من از همون روز اول که اومد نصب کردم و حدود فقط 1 ساعت بازیش کردم دیگه با عرض معذرت حالم بد شد سریع خارج شدم از بازی
الان تو نخ mark of the ninja هستم که معتقدم صد برابر بیشتر این بازی های الکی ماشینی می ارزه:)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از همون روز اول که اومد نصب کردم و حدود فقط 1 ساعت بازیش کردم دیگه با عرض معذرت حالم بد شد سریع خارج شدم از بازی
الان تو نخ mark of the ninja هستم که معتقدم صد برابر بیشتر این بازی های الکی ماشینی می ارزه:)
بیا ، اینم اولین پست ما ؛ دپرس شدیم اومدیم پست بدیم .
بازیه آخه این ؟ از MW1 بدم میومد ، MW2 رو که دیدم به MW1 امیدوار شدم .
چیه آخه این بازی ؟ New Burnout ؟ همه حرکتاش کپی Burnout Paradise هست . از تو مسابقه رفتنش ، دیریفت کردنش ، تابلو شیکوندنش ، حریفو بزن دربوداغون کن ماشینشو بگیرش و ... . مثلا خواستن موفقیت MW1 رو تکرار کنن .
هندلینگ = 0
دیریفتی جات = 0
آخ آخ ، CutScene نداره ! وای ... دیوانه شدم .
داستان = داریم اصلا ؟
تخریب پذیری = نِفله !!!
گیم پلی = بوووووووق !!!!!!
فقط گرافیکش خوبه ، با Run فرق داره تکنیکش فکر میکنم ؛ ولی نزدیک به همن .
تازه SLI هم ساپورت نمیکنه و زیاد هم اپتیمایز نیست .
EasyDrive هم که یه راس بره سطل آشغال !!!!!!!!!
آی آی آی ... آی ! پدر ترینر بسوزه !! فرشاد جان ، شما دیگه چرا ؟ سرعترو نمیگما ، N2O رو میگم با اون چی میگه بازی بهش ؟ SpeedPoint ؟ پیش خودمون بمونه ، بنمون نکنه اول کاری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حیف که قول دادم دیگه رو سیستم جدید ترینر نزنم اونم برای بازی هایی که بار اول تموم میکنم ، وگرنه الان که بازیو رو نصب کردم فردا صبح قبل دانشگاه تموم بود . ما هم میرفتین نمایشگاه یه ویرٌنی ، ریونتونی چیزی سند میزدیم میفتادیم تو کوچه خیابون ولگردی !!!
متوجه منظورت نمیشم.... SpeedPoint ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مطمئن هستی حالت خوبه....من همیشه یادم هست شما با این فونت تایپ میکردی...یعنی هر جا بری نام کاربری خودم عوض کنی ...فونت تایپ کردنت تابلو هستش....
بنده از ترینر استفاده نمیکنم....در ضمن میشه بفرمایید کجای عکس من نشون دهنده ترینر بوده؟....شما که از این بازی خوشت نیومده چطوری سر و ته بازی و در آوردی؟...و یه نقد که همش بی پایه و اساس هستش...
با نظرات شما در چند زمینه موافق هستم ..اما نه اینطور که این بازی و کلا کوبیدی؟....
شما یکم بازی کن به نیتروژن که رسیدی دستت میاد که چند مدل نیتروژن برای استفاده داری....زود قضاوت نکن عزیزم...ترینر برای کسانی هستش که میخوان بازی و تموم کنن نه اینکه از بازی لذت ببرن..
لطفا این اتهام که بنده ترینر استفاده میکنم و اثبات برسون چون حرفت برام خیلی سنگین هستش....SpeedPoint خخخخخخخخخخخخخخخ
دوستان این دیگه آخرین رکورد بنده با این ماشین هستش ..نه خودم توانشو دارم نه ماشین دیگه بیشتر از این میره ..نه دیگه کیبوردم میتونه طاقت بیاره ...در ضمن به قول این دوستمون ترینر بنده هم ته کشیده : دی.......
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
456 .....آخریش هست....مجبور شدم دیگه از PowerShot استفاده کنم : دی
تسلیم فرشاد جان....:D:D:D
ما که هرچه دیشب زور زدیم این Bugatti با بهترین تنظیمات بیشتر از همون 451 نرفت...حالا شما چطوری 457 کیلومتر رو با این ماشین رفتین من نمیدونم.:D
راستی میخوام Body Pro بگیرم، نوشته Slipstreaming. این یعنی چی؟ باید چیکار کنم؟:confused:
Bugatti و باید تا خرخره آپگریت کنی ، Body Pro برای Bugatti ....??....حرف شما درسته ولی باید بذاری ماشین خوب دور بگیره و اینکه تمامی آپگرت های مخصوص هر بازی و بدست بیاری....بعد یک سری از آپدیت ها در مسابقات نیست ، در جاده ها اگه با سرعت بالا بری و پلیس ها رو خیلی سریع گم کنی . Drift داشته باشی..با سرعت بالا یک سری آپدیت هایی اضافه میشه که اصلا تو لیست آپدیت ها نیست ..بخاطر همینه که 457 تونستم با این Bugatti برم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط OverClocker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Slipstreaming به این معنی هست که وقتی Body Pro و آپدیت کنی ...از لغزش ماشین تو پیچ ها کم میکنه باعث افزایش سرعت میشه و میتونی بهتر Drift بری...
باگ بازی هم توی سرعت ماشینها دقیقا معلوم هست Agera باید بیشتر از Bugatti بره اما من نتونستم بیشتر برم ..اما Bugatti از Agera سریع تر میره وقتی فول آپدیت میشه.....این خیلی مسخره هستش..
ممنون از راهنماییت فرشاد جان...:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی همه ی اینهایی رو که گفتی خودم میدونستم...:D
همه چیز رو فول آپدیت کردم.
منظورم از سوال این بود که برای باز کردن Aero Body Pro نوشته : Get 120s Slipstreaming with Aero Body
یعنی باید 120ثانیه چیکار کنم؟
120 ثانیه باشد به شتاب توی جاده حرکت کنی و معنی این کلمه میشه جریان لغزش ..نمیدونم فنی این مسئله چی میشه ....اما خوب به نظر من اونطور که من این Areo Body Pro گرفتم (البته شانسی) فکر کنم یا باید 120 بدونه ترمز ، و ضربه خوردن به جایی Drift بری...
فرشاد جان سیو بازیت رو میشه بذاری؟ :دی
منم کم کم باید دست بکار بشم و رکورد اقا فرشادو بزنم...پس اماده باش اقا فرشاد.....