[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نسخه کامل هست؟حجمش کمه اخه!:-S
نمایش نسخه قابل چاپ
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نسخه کامل هست؟حجمش کمه اخه!:-S
دوست عزیز با همین حجم هست بازی کامل و بدون نقص هست همین الان تست شد...درسته جانم....اگه شکی دارید امشب به سایت سر بزنید بنده اسکرین شاتهایی از بازی میگرم...امروز موفق به دانلود بازی شدم که تموم شد ، فقط باقی آن بستگی به فعال ساز ها داره که همشون و هم دانلود کردم.....امیدوارم که nfsmw2012 خوب از کار در بیاد.
بعد از نصب بازی حجم بازی چقدر میشه ؟
عزیز بازی آنلاکر شده از ارجین هست فدات شم ، همون 5.37 گیگ هست......فایل نصبی و آنلاکر نداره همشون بعد از نصب 5.37 گیگ هستند....عجله نکنید تا امشب صبر کنید از محیط بازی عکس میذارم...
پس اینکه میگفتن 20 گیگ فضا میخواد الکی بود ؟
وحید جان شما 20 گیگ فضای خالی در نظر بگیر ولی همین 5 گیگ و نصب کن : دی
وحید جان اینجور پست ها در انجمن درست نیست ، اگه سوال خاصی در مورد بازی دارید پیغام بدید.....
دوستان من الان رفتم خیلی شیک بازی ماست وانتد 2012 خریدم 3 تومن 2 تا dvd هستش الانم دارم کامل بازی میکنم >:D<
چه کاریه این همه حجم دانلود کنید
آره امین جان درسته ، در صورتی که شما در کرج ساکن هستی و بنده در تهران ، خوب سریع به دستمون میرسه ..دوستانی که در شهرستان ها هستند خیلی دیر به دستشون میرسه ، بعد در ضمن در خیلی از شهرستان ها فروش بازی محدود شده .... بنده به شخصه شبها از سرویس رایگان استفاده میکنم و حجم اینترنت هم تکون نمیخوره .......(در ضمن ترس از اینکه dvd خراب رایت شده باشه همیشه با من بوده ..خیلی این بلا سرم اومده دوباره باید میکوبیدم میرفتم بازی و عوض کنم تازه اگر قبول میکردند dvd مشکل داره)
مکس پین با حجم 28 گیگ من دانلود کردنش و به خریدنش ترجیح دادم : دی
نقد مختصری در مورد بازی
گرافیک بازی اونقدرها هم که میگفتن و تو دموهای اولیه میدیدم شاخ نیست !!! و کاملا رگو ریشه بازی بورنات پارادایس تو بازی دیده میشه البته خوب بازی همون استدیو ساخته!
گشتن داخل شهر و مسابقه دادن به سبک پارادایس یعنی باید دکمه A و Z نگه داری تا وارد مسابقه بشی
برخورد ماشین با موانع تو یک لحظه دوربین زاویش عوض میشه که خیلی جذاب نیست حداقل 1 ثانیه به صورت آهسته خورد شدن ماشین نشون میدادن چون تو بازی پارادایس حداقل 5 ثانیه خورد شدن ماشین نشون میداد
صداگذاری یکم ضعف داره ولی واقعا صدای ماشین ها خوبه
تا اینجا که خبری از تیونینگ بدنه ماشین نبوده ولی میتونی مواردی مثل شتاب و قدرت به صورت چندتا خط افزایش بدی! که اگه همین جوری باشه خیلی مسخره هستن و تیونینگ مهمترین عامل میتونست باشه
تو بازی یکسری مکانها هست دقیقا مثل پارادایس یکدفه وسط مسابقه وارد میشی ماشین کلا سالم میشه و کلا رنگشم تغییر میکنه
خلاصه نیدفوراسپید با بازی اتوبان بهشت ( burnout paradise ) قاطی شده و حتی گشتن تو شهرهم کاملا تقلیدی هست
تا اینجا یه جورایی بازی کوبیدیم اما باید بگم با تمام این موارد بازم بازی ارزشمندی هست و واقعا از نسخه ها قبلی بهتر شده
در مورد گرافیک خیالتون راحت که با گرافیک 9600 gt بازیو با گرافیک بالا البته رزلویشن 1280*1024 خیلی راحت اجرا کرد و به نسبت در رزلویشن 1600*1200 با گرافیک Gtx 275 بابالاترین گرافیک ممکنه اجرا شد 30 فریم )
منظور اینکه اونجوری که میگفتن گرافیک سنگین نمیخواد حتی با 4650 هم تست زدم روی جزئیات متوسط هم بازی راحت اجرا میشد
اینم یک عکس اختصاصی از بازی با گرافیک بالا
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پلیس ها در بازی هم بسیار سمج هستند و این خوبه :دی
خلاصه بازی کنید که همینم بعد از چندین سال انتظار واقعا خوبه
اینم عاقبت خلاف
-------------------
صحنه ای آشنا برای ماست وانتد بازهای قدیم :دی
این گالاردو هم بی صاحب کنار خیابون رفتم ورداشتمش :-P
یکم مسخره و عجیب هستش هنوز 4 تا مسابقه ندادی به 2 جین ماشین هیولا میتونی دست پیدا کنی که همشون کنار خیابون افتادن!!!
-----
پلیسو تا درجه 5 عصبانی کردم بعد از دستشون فرار کردم اما به لاستیک های سمت راننده دقت کنید رفتم روی میخ جفتش ترکید و به دلیل سایش رینگ جفتش سرخ شده×××
اوه اوه ایم پلیسی که کاملا عصابانی شده کم مونده تانک وارد بازی کنه!
امین جان محبت میکنی عکسها را در آپلود سنتر سایت قرار بدی...حجم عکسهای شما بالا هست ....
با تشکر
در مورد بازی زیاد با شما موافق نیستم ...بازی خیلی زیرکانه ساخته شده و گیم پلی خوبی همراه موسیقی ....داره ، همچنان که مسابقات هم زیبا کار شده ..... مانند پارادایس نیست تو خیابون دنبال مسابقه بگردی....
تعدادی از تصاویر محیط بازی
گرافیک بازی هم خیلی زیبا هست ، و میشه گفت انتظارات و برآورده کرد.