نقل قول:سلام دوستان گل ...@};-نقل قول:
کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده بتونه مارو راهنمایی کنه؟
واقعاََ خیلی رو مخه ... فک کنم مشکل خیلی نادری باشه تا حالا من همچین چیزی ندیدم:|
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:سلام دوستان گل ...@};-نقل قول:
کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده بتونه مارو راهنمایی کنه؟
واقعاََ خیلی رو مخه ... فک کنم مشکل خیلی نادری باشه تا حالا من همچین چیزی ندیدم:|
سلام عزیزم ممنون بابت راهنمایی ولی من داشتم در مورد نسخه PC صحبت میکردم شما با PCSX2 این بازی رو اجرا کردید؟اگه کار میده که اون نسخه رو دانلود کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزم ، همانطور که گفتید این اتفاق خیلی نادر هست ، بنده تا حالا همچین چیزی ندیدم...مگر اینکه ویندوز شما دچار مشکل باشه یا درایور کارت شما به روز نباشه...یا اینکهنقل قول:
شما آپدیت بازی که به سه ورژن عرضه شده است و بر روی بازی نصب نکردید...البته بدون اون آپدیت ها هم همچین مشکلی وجود نداشت..@};-
سلام آقا فرشاد عزیز @};-خیلی ممنون والا ویندوز فکر نکنم مشکل داشته باشه تو ویندوز قبلی هم همین مشکلو داشت درایور هم به روز هست... (البته اولین بار که نسب کردم همه گزینه ها رو extra بردم و مشکلی نداشت ولی یه روز که داشتم بازی میکردم احساس کردم گرافیک بازی اومده پایین رفتم تو تنظیمات بازی دیدم گزینه ها تغییر کردن به حالت normal باز بردم بالا که دیگه نمیرفت بالا وتغییر نمیکرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی بازم ممنون دوست خوبم ... گفتم شاید دوستان هم با این مشکل برخوردن ولی ظاهراََ این مشکل فقط برا ما هست:(
از اون ThinAPP که دیدم معلومه که بازی پورتیبل هست:دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه iso هست یه درایو مجازی بساز و مونتش کن ببین بازم ارور میده؟
با سلام خدمت دوستان عزیزم
چند لحظه پیش داشتم دموی تست نهایی موتور گرافیکی UN4 نگاه میکرم.
فقط از لحاظ RealTime بودن میتونه عملکرد خوبی داشته باشه
اما در حال حاظر دو غول CryEngine و FrostBite سدر نشین RealTime بودن و خلق زیبایی نور پردازی و Texture ها هستند.
ولی امیدوارم UN4 بهینه تر از آنچه که نمایش داده باشد.
با تشکر@};-
فرشاد جان حجم particle ها تو تک دموها بی نظیر هست وبسیار فراتر از cry و frostbite هست و فیزیک کاملا realtime داره. همچین کار با این موتور بسیار راحته. بدون شک مثل این نسل انتخاب اول خواهد بود و همچنین برای هر سبکی مناسب هست برخلاف خیلی از موتورها از جمله همین دو تا موتوری که نام بردی. و مجزای این پرفرمنس فوق العاده ای داره. تک دموی the Elemental با اون نورپردازی و ذرات و وضوح بافت ها با یک 680 رو 60 فریم قفل بود.
cryENGINE موتوری که فقط خود CRYTEC میتونه ازش نسل بعد رو بیرون بکشه و به همین دلیل فراگیر نخواهد شد
شما همین sniper ghost warrior رو ببین چه افتضاحی به بار اورد با اینکه از بهینه ترین نسخه CRYENGINE استفاده میکرد
سلام دوستان گل ...@};-
دوستان این از آخرین سرعت 6 ماشین سوپر اسپورت NFS Rivals
اول از دو لمبور گینی شروع کردم که veneno یه خورده منو نا امید کرد:(
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم از mclaren P1 و Pagani Hiuayra
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ودر آخر دو ماشین Ferari رو تست کردم که با تست Ferari F12 یه خورده متعجب شدم:| (تاپ سپید388 کیلومتر بر ساعت)
دوستان ممکنه بعضی از ماشین هایی که تست کردم نهایت سرعتشون 1 واحد بیشتر بشه ولی از این بیشتر نمیشه بهتون اطمینان میدم:d
دوستان تست 3 تا ماشین آخر قسمت پلیس رو هم میگیرم قرار میدم .
ارادتمند دوستان@};-
بله من إز طريقي كه گفتم بازيو اجرا كردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما اگه نتونستيد مشكل بازي رو حل كنيد ميتونيد از طريق راه دوم يعني دانلود نسخه پلي ٢ و. امولاتور بازيو اجرا كنيد
Unreal در بازی های سبک سوم شخص خیلی بهینه تره و همینطور Frostbite و Cry در سبک اول شخص خوب کار کردن نمیشه گفت کدوم بهتره هر کدوم در زمینه ای فوق العاده بودند.Frostbite و Cry دارای نواقصی هستند که مرور بهتر می شوند.
@};-