگه دانلود کنید و امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالا ایراد از فعال ساز باید باشه ؛ یه فعال ساز دیگه دانلود کنید و امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه
با سلام خدمت شما .
باید بگم که همه ک..ر..ک های این فروم رو امتحان کردم.
با ک..ر..ک خودش بازی پردازش می کنه ولی اجرا نمی شه.
با ک..ر...ک های این فروم بازی دیگه اصلا پردازش هم نمی کنه.
از سایت های دیگه هم ک..ر...ک دانلود کردم ولی همین مشکل برقراره.
برم ببینم بازی رو پس می گیره.
بازم نظری دارین از ما دریغ نکنین.
سلام دوست عزیزم ، شما باید روی سیستم برنامه S.t.ea.m و نصب داشته باشید....شما میتونید این برنامه را از اینجا دانلود کنید...( در برخی از بازی ها مانند هیتمن و باقی بازی ها احتیاج هست که سیستم شما فقط این برنامه را نصب داشته باشد ..فقط خاطراتان باشد که بعد از نصب این برنامه شرع به دانلود میکند دانلود را قطع کرده و از استارت خودکار این برنامه را خارج کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لازم به ذکر هست اگر فعال ساز شما درست باشد این روش عملی هست ، در ضمن شما که تازه شروع کردید به بازی حتما آپدیت 1.1 بازی و که حجم آن 1 گیگ هست به همراه آخرین فعال ساز دانلود کنید تا با باگ ها و مشکلات رایج این بازی روبرو نشوید ، اگر هم مایل به دانلود این آپدیت نیستید در همین تاپیک به پستهای قبلی برگردید آخرین فعال ساز فیکسر بازی و بنده قرار دادم....
( در مورد برنامه اس..تیم....فقط کافی هست این برنامه روی سیستم شما باشه لازم نیست هر موقع میخواید بازی کنید برنامه اس..تیم و ران کنید ....نصب بودنش کافی هست چون این برنامه در سرویس ویندوز قرار میگیره)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
بالاخره منم چند روز پیش دانلود این بازی رو تموم کردم و تونستم امروز کمی بازی کنم .
سوالی از دوستان داشتم ، به نظرتون با سیستمی که من دارم ، چه تنظیماتی رو برای گرافیک بازی انتخاب کنم ، میتونم این بازی رو با بالاترین کیفیت ممکن انجام بدم . البته به دلایلی فعلا رزولوشن مانیتورم 1024x768 هستش :d
من عاشق این به دلایلی آخرش هستم : دینقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما با بالاترین تنظیمات میتونید بازی کنید اما در مورد قسمت Antialiasing تفاوتی بین MSAAX8 و MSAAx4 و غیره نیست!! فقط بازی سنگین میشه ( امتحان کردم فرقی نداشتند از لحاظ کیفیت گرافیکی) SMAA TX2 گزینه مناسبی هست و با بالاترین تنظیمات پیشرفته بازی و انجام بدید و گزینه V-Sync و خاموش کنید..
با تشکر دوست عزیزم@};-
خبرهارو در مورد نسخه 4 دنبال کردم سازندگان گفتند نسخه های بعدی شماره نخواهد داشت کراسیس 4 نداریم داستان تموم شد اینو خیلی وقت پیش اسپویل کردندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تیم داره استراحت میکنه احتمالا با نسخه بعد به فاصله ای می افته ولی شماره بعدیشو میسازند اینکه شماره بعدی چه جوری میبشه خیلی اظهار نظر کردند از جمله اینکه سوم شخص میشه !:|
خودشونم نمیدونند میخواند چی کار کنند تا چند سال بعد کنسول نسل بعد بیاد اینا باهاش اشنا بشند سخت افزار جدید برا pc بیاد
میرند تو کار dlc این خط این نشون ولی کمتر ایرانی دیدم تونسته dlc بازی کنهنقل قول:
بازی زیبایی بود و حیف که تموم شد:(
پینوشت: نانوسوت+ شخصیت زن=چه شود:d
با سلام خدمت دوستان.
با راهنمایی های شما دوستان عزیز از جمله جناب آقای [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]مشکل حل شد.
دوستان گرافیک بازی خیلی خفنه.
تو اول بازی خود بازی تنظیمات لاو رو برا من انتخاب کرده بود که حدود 40 تا 60 فرم می گرفتم .
ولی وقتی تنظیمات رو روی آخرین حد قرار دادم 11 الی 16 فرم بیشتر نداد!!!!
خود برنامه فور مارک هم اینقدر کات رو تحت فشار قرار نمی ده که این گیم باحاش این کار رو می کنه.
در زیر یه عکس از گرافیک پایین با گرافیک بالا قرار می دم دوستان ببینن.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه سوال دیگه که از دوستان دارم اینه که تو برنامه MSI After Burn میزان فرم رو با اختلاف 10 فرمی نسبت به برنامه Fraps نشون می ده.
به نظر خودم برنامه Fraps با توجه به لگ بازی میزان فرم رو دقیق تر نشون می داد.
چون تو برنامه MSI After Burn میزان فرم رو 29 نشون می داد در حالی که تو برنامه Fraps میزان فرم رو 13 الی 19 نشون می داد.
خلاصه برا من که اینجوری بود.
به دوستان توصیه می کنم که از برنامه Fraps برای تست میزان فرم استفاده کنن.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Fraps
برای آشنایی با برنامه به[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برید.
راستی دوستان بهینه ترین تنظیمات برا سیستم بنده چیه؟
در تایید صحبت های zeus عزیز باید بگم که حتما سری دیگه ای هم در کار هست....شرکت های بازی سازی هیچوقت سود بزرگی که از عناوینی مثل Crysis می کنند رو ول نمیکنن.
منتهی گفتن که شماره ی بعدی با نام Crysis 4 نخواهد بود و بازی به شکلی دیگه منتشر میشه.(حالا داستان یا شخصیت ها یا چه چیزی رو تغییر میدن معلوم نیست...)
@};-
بچه ها - بزرگان - دوستان
بازي چقدر طول ميكشه تا تموم بشه ؟؟
سلام رامین جان ، داستان بازی اصلا طولانی نیست..3 سوت تموم میشه ...و در آخر سر پرافت داشت توی افق محو میشد که !!!! نشد : دینقل قول:
نوشته اصلی توسط FAT-MAN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]