توی منوی کانفیک تول چند تا اپشن و گزینه برای شماست؟در ضمن lensflares رو نمیشه تغییر داد.
نمایش نسخه قابل چاپ
توی منوی کانفیک تول چند تا اپشن و گزینه برای شماست؟در ضمن lensflares رو نمیشه تغییر داد.
همون آپشن هایی که برای شما هست : دینقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطا جان وقتی Apply »کینی و پنجره CMD باز میشه و بسته میشه فایل های پچ ساخته....اگر شما بصورت دیفال بازش میکنی و این گزینه خاموش هست....پس یه جای کار شما مشکل داره.!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن پوشه کانفیگ و باید مسیر بازی و براش تعریف کنید.
فرشاد اپلیکیشن رو که باز میکنم میتونم ON اش کنم و بعد APPLY میکنم. ولی وقتی برنامه رو میبندم و دوباره باز میکنم OF شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیزم اون گزینه همچین چیزه خاصی هم نداره صبر کن نسخه بعدی بیاد ببینیم چی میشه ، الان اون پچی که من دادم مشکل داری باهاش؟
اون رو هنوز تست نکردم فرشاد جان. تست میکنم@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان در تنظیمات بازی gpu max buffered و wifescreen letterbox دقیقا کارشون چیه؟
این دقیقا سئوال منم هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وتنظیمات بهینه برای این دوگزینه چیستش؟
سلام عزیزم ، نکته دوم یا همون wifescreen letterbox که معلوم هست بالا پایین تصویر را مانند برخی از فیلم های سینامیی سیاه میکندنقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما گزینه اول GPU frame buffer یا همون gpu max buffered ، این گزینه مقدار فریم دریافتی را در حافظه کارت گرافیک ذخیره میکند برای نیاز به پردازش فریم بعدی....یعنی فریم های بعدی در بازی را پیشاپیش پردازش میکند این گزینه بین 1 تا 3 بهترین هست ، اگر انویدیا دارید گزینه را بین 1 تا 3 چرخش بدهید اگر کارت AMD این گزینه را 1 قرار دهید ، خود انویدیا نیز در درایور هاش هنوز نتونسته این گزینه رو بهینه کنه!!! افزایش دادن اون از 3 به بالا ایجاد لگ ، فشار به کارت گرافیک را خواهد داشت ( البته اگر درست عمل کند) در یک کلام میشه گفت حداکثر فریم از پیش رندر شده نام واقعی این گزینه هست.
پیش فرض بازی بر روی 3 هست. دوستانی که کارت گرافیک ضعیف تری دارند میتوانند بر روی 1 قرار دهند.
@};-
سلام دوستان پچ جدیدی با نام WatchDogs Enhanced Reality Mod توسط یکی از کاربر های GURU3D در سایت اصلی Guru3d قرار گرفته
توضیحات هم در همین صفحه هست ( حجم فایل پچ 25 مگ در حالت RAR)
این موده رنگ بازی ررو که قهوه ای نمیکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]