میدونید چطوری میشه وارده بازی میشه ولی همه چی جنگل وساختمانها بالا میمونن بازیگر پایین
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونید چطوری میشه وارده بازی میشه ولی همه چی جنگل وساختمانها بالا میمونن بازیگر پایین
درایور کارت شما اپدیته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله 314.07
بله دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمیدونم تبلیغ میشه یا نه....ولی بازی های شرکت Game-Ever سالم هستند و مشکلی ندارند....البته نمیدونم سمت شما هم هست یا نه.
البته تقریبا تمام شرکت هایی که بازی ها رو بیرون میدن،بخش هایی از بازی رو حذف میکنن...مثل قسمت multiplayer تا dvd کمتری ببره.
@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از ک.رک. فیکس reloaded استفاده کن گرافیکت چیه؟
از ک.رک. فیکس reloaded استفاده کردم ولی فرقی نکردmsi 560 ti 448 cores
Crysis 3
درود
دوستان مقایسه ایی داشته باشیم در این ابر گیم بین سه تکنیک متفاوت
البته همگی روی تنظیم Very High قرار دارند برای همین انتظار تغییر انچنانی نداشته باشید اما کاملا تغییر در هر حالت مشخصه
ابتدا در بهترین حالت ممکن بروی MSAA HIGH 8X ملاحظه بفرمایید :x
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و حالا در بهترین حالت ممکن بروی SMAA HIGH 4X ملاحظه بفرمایید :x
و حالا در حالت FXAA که در این حالت اگه به چمن های زیر تصویر نگاه کنید کاملا دندونه دندونه بودن علف زار مشخصه البته با نزدیک شدن بهشون کاملا مشخص تر میشه .
مقصود من بیشتر نمای اصلی اصلحه بود که خوف بر انگیزه :))
اما در تکنیک FXAA نسبت به تکنیک MSAA HIGH 8X تفاوت فوق العاده زیاده مخصوصا لبه علف ها که دندونه دندونه بودنشون بیشتر مشخص میشه
و اصلا نمیشه گفت هیچ فرقی ندارن چرا خیلی فرق دارن خصوصا وقتی در این طبیعت بکر قدم میزنید بخوبی متوجه میشید.:x
توصیه میکنم دوستانی که هنوز گیم نصب نکردید برای لمس بهتر تکنیکها تصاویرو بک گراند قرار بدید
این چند عکس خفن رو قرار دادم تا هم مقایسه ایی داشته باشیم هم دوستان عزیز لذت ببرید :x
من واقعا دارم زندگی میکنم با این ابر گیم بینهایت :x
متشکرم @};-
بازی رو پاک کن یه بار دیگه نصب کن و تمام نسخه های NETFramework و vcredist نصب کننقل قول:
روشی که عطا جان فرمودندو اعمال کنید جواب نگرفتید این روش هم در سایت های خارجی توصه شده ..در فعال ساز ها دو فایل وجود داره ( فعال ساز اول دو فایل Crysis3.exe و rldea.dll ) در فعال ساز 30 مگی بعدی یک فایل بجای rldea.dll اضافه شده crys3.dll ..شما برای اینکه این روش هم امتحان کنید فایل rldea.dll بعد از کپی فعال ساز دوم کات کن یه جای دیگه از هارد ..یعنی بازی و بدون این فایل اجرا کن ( نتیجه رو اعلام کن دوست عزیزم)نقل قول:
با تشکر@};-
در موقع اکسترکت کردن فایل objects.pak رو ارور میده در ضمن چند بار پاک کردم دوباره نصب کردم میره داخل بازی اگه میشه اون فایلو اپلود کنید ممنون از لطفتون