ببینید آپدیت رو بریزید ، بعد ### رو ، مشکل شما کجاست ؟
این لینک چندتا مشکل و راه حلشون رو توضیح داده ، [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببینید آپدیت رو بریزید ، بعد ### رو ، مشکل شما کجاست ؟
این لینک چندتا مشکل و راه حلشون رو توضیح داده ، [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
بازی Batman Arkham Origins کی برای پی سی میاد ...
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این بازی 2 روز دیگه یعنی 25 اکتبر برای تمام پلتفرم ها به صورت رسمی منتشر میشه اما نسخه ی فیزیکی pc بازی دو هفته تاخیر خورده یعنی تا 8 نوامبر .
امکان لیک شدن بازی بسیار زیاده و با توجه به اینکه فقط نسخه ی فیزیکی بازی تاخیر خورده نه نسخه ی دیجیتالی ، به احتمال زیاد همون دو روز دیگه برای دانلود گذاشته میشه .
سلام به دوستان عزیزم pc gamer های گرامی
دوستان سوالی دارم چون تابحال با کنسول بازیهایی مثل bf یا cod انجام ندادم تعجب کردم
توی کنسول در بازیها از سیستم auto aim (نشونه گیری اتوماتیک ) استفاده میشه ؟ :d
توی مسابقات انلاین خودشونم میتونن این گزینه رو فعال کنن ؟؟ و ایا با این شرایط انلاین جرات میکنن با پی سی گیمرها (موس کیبورد) بازی کنن ؟ :d
سلام وحید جان auto aim اصلا در بازی های آنلاین وجود نداره ، و به عنوان یک Cheat حساب میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
کسی اطلاع نداره که بلاخره ک.ر.ک سالم و بدون مشکل برای Fifa 14 امده یا خیر؟!
4 تا ک.ر.ک امتحان کردم که با هیچ کدوم کلاً بازی اجرا نمیشه و وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته!
تا اونجا که من میدونم هنوز ک..ر..ک نشده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahbazi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط یکی از سایت های دانلود،این بازی رو برای دانلود گذاشته و کنارش هم همین فعال سازهایی که شما استفاده کردید هست...
اگر ک..ر..ک بشه،حتما تمام سایت های دانلود معتبر،اون رو قرار میدن.
@};-
متاسفانه کار از سایت معتبر هم گذشته الان نسخه شرکتی فیفا 14 در بازار به فروش میرسه که 90 درصد مواقع اجرا نمیشن منم خریدم اجرا نشد که نشد :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته فرشاد جان جوابتون رو دادن ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی خوب توی سری COD یک پرک هست که Auto Aim می کنه براتون ، نه به اون صورت ، ولی وقتی برید رو تارگت خودش مستقیم میره روی جاهاش حساس ... معمولا" این پرک توی کنسول ها خیلی استفاده میشه.
@};-@};-
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من هنوز در عجب هستم این 6 گیگ رم برای چی برای این بازی لیمیت شده و نمیشه با 4 گیگ رم بازی و اجرا کرد!!!
البته فعال ساز برای این مشکل هست....
گرافیک بازی بهتر که نمیشه همیشه بدتر هم شده ، این فیزیک انویدیا هم که فعلا من نقشی درش ندیدم رزش ساختمان ها و اینجور موارد شاید فیزیک انویدیا باشه....
بازی اصلا سنگین نیست....هنوز هم برای من جای سوال هست با بالاترین جزئیات فریم 115 در رزولیشن 1920x1200 میگریم در صورتی که در سایت ها و بنچمارک ها این فریم 50 ثبت شده!!!!
البته با تکنیک TXaa High یا در این بازی x4
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-