بله درسته عرفان جان ، با تشکر از یاد آوری شما دوست عزیزم.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله درسته عرفان جان ، با تشکر از یاد آوری شما دوست عزیزم.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محمد جواد جان ، برس به داد این ناتوان : دی
عزیزم منم مشکل این دوست مهربانمون و دارم ، آپدیت بازی Batman گرفتم اما موقع نصب سرچ میکنه کل سیستم و هیچی هم پیدا نمکینه و نصب کنسل میشه ، علت این که این اتفاق میوفته واسه اینه که بازی من نصبی نیست...شما که ریجستر ویندوز و میریزی به هم میتونی یه کمکی به ما بکنی؟؟؟...@};-
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام آقا فرشاد عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا فرشاد باید آپدیت رو تو پوشه Batman Arkham Origins کپی کنید و نصبش کنید نه تو پوشه Batman Arkham Origins/Binaries/Win32 ( همون جایی که exe بازی هستش :d)
بازی من نسخه ی نسخه ی ریلو.د.د هستش ولی هر چی تو رجیستری ویندوز میگردم فایل رجیستریش نیست که قرارش بدم
Forza5 در e3 و در واقعیت ؟!!!!!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقعا خنده داره این ip با 30 یا 3ت های مسخره به کجا میره
تازه شدی مثل من :d اگه راحلشو پیدا کردی ، به منم بگو ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عجب بازی پیشنهاد دادی محمد جواد جان :d نصف هفته گذشت و ما هنوز سر آپدیت بازی مشکل داریم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هر جا کپی میکنم ، حتی جایی که شما میگی ، بازم همون مشکل رو دارم . برای منم نسخه ریلود.د هستش و بازی رو نصب میکنم . شما آپدیت جدید رو که چند روز پیش اومده ، تونستید نصب کنید .
محمد رضا جان من خودم بازی رو همون دو روز اول که اومد گرفتمش ، بدون هیچ آپدیتی تا آخر رفتمش ، بعدشم بازی های دیگه اومد و دیگه مجبور شدم بتمنو پاک کنم :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا من بعد از اینکه بتمنو تموم کردم ، ویندوز به 8.1 عوضش کردم که نتیجه این شد که همه ی رجیستری ویندوز و ... پاک شد دیگه ، وگرنه تا حالا فایل رجیستری رو آپ کرده بودم که همه راحت شیم :d
این مشکل رو هم اکثرآ تو سایت خوده ریلو.د.د داشتن که با ریختن آپدیت تو پوشه Batman Arkham Origins مشکلشون حل شده
چجوری تونستی 2 روزه تموم کنی :d چند ساعت بازی میکنی تازه میشه 2 درصد ، اون موقع شما تونستی 2 روزه 100 درصدش کنی :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازم امتحان میکنم شاید اینبار درست شد .
عزیز دل 2 روزه تموم نشد ، 2 روزه دانلود شد ، بعد نشستیم به بازی کردن :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام محمد جواد جان ، توی سایت ریلو.دد نوشته که فایل و کپی کنید در پوشه اصلی همانطور که شما فرمودید ، اما برای خیلی ها کار کرده و برای خیلی ها هم خیر...
حتی برای کسانی که بازی آنها نصبی هم بوده....نمیدونم داستانش چی هست..من تو سایتش دیدم یه آپدیت 330 مگابایتی هم بوده ..اما من آخریشو دارم...احتمال داره بخاطر نداشتن آپدیت قبلی باشه؟@};-
فکر نمی کنم آپدیت قبلی لازم باشه ، آخرین آپدیت بدون نیاز به آپدیت قبلی باید نصب بشه بدون مشکل ولی باز این چه مشکلی داره معلوم نیستنقل قول: